Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Tamam da se zna da ce vladati podobni, a ne sposobni.
Nazalost je tako koja god stranka je na vlasti.
Ono sto mene zaista prestravilo, je lijeva opcija u BiH.Prisutna je samo tamo gdje su Bosnjaci vecina.
Nebitno, ali bas bi volio da vidim kako bi se proveo Kojovic da ode u Banja Luku i kaze nas historijski zadatak je izbrisati sdsd sa politicke scene. Ili formirati vlast bez snsd...
Isto tako da ode u Mostar...i kaze slicnu stvar...To je nemoguce...yebali bi mu ljudi mater, jedva bi zivu glavu izvukao.
Ali eto moze kod Bosnje svasta.
Yebo sda, korumpirana prcija, ali jedino mi se naguzimo i prodali bi identitet, naciju, drzavu da hrvati ili srbi "budu zadovoljni "i da glumimo neke europejce.
Kada ode Kojovic u Banja Luku, ili Mostar i sa istim zarom kaze za snsd ili hdz ono sto nama prosipa u Seheru, ja cu glasati za njega ili neku lijevu opciju.
Ono sto mene zaista prestravilo, je lijeva opcija u BiH.Prisutna je samo tamo gdje su Bosnjaci vecina.
Nebitno, ali bas bi volio da vidim kako bi se proveo Kojovic da ode u Banja Luku i kaze nas historijski zadatak je izbrisati sdsd sa politicke scene. Ili formirati vlast bez snsd...
Isto tako da ode u Mostar...i kaze slicnu stvar...To je nemoguce...yebali bi mu ljudi mater, jedva bi zivu glavu izvukao.
Yebo sda, korumpirana prcija, ali jedino mi se naguzimo i prodali bi identitet, naciju, drzavu da hrvati ili srbi "budu zadovoljni "i da glumimo neke europejce.
Kada ode Kojovic u Banja Luku, ili Mostar i sa istim zarom kaze za snsd ili hdz ono sto nama prosipa u Seheru, ja cu glasati za njega ili neku lijevu opciju.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ASD
- Kontakt:
Kojoviću je cilj da se radi transparentnije u Sarajevu. Da se više priča o obrazovanju i ekonomiji.
Nek se drugi brinu za Banja luku.
I nisu svi isti. Ova zadnja vlada u Sarajevu je bila dobra. Može biti još bolja od toga.
Nek se drugi brinu za Banja luku.
I nisu svi isti. Ova zadnja vlada u Sarajevu je bila dobra. Može biti još bolja od toga.
A sta tacno ima kojovic sa bl i mostarom. Ova prica je na kantonu sarajevo a ne u bl i mostaru. Niko tamo ne brani nekom u bl i mostaru da bude ljevica. A nije ni bitno ljevica desnica nego da se posao radi za gradjane a ne za sebe i partiju. Druga je stvar da na drzavnom nivou nista ne moze se uraditi posto trojac sda, snsd i hdz sve blokiraju. Dayton je cijelo zlo i to jedino mogu stranci nametnuti jel ovaj trojac nece. Jer njima ovo godi. A sve vise imam osjecaj da i nasim stranim delegacijama ovo stanje jednako godi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:20Tamam da se zna da ce vladati podobni, a ne sposobni.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Joj Šćepe,ja se vec osjecam nesigurno otakako je ovaj posto ministar sigurnosti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Sta tacno on ima sa SarajevomMaestro je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:30A sta tacno ima kojovic sa bl i mostarom. Ova prica je na kantonu sarajevo a ne u bl i mostaru. Niko tamo ne brani nekom u bl i mostaru da bude ljevica. A nije ni bitno ljevica desnica nego da se posao radi za gradjane a ne za sebe i partiju. Druga je stvar da na drzavnom nivou nista ne moze se uraditi posto trojac sda, snsd i hdz sve blokiraju. Dayton je cijelo zlo i to jedino mogu stranci nametnuti jel ovaj trojac nece. Jer njima ovo godi. A sve vise imam osjecaj da i nasim stranim delegacijama ovo stanje jednako godi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:20Tamam da se zna da ce vladati podobni, a ne sposobni.

