Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U ovoj truhloj državi sve ispod 1.000 KM je sadaka.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma te što neće kile treba nogom u guzicu.
Dobro je ovo na Karauli urađeno, Olovo - Kladanj sekunda. One Stupare treba ukinut veci su od Rusije.
Da.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 03 feb 2020, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kad se vec prica o tome, je li upoznat neko koje je trajanje otkaznog roka ako je ugovor na odredjeno, tacnije 6 mjeseci?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Ne vjerujem. Ubi ih Artiljerijom i avionima. Bila neka press, kaze Erdogan porucio je Putinu da se ne mjesa, da je ovo izmedju njih i rezima u Siriji.
Jucer ili prekucer valjda Asadovi napali Turski punkt, ubili 6 ranili devetoricu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Fantasista
- Kontakt:
To bi trebalo da ti bude u ugovoru. Kod mene piše 15 dana ako ja dajem a ako me oni šutiraju i ne žele da radim otkazni rok onda iste sekunde letim.
I jedni i drugi. Tu je to negdje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Ma neće Assad stati. Mora uzeti Idlib. To je za njih Mordor.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:50Ne vjerujem. Ubi ih Artiljerijom i avionima. Bila neka press, kaze Erdogan porucio je Putinu da se ne mjesa, da je ovo izmedju njih i rezima u Siriji.
Jucer ili prekucer valjda Asadovi napali Turski punkt, ubili 6 ranili devetoricu.
Dok Turcima ne godi pad Idliba jer je to zadnji veliki grad koji pobunjenici imaju pod kontrolom.
Čuj Mordor. 

-
- Kontakt:
Hajde sto ubijaju turske vojnike i baze bez ustezanja, jos veci problem Turcima je sto procjenjuju da ce milion izbjeglica nagrnuti u Tursku. Erdogan je priznao da ne mogu vide podnijeti ni ekonomski.Toliki troskovi mjere se milijardama a pomoc od evrope i ostatka islamskog svijeta je izostala..Boje se unutrasnjih nemira. . Jednostavno ne mogu podnijeti.
Zato su se odlucili za rat sa Asadom. Turska je 10 puta jaca sada je samo pitanje interesa ostalih sila upletenih u sukob. To jeste birati izmedju Asada i Erdogana.
Erdogan je porucio Putinu da ofsnziva ide po svaku cijenu. I da se ne mjesa.
Ovdje ili pucaju postojeci ili se radjaju novi savezi.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- ASD
- Kontakt:
Nije Assad tu sam da se pita šta da se radi. Imaš Iran i šijske milicije, a i linije odbrane su još manje centralizovane. Imaš milion frankcija, svaka luđa od luđe. Tu pametan ne može izbjeći sukob. Može ga se samo kratkoročno odgoditi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:13Hajde sto ubijaju turske vojnike i baze bez ustezanja, jos veci problem Turcima je sto procjenjuju da ce milion izbjeglica nagrnuti u Tursku. Erdogan je priznao da ne mogu vide podnijeti ni ekonomski.Toliki troskovi mjere se milijardama a pomoc od evrope i ostatka islamskog svijeta je izostala..Boje se unutrasnjih nemira. . Jednostavno ne mogu podnijeti.
Zato su se odlucili za rat sa Asadom. Turska je 10 puta jaca sada je samo pitanje interesa ostalih sila upletenih u sukob. To jeste birati izmedju Asada i Erdogana.
Koe kriv, koga će alah kaznit, amerikance, **** il kineze
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Covjece ja kao sekularni Bosnjak sam endemska vrsta ovdje. Jebu me moji, njihovi, oni drugi, treci, kao i ostali. Ne voli me niko. 

Po zakonu 15 dana poslodavcu, 30 tebi.
**** ti fadile majku
Riješim im ja problem za sat. Nek se vrate kućiSviuodbranu je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:13Hajde sto ubijaju turske vojnike i baze bez ustezanja, jos veci problem Turcima je sto procjenjuju da ce milion izbjeglica nagrnuti u Tursku. Erdogan je priznao da ne mogu vide podnijeti ni ekonomski.Toliki troskovi mjere se milijardama a pomoc od evrope i ostatka islamskog svijeta je izostala..Boje se unutrasnjih nemira. . Jednostavno ne mogu podnijeti.

Nullius in verba
Jesi vala prava nevjernička bošnjačko ateistička muslimanska komunjara i mudžahedin

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.