FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje ce u 00:00 demantovat nema smisla, kad smo svi ocekivali suprotno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Daj hadzija sutra potpisi nekog boljeg zivota ti red je nakon ove euforije 

Juče kad sam ovo napisao, svi citiraju sa "ma nema veze, došao je TSS, bitno je da se pregovara..."
Nemojte sad zayebavat. Propalo i šta, Bože moj. Objavljeno prije pola sata a ne na početku, znači da je pregovora fkt bilo. Što se nisu nagodili, ne znam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mozda je ovo jer nisu jos dogovorili sve sa dinamom? 

Zamisli simba se fakat zove zaim HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Boga mi ne znam do čega je, šta je, kako je. Meni je info poslat i da su u hotelu Sunce dogovarali procenat oko posudbe. Danas Hadžija nije bio tamo na pripremama to su svi znali. Ne znam šta se izjalovilo. Izet i menadžer su usrali, odobreno je bilo od Mamića. Halalite raja.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Skup je Izet, nije to zajebancija. TSS, Hadzić i slični njima se mogu uz malo sreće dovest, ovaj je već nivo iznad. 300.000 eura za 6 mjeseci ima u Mamića.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 04 feb 2020, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Brate ja sam fkt skino aplikaciju za te avione...čačkao po aerodromu Zagreb....gledao letove...avione...mjesta u avionu...puko 3 dana isto lud...i popisa nas Izoni

- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam samo ko moze pasti u depru zbog ovog jbt, meni drago da smo uopste pokusali da dovedemo ovakvog igraca, sto znaci da imamo para, sto i dalje znaci da mozemo dovesti drugog igraca na tu poziciju za te pare istih kvaliteta

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mozda mu je hakovan profil.
Ma meni vala syebase i za Tinu nekako , sa Izetom bi euforija strasna bila, splahnu nekako sve ... al hajd ima jos 10 dana , dabogda Izet protiv Rijeke na tribinama bio, mozda tad i pristane

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Benkara je najluđi ovdje ispao. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Moze li sad Luca Toni?
**** ga nije ni bilo realno, poslije TSS je krenula prica o Izetu povuce euforija jednostavno. Ako nista sam ulazak u pregovore sa takvim igracem je znak da se stvarno puca na visoko. Sad zaganjat Hadzica i nekog stopera, ako se nastavi u ovom smijeru ja sam optimistican da bi za par godina mogli vidjeti neku grupnu fazu.
Sad se sjeti prije 7 8 godina kad je ovakva prica bila za onog Drenthe-a sto je u Realu igrao, opste ludilo bilo tada.
Sad se sjeti prije 7 8 godina kad je ovakva prica bila za onog Drenthe-a sto je u Realu igrao, opste ludilo bilo tada.
A jeste ludi.. gledajte pozitivnije ba narode. Ismijali smo se svi, zabavili, ZBLIZILI, UJEDINILI !!
I dalje imamo najjaci tim u prvenstvu, prvi na tabeli. Sama cinjenica da se spominjemo u kontekstu sa Hajrovicem je ogromna!
Idemo dalje do krajnjeg cilja!!!!
I dalje imamo najjaci tim u prvenstvu, prvi na tabeli. Sama cinjenica da se spominjemo u kontekstu sa Hajrovicem je ogromna!
Idemo dalje do krajnjeg cilja!!!!
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Da nije Tino dosao prije ove price o Izetu, da je neko tada napiso da se pregovara s njim ne bi ziv ostao od nas.
Prelako se predajete, Izet dolazi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.