Nemoj tako, i ja sam glasao za "ne", jer nije realno, znaš i sam iako je fino što se pokušava stvoriti hajp
U vrh glave nasi navijaci su 50/50 %. Ostalo sitna buranija.
Strah je svaciji, vjeruj.
Možda i jesu, ne kažem ja ništa, samo mislim nevezano za anketu i navijače da je to prilično teško za ostvariti. To je faktički pun stadion svaku tekmu, a Grbavica se ispuni od derbija do derbija + Europa eventualno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gostovanje Manijaka na Islandu - Rejkjavik, jedno od najdaljih gostovanje i naša zastava na njemu.
Volim te Željo!!!!!
Slušo se prijenos preko radija, kasno navečer bila tekma, julsko vece disati nisi mogo od sparine, u stanu sve pootvarano a radio pojačan do daske, stadion im bio negdje uz samo more, i sjecam se našeg komentatora kada je Gredić nabio loptu rece ode lopta pravac u more
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Znam ga licno ,bas dobar momak iskreno je zavolio Zelju ali nama treba bolji golman
ne kazem da je Buffon, ali bi bio upgrade u odnosu na ovu dvojicu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Gostovanje Manijaka na Islandu - Rejkjavik, jedno od najdaljih gostovanje i naša zastava na njemu.
Volim te Željo!!!!!
Slušo se prijenos preko radija, kasno navečer bila tekma, julsko vece disati nisi mogo od sparine, u stanu sve pootvarano a radio pojačan do daske, stadion im bio negdje uz samo more, i sjecam se našeg komentatora kada je Gredić nabio loptu rece ode lopta pravac u more
Sjećam se kako su raja sa Čengić Vile iz kafića SSH i onih kafića okolo se organizovala i otišla gore na Island, oj kako lijep vakat našeg Kluba.