FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MetalurgTMovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:02https://www.transfermarkt.com/marijan-a ... eler/62027
kako bi ja njega slatko vratio

23
Veceras svi online 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ona scena kako trče igrači na sjeveru, i dole opis "njemačke metode treninga", evo mislim da sam već počeo ospice dobijati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@irfo ne bude li veceras ostavku ocekujem konacno 

Ne mogu ja biti online, može li odmah 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Laže.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Blazevic sletio u Antaliju, to je to sto se veceras tice

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mohikanac12
- Kontakt:
Zar on nije igrač Ćelika pod suspenzijom?
Btw istina.

Dobro došao Blaževiću u plavu raju.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Joj irfe i mohikanca
Pitam prije par dana jeli istina da ima problema sa papirima i da li bi trebao do utorka biti slobodan igrac šute obadvojica
Necu vam uzeti insajdersku naknadu ne bojte se

Pitam prije par dana jeli istina da ima problema sa papirima i da li bi trebao do utorka biti slobodan igrac šute obadvojica

Necu vam uzeti insajdersku naknadu ne bojte se

MIHAJLOVIĆ !
Znaci Ante tu još da Musija malo popusti... 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Nastrojeni
- Kontakt:
Još dogovoriti s Mušijom, Fanima potpisat i u napad 

Druga bi mi ekipa bili ,bas bi volio da dodje znam da je Amar jos prije 3-4 mjeseca rekao da bi sa Stilom bio bas opasan.
-
- Kontakt:
Mislim da ovih 5/6 igraca koji su dosli da Moraju dati sve od sebe jer ima svaki neki kvalitet... A.O Je uradio Odlican posao za nastavak sezone. Sa ovako lijepom ekipom za vidjeti na terenu se nadati osvajanju...Samo da nas sarajevo ne zajebe o5
- mohikanac12
- Kontakt:
Yebo insajdersku, ja nisam ni pisao da dolazi. Svi cim cuju nesto, trce da objave. 90% nije istina, vise stete nego koristi.
Kakva je korist saznati za Blazevica prosle sedmice ili saznati danas? Isti qurac realno, samo su momku bezveze probleme pravili.
Da ne govorim za ponude, Sisoje ako cuje kako se Amaru cuo sa Lazarom Popovicem, poslao bi mu ponudu 100 k na ruke i deset milja plata.
Da ne govorim za onih par cuka na lobotomiji sto namjerno hajcaju sa nekim nerealnim imenima, tipa Cocalic, Zukanovic, Susic. Bas nigdje veze, pa da mogu lajat ako dodje "samo" Blazevic ili neko drugi. Misketove pudlice yebo im on mater, pisu igracima koji su mozda interesantni da nemamo para i da se raspadamo, zajedno sa pitarima rade protiv kluba. Piqke!
Razumijes. Saznao danas ili za pet dana, isto ti dodje.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Ferroviere1987 i 74 gosta.