FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker
Nadam se da cu se brzo oporaviti
Bizzi je jako opasan ker
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tesko da ces ti preziviti... Poslije kera, napadamo miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker

u kojoj si sobi, imam neko voće za tebe skupili sa forumaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nego,da vam kazem nesto..
Razocaran sam sto nije dosao,zasto?
Zato sto sam dobio info od lika koji mi je i prije govorio i bio je u bobu tacan..Kad sam sinoc dobio poruku,vec sam se pripremio da bude zvanicno..
Ovo je 2 put da je covjek profulio nesto,a puno puta je bio upravu..
Ako ode Lazic,a izvjesno je,ima sanse da ce doci onaj stoper kojeg ste stavljali..Zaboravio sam mu prezime,zove se Aleksandar..
Nemojte ni Vorsaha iskljuciti iz opcija..Problem je sto covjek nije imao klub pravooo dugo,cini mi se od ljeta 2018
I koliko puta sam bio tacan,morao sam i ja jednom pogrijesiti..Nisam ja Admir sa FKZ foruma,koji nikad ne kaze ime nego samo

Zato sto sam dobio info od lika koji mi je i prije govorio i bio je u bobu tacan..Kad sam sinoc dobio poruku,vec sam se pripremio da bude zvanicno..
Ako ode Lazic,a izvjesno je,ima sanse da ce doci onaj stoper kojeg ste stavljali..Zaboravio sam mu prezime,zove se Aleksandar..
Nemojte ni Vorsaha iskljuciti iz opcija..Problem je sto covjek nije imao klub pravooo dugo,cini mi se od ljeta 2018
I koliko puta sam bio tacan,morao sam i ja jednom pogrijesiti..Nisam ja Admir sa FKZ foruma,koji nikad ne kaze ime nego samo

- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:25u kojoj si sobi, imam neko voće za tebe skupili sa forumaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker
Nadam se da cu se brzo oporaviti![]()

Nece leyla da zivi u Sarajevu, a i menadjer htio pare na ruke.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako bi Lazica zamjenio Pantic, onda svim silama navijati da ode Lazic 
Ali nista vise ne vjerujem ovom gospodinu

Ali nista vise ne vjerujem ovom gospodinu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
He moj Izete papuco, cuo sam isto
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
nemoj se zamarat sad odmor ti je najbitniji , nego ne reče gdje si, evo mene na drugom, malo su mi pravili probleme zbog šarafcigera ne vjeruju mi kad kažem da trebam privrnut par stvari.....baš su sumnjičavi ovdje....tu sam za minut...samo se ti opusti i zaspi...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:28Nego,da vam kazem nesto..
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne grizete ko Vanjin ker 100%,majku **** vidi se da mu Vanja mesa ne daje..Zip je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:24Tesko da ces ti preziviti... Poslije kera, napadamo miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker
Polako,nisam ni rekao da ce doci,nego da je opcija..
Mozda dodje skroz 3 ili mozda niko
@Denchi

Izet i Dinamo su bili ZA. Ovo dvoje protiv. Zato se prosirila vijest da je sve gotovo. Jer su Izet i Dinamo dali Amin na dogovor. Ali eto.
- FKS -
Haj za ovog četalja me ne čudi, ali LeYla
To ti je kad se opanak pocipeli.

To ti je kad se opanak pocipeli.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nosim bananu..Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:25u kojoj si sobi, imam neko voće za tebe skupili sa forumaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Žena ga udaljila iz kluba, k'o Hervasa iz Želje.
Eee jado jadni, hajd da je neka pichka, nego ona "influenserka". Yebem te živote, bolje ja u srednjoj vodao...

Eee jado jadni, hajd da je neka pichka, nego ona "influenserka". Yebem te živote, bolje ja u srednjoj vodao...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koju...???MortemHz je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:42Ja nosim bananu..Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:25u kojoj si sobi, imam neko voće za tebe skupili sa forumaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker

Kineza iz vuhana nam treba poslati u posjetuZip je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:24Tesko da ces ti preziviti... Poslije kera, napadamo miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:22Raja,dobro sam!Hvala sto se javljate,na intezivnoj sam njezi..
Bizzi je jako opasan ker

Samo Sarajevo
Obavještavamo navijače i simpatizere FK Sarajevo da je do sada u okviru #NasaZakletva učlanjeno ukupno 858 navijača. Od toga je 189 bijelih članova, te 669 bordo za 2020 godinu. 
U proljeće 2019. godine učlanilo se 120 navijača sa bijelim karticama, te 278 sa bordo te je njihovo članstvo aktivno još par mjeseci.
Ne zaboravite da se učlaniti možete i ONLINE
Svima puna usta Sarajeva,svi bi da nešto odlučuju a jedva imamo 1000 aktivnih članova.
Svima puna usta Sarajeva,svi bi da nešto odlučuju a jedva imamo 1000 aktivnih članova.
ISTINA ZA VEDRANA!