Ne vrijede trejdanja ni za Lukine patike, kamoli šta više

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Covjek pitao bil trejdao, nilo nije spominjao ko koliko vrijedirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:46![]()
Ne vrijede trejdanja ni za Lukine patike, kamoli šta više![]()
Da, bas ubise bez njega sa skorom 4-3. Ocigledno bolje izgledaju nego sa njim kada imaju 27-16. Steta sto nije bio vise povrijedjen, vjerovatno bi se sada klali sa Clippama i Denverom za drugo mjesto.Justin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:41A je li logicno da Dallas igra bolje bez Luke nego sa njim?dscile je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:35Cuj malo![]()
A i sto mora ubrzo naci soluciju? Bog te mazo, jedan ima 20, a drugi 24 godine. Obojica na dugorocnim ugovorima, obojici fali jos nekoliko godina da udju u one najbolje godine. Ako nesto imaju, to je onda vrijeme. Ne ciljaju sigurno prsten ove sezone.
A sasvim je logicno da ce Porzingis imati bolju statistiku kad nema Luke i obrnuto.
Podsjeca me na Irvinga. Evo Netsi opet bez njega pobjedise bez problema. I to superstara Bookera.![]()
Porzingis uzima isto suteva kad je Luka tu ili ne, s tim da ima bolje procente kad ga nema.Justin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:41A je li logicno da Dallas igra bolje bez Luke nego sa njim?dscile je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:35Cuj malo![]()
A i sto mora ubrzo naci soluciju? Bog te mazo, jedan ima 20, a drugi 24 godine. Obojica na dugorocnim ugovorima, obojici fali jos nekoliko godina da udju u one najbolje godine. Ako nesto imaju, to je onda vrijeme. Ne ciljaju sigurno prsten ove sezone.
A sasvim je logicno da ce Porzingis imati bolju statistiku kad nema Luke i obrnuto.
Podsjeca me na Irvinga. Evo Netsi opet bez njega pobjedise bez problema. I to superstara Bookera.![]()
Ako je moja racunica tacna:Beko je napisao/la: ↑04 feb 2020, 12:33Porzingis uzima isto suteva kad je Luka tu ili ne, s tim da ima bolje procente kad ga nema.Justin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:41A je li logicno da Dallas igra bolje bez Luke nego sa njim?dscile je napisao/la: ↑04 feb 2020, 11:35
Cuj malo![]()
Znaci bez Luke dobiva loptu u boljim situacijama za njega.
Nisi pomislio ni jedne sekunde da je razlog tome Porzingis ima manje suteva u odnosu na Westbrooka (posto vidim da ih poredis kao druge igrace ekipa) to sto je kod Houstona kraca klupa i sto su svi van Hardena, Westbrooka i Gordona obicni statisti? Nisam gledao statistiku, ali vjerujem da su sutevi znacajno ravnomjernije rasporedjeni u Dallasu nego u Houstonu, gdje vjerovatno dominiraju Harden i Westbrook sa 20+ suteva, a ostali ako dobace do 10 super je.
Ne mozes tako povrsno posmatrati. Pogledaj protiv koga su igrali.dscile je napisao/la: ↑04 feb 2020, 12:01Da, bas ubise bez njega sa skorom 4-3. Ocigledno bolje izgledaju nego sa njim kada imaju 27-16. Steta sto nije bio vise povrijedjen, vjerovatno bi se sada klali sa Clippama i Denverom za drugo mjesto.
Ne znam ni sto odgovaram kad znam da si samo los trol, ali eto, vjerovatno imam neku deformaciju.
Malo je reci.Ne znam samo kako ovakva situacija nije regulisana CBAom!?
meni nisu jasni grizliji, oni su ga zastitili tako sto su sporazumno ovo odobriliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:47Malo je reci.Ne znam samo kako ovakva situacija nije regulisana CBAom!?
Placas covjeka uredno, a on isto tako uredno odbija da se javi na radno mjesto.
Ok, raskini ugovor, ali tako sto neces dobiti ni dolara.Nijedan igrac ne bi pristao na to.Ovom situacijom, Iguodala ima i jare i pare.
Ne znam sta vam nije jasno. Pa Memphis ne zeli da igra da se ne bi povrijedio ili da ne bi pokazao da je propao.miki_92 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:50meni nisu jasni grizliji, oni su ga zastitili tako sto su sporazumno ovo odobriliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:47Malo je reci.Ne znam samo kako ovakva situacija nije regulisana CBAom!?
Ok, raskini ugovor, ali tako sto neces dobiti ni dolara.Nijedan igrac ne bi pristao na to.Ovom situacijom, Iguodala ima i jare i pare.
imali su svako pravo da ga suspenduju
kontam da nece da dizu frku ali smecar nije bolje zasluzio
Pa regulisano je, samo je fazon što Memphis uopšte ne traži od njega da igra.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:47Malo je reci.Ne znam samo kako ovakva situacija nije regulisana CBAom!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 112 gostiju.