Radmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:26
Konzerva je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:22
kolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:57
Ja govorim objektivno... Uzmite sve pozicije i adekvatna rjesenja u ove 4 ekipe... Zrinjski po mom misljenju najjaci
ako Susic udje priblizno u formu kao u Hajduku, a konstantnim igranjem siguran sam da hoce jer ce motivacija biti repka, da se dokaze do baraza i eventualno igranje na evropskom prvenstvu, ogromnu motivaciju ce imati a to znaci da ce biti ogromna prevaga na strani sarajeva, za sad iskreno sarajevo se najbolje pojacalo, da se ne lazemo.
Do dolaska Susica su kukali kako nemaju ekipu, kako im škripi na svim pozicijama, kako im fali zadnji vezni, još smo se mi smijali i prenosili im postove, sad odjednom su se najbolje pojačali, nije mi jasno, ne znam kome da vjerujem
ne znam o cemu su kukali tacno, ali za mene Susic je najvece pojacanje koje je jedan tim doveo zadnjih par godina, mozda cak najjace pojacanje koje je doslo u premijer ligu, jer decko ima tehniku brutalnu, samo ako ga krene a plus zna i zabit iz daleka kao od sale.
nego molit Boga da se Zec i Stilic sto vise udju u formu i da se zadnja linija dozove pameti, i onda se mozemo nadati necemu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine