FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li pratimo avione ili je vec dotakao tursko tlo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tu je vec
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Live cam u hotelu. 

Liči Ante fizički na Zvonimira Kožulja.
Dobio Frane cimera
Dje cemo ovog drugog uvaliti

Dje cemo ovog drugog uvaliti

Izdrzi @KANA jos sutra. Ako se pojavi na izvjestaju 1921 Ante Sinan i ti preyebat cete sve insajdere.
mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:48
Nema ništa od Blaževića, davno završena priča. Jeste šteta, momak je potencijal ali šta da se radi, yebem mu miša.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Dovoljno vam je pogledati anketu pa da shvatite koliko se drugi petljaju u naše poslove.
I nije vas lagao Irfo za Zakarica, da nije otisao vani, za nas bi potpisao. Bilo dogovoreno.
I nije vas lagao Irfo za Zakarica, da nije otisao vani, za nas bi potpisao. Bilo dogovoreno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Danas ga vidio ocm

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:29Aj iskreno nek se sam javi ko je slagao Amara da imamo para za pojačanje, i to pazi sad, puta dva."Mislim da ćemo dovesti još jednog ili dvojicu igrača još dok smo u Antaliji. Neki igrači ne mogu igrati. Ali moram reći da kad smo kompletni nismo loši. To smo i danas pokazali u nekim trenucima. Vidjeli smo danas šta smo trebali vidjeti", kaže na kraju Osim.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa recite opet da Visočani vole prevariti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Super za Blazevica jer je ocigledno da je Sinisa rupa, qli eto. Jos taj vezni ako bide Fanimo jos bolje, ako ne sta cemo bice ko bude. Bice ovo dobro, neka nas svi otpisuju nema nista slade 

"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Al iskreno sad smo zasigurno sa Blaževićem u top 10 ekipa po kvaliteti u ligi, msm da imamo realne šanse za Europu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.