Ok @KANA

Nema “izvini” od mene.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nema veze navikao sam ja na ruzne stvari
Navijači su najgori, odnosno ovi simpatizeri po forumima i drustvenim mrežama, čast izuzecima ali vecina su bezmudaši i plačipičke, na sve reaguju, na sve kukaju, što ovo ovako, što onako, vidi njih, vidi nas, a što to takoLjoZee je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:02Realno stalno igracima zamjerate(mo) luzerski mentalitet, a kako ce imat bilo sta drugo kad mi kao navijaci isto to imamo. To sto imaju jaku ekipu, a imaju to ne porice niko u ovoj ligi ne znaci da osvajaju titulu ove sezone 100% nit bilo sta. Imali smo mi jake ekipe pa sta osvojismo na kraju. Klinac.
100 % nego mi nije jasno koji ce im **** vise , ako babuka uzme Titulu sa mrtvim Sadikovicemkolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:57Ja govorim objektivno... Uzmite sve pozicije i adekvatna rjesenja u ove 4 ekipe... Zrinjski po mom misljenju najjaci
ma nisi nista pogrijesio sekunde ,Amar da ima ekipu kakvu ima Svinjski bi zakucao ligu .Nama su prva dva kola vrlo bitna da dobro krenemo a onda krov, ludilo na tribinama i spreman Zekokolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:09Halo ba nisam rekao da uzimaju 100%... Naravno uzdamo se na nase snage, igracke, takticke, Amara, navijace, atmosferu... Ali govorim kad uzmes same pojedince kao igrace, oni imaju najjaci kadar... Naravno to ne znaci nista, evo recimo onda bi prosle sezone LP uzeli PSG ili City kad to gledas... A nisu..
Ma da je evropu izborit
ako Susic udje priblizno u formu kao u Hajduku, a konstantnim igranjem siguran sam da hoce jer ce motivacija biti repka, da se dokaze do baraza i eventualno igranje na evropskom prvenstvu, ogromnu motivaciju ce imati a to znaci da ce biti ogromna prevaga na strani sarajeva, za sad iskreno sarajevo se najbolje pojacalo, da se ne lazemo.kolezeljovac je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:57Ja govorim objektivno... Uzmite sve pozicije i adekvatna rjesenja u ove 4 ekipe... Zrinjski po mom misljenju najjaci
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.