Valjda se ljevica treba brinuti za sve gradjane BiH,cuj neka se neko drugi brine za BL

Pa sda, hdz, snsd su jednako zlo(valjda)i oni kao ljevica bi trebali upravo zbog tih stvari koje si naveo da rade i djeluju na prostoru cijele drzave a ne Sarajeva.
Za strance se slazem, onog Inzka treba nabiti nogom iz BiH, koliko Dodik kmeci za njega, toliko on zla Bosnjacima radi.
Ko fol Dodik kuka za strance, a bez njih ne bi ni njega bilo.
Covjek koji najvise radi protiv drzave je Inzko, Lajcak i slicna gofna.
-
- Kontakt:
To je dobro u jednu ruku jer Bošnjaci nisu toraši kao Srbi i Hrvati koji su uglavnom desničari i veliki nacionalisti. Naravno da ne podržavam ove koji propagiraju Jugoslaviju i slične gluposti ali mi je drago da barem ovdje ima ljudi koji nisu ovce i koji ne gledaju ljude čisto po tome koje je etničke pripadnosti i koje je vjere. Kako će propagirati bratstvo i jedinstvo u RS-u i Hercegovini i srednjoj Bosni kada su tamo pravi nacionalisti, da ne kažem četnici i ustaše. Ja volim ljiljane i to je jedina zastava koju priznajem, a ne ovu dejtonušu, ali kada vidim da je SDA koristi u svojoj propagandi zlo mi dođe. Ta zastava nema veze samo sa Bošnjacima, već svima koji ovu državu doživljavaju kao svoju. Zastava od doba kraljeva.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:20Ono sto mene zaista prestravilo, je lijeva opcija u BiH.Prisutna je samo tamo gdje su Bosnjaci vecina.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mora negdje krenuti, neka to bude glavni grad. Prirodno.

Optimistična izjavaDegradirate mentalni sklop građana prijedlogom da Špirić prati prevenciju korupcije

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ma ybo sda, da bogdom hoce past, i da se cistka napravi ali bojim se da nemamo dovoljno kapaciteta u zatvorima za sve kriminalce iz te stranke.Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:51To je dobro u jednu ruku jer Bošnjaci nisu toraši kao Srbi i Hrvati koji su uglavnom desničari i veliki nacionalisti. Naravno da ne podržavam ove koji propagiraju Jugoslaviju i slične gluposti ali mi je drago da barem ovdje ima ljudi koji nisu ovce i koji ne gledaju ljude čisto po tome koje je etničke pripadnosti i koje je vjere. Kako će propagirati bratstvo i jedinstvo u RS-u i Hercegovini i srednjoj Bosni kada su tamo pravi nacionalisti, da ne kažem četnici i ustaše. Ja volim ljiljane i to je jedina zastava koju priznajem, a ne ovu dejtonušu, ali kada vidim da je SDA koristi u svojoj propagandi zlo mi dođe. Ta zastava nema veze samo sa Bošnjacima, već svima koji ovu državu doživljavaju kao svoju. Zastava od doba kraljeva.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:20Ono sto mene zaista prestravilo, je lijeva opcija u BiH.Prisutna je samo tamo gdje su Bosnjaci vecina.
Ali onda pogledam ostale, i vidim ista gofna, od sdp, i bilo koje druge...
Sda treba maknuti, ali bez cisto pro Bosnjacke strsnke nama nema opstanka.
Neka svati kako ko hoce, ali kada slucam sdp i to da su im "vehabije "neprijatelji, pokrivene muslimanke neprijatelji, a vojnici rs braca rodjena, nema se dalje sta pricati.
Sto se zastave tice to je najveca nepravda posle rata, hr i srb se slobodno vijore, nama su nasu zabranili.
-
- Kontakt:
Slazem se. Stranka koja ekonomski dize drzavu, narod ce slijediti.
Imas primjer AK.Njihova kompletna Strategija se zasniva na ekonomiji. Pro-vjerski orjentisani ali ekonomija je osnova. Gladan mujezin se nece popeti na munaru

Ali s obzirom kraj koga i s kim zivimo, ta stranka mora biti pro-Bosnjacka inace nestacemo kao nacija. Ionako nas negiraju i sve vezano za nas.
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 04 feb 2020, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Turska 500 godina zaostaje za Evropom.
Erdogan se svađa sa čitavim Svijetom.
Nama treba politika neke moderne evropske stranke
Ovo su podaci za 2017. godinu. Migracije ih pogađaju daleko više nego nas.

Erdogan se svađa sa čitavim Svijetom.
Nama treba politika neke moderne evropske stranke
Ovo su podaci za 2017. godinu. Migracije ih pogađaju daleko više nego nas.

