Prvo jer je 0 od covjeka,drugo jer ima ljudi koji su u mat poziciji i nece dati otkaz jer moraju raditi da prehrane porodicu.Al opet postoji rjesenje.Radis npr u bingu 3-4 mjeseca i u tom periodu predajes zahtjeve u recimo lidl cro.Naucio si kako se radi plus zaradio si neki novac.Onda ides dalje i dalje,jbg mora se od neceg pocet.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:16Ma druze s obzirom na inflaciju koja se desila i desava svaki dan, 1000 KM mora biti pocetna i za onog sto u Bingu radi. Ja ne znam kako nekom odgovara da ima radike u firmi koji blago receno jadno zive. Jel zeli da ima na poslu covjeka koji propada i psihom i fizicki, jos uz to da nije motivisan, da samo kuka, da samo razmislja o svakoj marki. Najbolje rijesenje razlaz na vrijeme i da se ne uvalis u posao od 500-600 maraka na dugi niz godina.GOAT je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:13Moze se radit i ulagat u neko dodatno usavrsavanje.Ima danas dosta mogucnosti da se zaradi al mora se od neceg pocet.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:11U BIH ako ne mozes dici kredit i da normalno zivis od te plate narednih 10 godina bolje ne raditi. Gubljenje vremena kad ne mozes nesto pokrenuti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
23
Jah, eto nije seljački obući te neke Brazzers majice i lijepiti po autu šatro stickere Fake Taxi, a vozi lupam četvorku.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to opravdavam. Recimo da se radi dok ne polozis neke kurseve za inostranstvo i da se na taj nacin pokrenes. Ali kako mladje generacije budu dolazile vjerovatno ce imati vise hrabrosti da se na taj nacin prebacuju i dovesti ce ove privatnike u losiju situaciju. Ipak oni imaju jos ljudi od 50-60 godina koji sada ne mogu nigdje. Recimo ovi radnici na zgradama kada zavrsavaju smjenu, tu ne mozes vidjeti nekog ispod 40 godina.
Ne dajem ništa u kuću.Heller je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:22E ****. I ja sa starom živim, učestvujem dijelom u računima, dam para i za hranu naravno. Al pred platu 0Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:01Nemam ženu i djecu.U vezi sam sa curom koja ne ovisi financijski o meni jer vecere i putovanja uvijek snosimo 50-50.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:52
Koliko ja vama potrebno... Ja i zena sa oko 3500KM i troje djece na kraju godine skoro nikakva ustedjevina doduse ima se i kredit od 7 stoja ali jbg kad bez njega ne mozes nista.
Meni je dovoljno i 500km s obzirom da živim s roditeljima i roditelji se bave poljoprivredom pa tako da meso i voce povrce ne plaćamoa i kruh većinom u svojoj proizvodnji.
Pošto su moji uvijek pisali financije pa sam i kao mali mogao pratiti nekako smo nas 5 (roditelji i nas 3 brata) zivjeli u okviru 800km a nista mi nikad nije falilo
Nismo imali kredita a otac je stan kupio tako da nemamo rentu.
Tako da nisam još u poziciji da precizno odgovorim na pitanje.
Sa platom koju imam ustedim i po 700km mjesečno trenutnim stilom zivota.Doduše prije sam kockao a volim i kafanu. Sad kupujem knjige i cdove i trošim pare u kafanama.
Ne pusim i ne kockam nikad nisam (ne brojim kladionicu 5 put u godini) a vrijeme kada sam sa drugovima vikendom pio po 3 flase jacka je iza mene

Placam gorivo za svoje auto koji samo ja vozim

Sve mi je od stana 3min bukvalno (posta,bolnica,park,10kafica i restorana,2 marketa,cvijecara itd

8h posla i većinom rad kod kuće sa ocem u slobodno vrijeme vecernja skola zeljka pervana i evo sada citam orvela,nekad sa Flow95 odemo pogledat lokalni klub

Gdje potrosit?

Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 02 feb 2020, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Na drogu i lokat ko mutav. Dođi u Tuzlu na vikend.Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:43Ne dajem ništa u kuću.Heller je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:22E ****. I ja sa starom živim, učestvujem dijelom u računima, dam para i za hranu naravno. Al pred platu 0Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:01
Nemam ženu i djecu.U vezi sam sa curom koja ne ovisi financijski o meni jer vecere i putovanja uvijek snosimo 50-50.
Meni je dovoljno i 500km s obzirom da živim s roditeljima i roditelji se bave poljoprivredom pa tako da meso i voce povrce ne plaćamoa i kruh većinom u svojoj proizvodnji.
Pošto su moji uvijek pisali financije pa sam i kao mali mogao pratiti nekako smo nas 5 (roditelji i nas 3 brata) zivjeli u okviru 800km a nista mi nikad nije falilo
Sa platom koju imam ustedim i po 700km mjesečno trenutnim stilom zivota.Doduše prije sam kockao a volim i kafanu. Sad kupujem knjige i cdove i trošim pare u kafanama.
Ne pusim i ne kockam nikad nisam (ne brojim kladionicu 5 put u godini) a vrijeme kada sam sa drugovima vikendom pio po 3 flase jacka je iza mene
Sve mi je od stana 3min bukvalno (posta,bolnica,park,10kafica i restorana,2 marketa,cvijecara itd) hranim se kod kuće,cura studira tako da je u ovom gradu max 6 dana mjesečno pa i tu ne mogu nesto potrositi s njom pogotovo što ne da da častim.
8h posla i većinom rad kod kuće sa ocem u slobodno vrijeme vecernja skola zeljka pervana i evo sada citam orvela nekad sa Flow95 odemo pogledat lokalni klub
Gdje potrosit?![]()

Separatizam je fuj.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
HNK Orašje ili Hajduk?Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:43Ne dajem ništa u kuću.Heller je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:22E ****. I ja sa starom živim, učestvujem dijelom u računima, dam para i za hranu naravno. Al pred platu 0Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:01
Nemam ženu i djecu.U vezi sam sa curom koja ne ovisi financijski o meni jer vecere i putovanja uvijek snosimo 50-50.
Sve mi je od stana 3min bukvalno (posta,bolnica,park,10kafica i restorana,2 marketa,cvijecara itd) hranim se kod kuće,cura studira tako da je u ovom gradu max 6 dana mjesečno pa i tu ne mogu nesto potrositi s njom pogotovo što ne da da častim.
8h posla i većinom rad kod kuće sa ocem u slobodno vrijeme vecernja skola zeljka pervana i evo sada citam orvela,nekad sa Flow95 odemo pogledat lokalni klub
Gdje potrosit?![]()
Grohotom se smijemo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
I ja vjeruj, čuj Sandžak da nam se pripoji.

-
Fali samo još ono karakteristično Alla-ha mii, ne znam kako to slovima da dočaram, takvu akcentaciju moderni jezik ne poznaje.
Pa ti se svakako zalazes za nestanak Bosne i Bosnjaka, sta te boli qrc.
"Nama", cetnicima ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
U Sarajevu poziva na bratstvo i jedinstvo na Palama se cirilicom potpisuje, pickeeeeee ! Sagni im se Hakane, u Lukavicu i guzice im daj.HakanSukur je napisao/la: ↑03 feb 2020, 00:02I neprijatelj sam ezana... Ali zato vi gazije ste tu kozmički balans da uspostavite, Bošnjaci 18,5% teritorije kontrolišu, i još to rat priziva neki, stvarno je jedina sreća da su nam i agresori totalni degenerici.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 03 feb 2020, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
A to četnici ti haram bilo ako si bilo kakav vjernik, za sve iz moje porodice koji su ranjeni i poginuli u Armiji, ne vrijeđa me jer si tenkre obični, samo eto nek' ti melek pribilježi, svačiji zulum se piše ko u to vjeruje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.