Tek sam od neki dan na forumu ali citam redovno godinama i stvarno mi nikad nisu bili jasni ljudi koji polete odma cim nesto cuju i nacuju da pisu na forumu. Generalno mnogo vise stete nego koristi. A sta se dobija time, neka imaginarna titula insajdera.mohikanac12 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:11
Yebo insajdersku, ja nisam ni pisao da dolazi. Svi cim cuju nesto, trce da objave. 90% nije istina, vise stete nego koristi.
Kakva je korist saznati za Blazevica prosle sedmice ili saznati danas? Isti qurac realno, samo su momku bezveze probleme pravili.
Da ne govorim za ponude, Sisoje ako cuje kako se Amaru cuo sa Lazarom Popovicem, poslao bi mu ponudu 100 k na ruke i deset milja plata.
Da ne govorim za onih par cuka na lobotomiji sto namjerno hajcaju sa nekim nerealnim imenima, tipa Cocalic, Zukanovic, Susic. Bas nigdje veze, pa da mogu lajat ako dodje "samo" Blazevic ili neko drugi. Misketove pudlice yebo im on mater, pisu igracima koji su mozda interesantni da nemamo para i da se raspadamo, zajedno sa pitarima rade protiv kluba. Piqke!
Razumijes. Saznao danas ili za pet dana, isto ti dodje.
A ovim dusmanima i lajavcima je nadam se noga zakljucno sa skupstinom. Da se nose vise u tri piqke materina zajedno sa nalogodavcem i sinom mu.