Jesam pizdasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:13Eto Sefe
Od dokurca si postao Mohi
A ti @prisonbreak vidjet ces za ovo tepanje najvecem neprijatelju tvom kolegi @redbull
@redbull izdaja u vlastitim redovima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesam pizdasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:13Eto Sefe
Od dokurca si postao Mohi
A ti @prisonbreak vidjet ces za ovo tepanje najvecem neprijatelju tvom kolegi @redbull
@redbull izdaja u vlastitim redovima
E jbg, izvini nisam znao da ga ti nisi stavljao ni u kakve kombinacijeprisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskidSaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/celik-skra ... aca/350348
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.debilu jedan. 100 % tacan info.
Je li ti drago?SaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/celik-skra ... aca/350348
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.
Odustat će on čim sazna da ne puštaju himnu prije utakmica u PL.
Jos ja onako vise sale radi napisah i za Hajrovica, jer u realnosti to bi bila odlicna opcija za sve tri strane, kad sad vidim i na FB pisu da je Hajrovic blizu posudbe u Sarajevo.
Polako, prijateljska je, sakrivamo taktiku.
Ne znam koji je qrac dudicu ali je izveo hajmo rec 7-8 igraca iz prve postave na teren, a 2-3 igraju neprirodne pozicije. Takodjer nema Koste najboljeg stopera. Civic mu igra tu, dario lijevi bek a cosic desni. Niko na svojoj poziciji. Prses mu na klupi...
dobili su oni vas bez problema na sergijici....ne zanosi seRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:08Dobro je ovako, ako slucajno dobiju ili izvuku remi pomislit ce da mogu ovdje do titule, pa ce biti price da su dobili tri puta jaču i skuplju ekipu od njihove, da su Bjelorusi to, uhvatit ce ih euforija kao kada su izvukli remi sa nama na prijateljskoj prije par godina, periferijalci su to ipak![]()
Pošteno, nema šta, ne kaže niko ništa, govorim o drugim stvarima i njihovom zanosu i euforiji, malo im treba, nesto slicno ko sa Hajrovićem kod vasDenchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:09dobili su oni vas bez problema na sergijici....ne zanosi seRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:08Dobro je ovako, ako slucajno dobiju ili izvuku remi pomislit ce da mogu ovdje do titule, pa ce biti price da su dobili tri puta jaču i skuplju ekipu od njihove, da su Bjelorusi to, uhvatit ce ih euforija kao kada su izvukli remi sa nama na prijateljskoj prije par godina, periferijalci su to ipak![]()
![]()
![]()
Dobili ste i vi po peticu i tricu u dvije tekme, pa i dalje sanjate titulu je l'?Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:09dobili su oni vas bez problema na sergijici....ne zanosi seRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:08Dobro je ovako, ako slucajno dobiju ili izvuku remi pomislit ce da mogu ovdje do titule, pa ce biti price da su dobili tri puta jaču i skuplju ekipu od njihove, da su Bjelorusi to, uhvatit ce ih euforija kao kada su izvukli remi sa nama na prijateljskoj prije par godina, periferijalci su to ipak![]()
![]()
![]()
ja znam od početka pauze da je Sušić vaš igrač.... npr. sreća vi ste realniji dostaRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:10Pošteno, nema šta, ne kaže niko ništa, govorim o drugim stvarima i njihovom zanosu i euforiji, malo im treba, nesto slicno ko sa Hajrovićem kod vasDenchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:09dobili su oni vas bez problema na sergijici....ne zanosi seRadmilo87 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 17:08Dobro je ovako, ako slucajno dobiju ili izvuku remi pomislit ce da mogu ovdje do titule, pa ce biti price da su dobili tri puta jaču i skuplju ekipu od njihove, da su Bjelorusi to, uhvatit ce ih euforija kao kada su izvukli remi sa nama na prijateljskoj prije par godina, periferijalci su to ipak![]()
![]()
![]()
![]()
aktuelni dvostruki prvak BiH i jesenji prvak ove sezone ne sanja.....zna se ko dovi i sanja 7 godina, evo nastupi i nova....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.