FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas ekipa da plivaja, Veseli lijevo krivaja, Lendra da ga zadaja, a Stila da zamajava...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da u Premijer ligi nema igraca sa onakvim predispozicijama. Jak, dug korak, brz, zna lopte ali ocigledno nesto u glavi ne stima. Da sam na mjestu strucnog staba ne bih ga se tako lako odrekao, mislim da nam itekako moze valjati. Isto kao Mehremic onda, da je krilo igrao beton bi bio.pow1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:43Ma Zaimu treba dobar psiholog i plus pred svaku utakmicu da poprica s njim.Jednu utakmicu odigra nivo PSG drugu ni u Tekstilcu ne moze.Momak il nije u glavu dobro ili nesto,nekad ba baci potez ne moze ga 90% igraca iz nas lige izvesti nit ima kapacitet da ga primjeni a dok zna da zajebe rabonu protiv Mladosti u kupu pokusa,Osim sebi glavu razbio...
ljubavi što te rodi klasa radnička...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bas cudno, dok je neko u 50 puta jacoj ligi procijenio da taj Mehremic samo stopera moze igrat.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Nebitno. Hocu da kazem da momak nije iskoristen na pravi nacin, sto uz prozivanje sa tribina i sprdanje sa njim nije nikako moglo na dobro izaci.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:42Bas cudno, dok je neko u 50 puta jacoj ligi procijenio da taj Mehremic samo stopera moze igrat.
ljubavi što te rodi klasa radnička...
Strašno podsjeća na ono što Liverpool izbacuje na svoje zvanične kanale

Prejako stvarno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Nastrojeni
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi smo specificna sredina za igrat,milion puta dokazano,pocevsi od nas pa do beraca rize,Hajduka,Dinama,Partizana,Zvezde. Sve mora odmah i danas. Jedini igrac koji je dobio kredit u zadnjih par godina je Ermin Zec,ovo ostalo je vjesano na stup srama vec nakon prve dvije utakmice pa tako i Adi.Najtrofejniji21 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:49Nebitno. Hocu da kazem da momak nije iskoristen na pravi nacin, sto uz prozivanje sa tribina i sprdanje sa njim nije nikako moglo na dobro izaci.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:42Bas cudno, dok je neko u 50 puta jacoj ligi procijenio da taj Mehremic samo stopera moze igrat.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bas,samo da tu glavu sredi bio bi Mbappe za ovu ligu,ja jos pamit onu zavrsinuc u Mladosti protiv kupa.HAOSNajtrofejniji21 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:27Odgovorno tvrdim da u Premijer ligi nema igraca sa onakvim predispozicijama. Jak, dug korak, brz, zna lopte ali ocigledno nesto u glavi ne stima. Da sam na mjestu strucnog staba ne bih ga se tako lako odrekao, mislim da nam itekako moze valjati. Isto kao Mehremic onda, da je krilo igrao beton bi bio.pow1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:43Ma Zaimu treba dobar psiholog i plus pred svaku utakmicu da poprica s njim.Jednu utakmicu odigra nivo PSG drugu ni u Tekstilcu ne moze.Momak il nije u glavu dobro ili nesto,nekad ba baci potez ne moze ga 90% igraca iz nas lige izvesti nit ima kapacitet da ga primjeni a dok zna da zajebe rabonu protiv Mladosti u kupu pokusa,Osim sebi glavu razbio...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@pow1921
Nasluti ti Hajrovica, samo u pogresan tabor.
Ja i @bezideja na aparatima.
Nasluti ti Hajrovica, samo u pogresan tabor.

Ja i @bezideja na aparatima.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hahahaha prave ljudi ekipukerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 11:21@pow1921
Nasluti ti Hajrovica, samo u pogresan tabor.![]()
Ja i @bezideja na aparatima.![]()
Samo ne znam kako ce,jel gotovo prelazni rok kod nas?
Ne mislim da moze doci ikako ako nije posudba
Lažni insajder, davno sam ja rekao

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
S kim dijeliš sobu na pripremama?
"Cimer? Trenutno sam sam, ali možda uskoro neko dođe", dodao je u smijeh.
Frane baca asocijaciju. #jedinipraviinsajder
"Cimer? Trenutno sam sam, ali možda uskoro neko dođe", dodao je u smijeh.
Frane baca asocijaciju. #jedinipraviinsajder
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Odlični rezultati ankete. Lijepo je vidjeti da cijela liga sumnja u Želju i njegove Manijake. Čast našoj raji koja misli da smo preoptimistični.
Vidjećemo.
Vidjećemo.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bacio vram @braco suplju da Zakaric potpisuje za kazahstance

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A jest nam jaka ova delegacija u ministarstvu sigurnosti nema šta, samo neka se pojedinci zajebavaju 

MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], avalPacidoroP, Hamagara, Hrammm1921, Napaceni87, ristagrad, tiagofaria25 i 75 gostiju.