-
- Kontakt:
Zaostaje moj ku rac, daj barem nekada budite realni jbm ga

Slazem se,treba nam takva stranka ali reci ti meni jel to realno u situaciji kada 65 posto teritorije je okupirano i 48 posto stsnovnistva uopste ne zeli drzavu u kojoj zive.
Prvo stvari treba iznutra srediti i postaviti na svoje mjesto.
Sta je rjesenje. Da se odreknemo nacije, dopustimo parcanje drzave i ono malo sto nas ostane, da zivi u evropskoj Gazi....

Ekonomske reforme moraju imati politicku podlogu i stabilnost drzave. Mi to nemamo.
- ASD
- Kontakt:
Pa realan sam. Kada očekuješ ti da Turska dostigne prosječan GDP jedne Slovenije? Ja mislim da ja i ti to nećemo doživjeti.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:24Zaostaje moj ku rac, daj barem nekada budite realni jbm ga![]()
![]()
Slazem se,treba nam takva stranka ali reci ti meni jel to realno u situaciji kada 65 posto teritorije je okupirano i 48 posto stsnovnistva uopste ne zeli drzavu u kojoj zive.
Sta je rjesenje. Da se odreknemo nacije, dopustimo parcanje drzave i ono malo sto nas ostane, da zivi u evropskoj Gazi....
Ekonomske reforme moraju imati politicku podlogu i stabilnost drzave. Mi to nemamo.
Kada će ih po prosječnoj neto plati stići. Sigurno još kasnije.
Ne govorimo o Austriji, Njemačkoj, Švedskoj i tim zemljama. Koje naravno neće stići ni Slovenija nikad, a kamoli Turska.
- Marsal
- Kontakt:
Zašto ne odeš u Istanbul, Ankaru ili Bursu pa tamo živi umjesto u Beču kad je u Turskoj tako dobro?
P.S.
Ne odgovaraj i ne citiraj, retoričko pitanje.
P.S.
Ne odgovaraj i ne citiraj, retoričko pitanje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Sa Kojovica i ekonomije u BiH,na Turke koji umiru od gladi...opetASD je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:28Pa realan sam. Kada očekuješ ti da Turska dostigne prosječan GDP jedne Slovenije? Ja mislim da ja i ti to nećemo doživjeti.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:24Zaostaje moj ku rac, daj barem nekada budite realni jbm ga![]()
![]()
Kada će ih po prosječnoj neto plati stići. Sigurno još kasnije.
Ne govorimo o Austriji, Njemačkoj, Švedskoj i tim zemljama. Koje naravno neće stići ni Slovenija nikad, a kamoli Turska.

Brine se covjek, treba kakvu sergiju za njih bacit. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Nevjerovatno, pricali smo o totalno necemu drugom, i primjer AK partije nema nista sa ovim skretanjem sa teme.
Hudi Turci, njihova TIKA jedna socijalna organizacija ima budzet ko tri Slovenije.
Ja sam naveo primjer kako jedna stranka koja je okrenuta ekonomiji, moze imati uspjeh kod naroda. A Turska se zaista izdigla zadnjih 15 god ekonomski, mores misliti u kakvim su onda prije gofnima bili
Mi moramo imati drzavu strategiju i jedno milijardu km na raspolaganju.Moramo napraviti balans politike i ekonomskih pitanja, pa dignuti giganta u Krajini na noge. Pa u Maglaju ima ona fabrika za preradu drveta i papira, zaboravio sam....Prije rata 15 000 zaposljavala.
Moramo kao drzava natjerati velikane kao Mital, Bingo da dignu plate. Uvesti poreske olsksice, smanjiti proceduru pri otvaranju firme olaksati ljudima. More posla....more jedno.
Hudi Turci, njihova TIKA jedna socijalna organizacija ima budzet ko tri Slovenije.
Ja sam naveo primjer kako jedna stranka koja je okrenuta ekonomiji, moze imati uspjeh kod naroda. A Turska se zaista izdigla zadnjih 15 god ekonomski, mores misliti u kakvim su onda prije gofnima bili

Mi moramo imati drzavu strategiju i jedno milijardu km na raspolaganju.Moramo napraviti balans politike i ekonomskih pitanja, pa dignuti giganta u Krajini na noge. Pa u Maglaju ima ona fabrika za preradu drveta i papira, zaboravio sam....Prije rata 15 000 zaposljavala.
Moramo kao drzava natjerati velikane kao Mital, Bingo da dignu plate. Uvesti poreske olsksice, smanjiti proceduru pri otvaranju firme olaksati ljudima. More posla....more jedno.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 50 gostiju.