A to za Dujmovica ko da sam vidio nesto da je dosao pa je na posudbu poslan odmah ili sam ga pomijesao? To je sad nekad bilo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste, ali nije igrao tako da ga se ne može ocijeniti. Na to sam mislio, pogrešno se izrazio.
Gotovo je stigao vec u Hotel Mostar
Pa sto ne rece odmah da nam komsije ne prate avione. Dzaba vrijeme potrosili, a ti jednom recenicom mogao rijesiti sve dileme.
Slucajno ga sa Sulom sreoLjoZee je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:54Pa sto ne rece odmah da nam komsije ne prate avione. Dzaba vrijeme potrosili, a ti jednom recenicom mogao rijesiti sve dileme.![]()
Bilo je meni se cini prije dan-dva i na ovom portalu tekst u fazonu da je poznata njegova sudbina i u nastavku dio gdje Bjelica kaze da nece biti vise ni dolazaka ni odlazaka i da je zavrseno to sve. Mislim nemam blage mozda se sta i promijeni ili to nije tacno sto je rekao nego me ti podsjeti kako napisa to za novine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 00:03Ma nadaju se ljudi da ce im na posudbu a prije tri dana imas tekst u hrvatskim novinama kako Izet nece nigdje jer je Dinamo ostao na samo tri krilna igraca.
Osin toga Mamic bi ga prije poslao u Zrinjski jer je vec par igraca ovdje doveo svojim vezama.
SaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/celik-skra ... aca/350348
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskidSaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
Gledaj ti ovih cirkusanata, 10.01. potpiso na godinu i po pa onda 03.02 nije zadovoljio![]()
![]()
Ustvari se radi o tome da ljudima samo ublehe bacaju, ne ispoštuju dogovoreno i igrači idu dalje dok ima još vremena, tj dok traje prelazni rok. Što je najgore ima tu još dosta igrača koji će se do kraja prelaznog ovako povuči.
prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskiddebilu jedan. 100 % tacan info.
Otkad su oni dogovorili sa Blazevicem al ima problem sadmohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:00prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Momak nije zadovoljio, od pocetka priprema sam ja govorio da je los, cak ga nisam ni stavljao u konbinacije, jer sam znao da ce grijati tribine ili otici, al ocigledno su se dogovorili za raskiddebilu jedan. 100 % tacan info.
Ma pusti dušmane stari, ne obraćaj pažnju. Btw, dogovorili ste se konačno sa Blaževićem, u toku sedmice će vam se priključiti.
Eto jedna pozitivna, pa opet recite ja vaki naki.![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:06Otkad su oni dogovorili sa Blazevicem al ima problem sadmohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:00prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:55
Ma pusti dušmane stari, ne obraćaj pažnju. Btw, dogovorili ste se konačno sa Blaževićem, u toku sedmice će vam se priključiti.
Eto jedna pozitivna, pa opet recite ja vaki naki.![]()
Amar ga hoce
Ako je takvo stanje de pitaj koliko su igraci sad u Turskoj dobili novca provjereno znam finu sumu su svi igraci dobili,a ovog je trener otpiso jer nije zadovoljan sa njim.SaMoVelez je napisao/la: ↑03 feb 2020, 13:37sportsport.ba/fudbal/nk-celik-potvrdio-angazman-vujasina/347447
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.