Meni javiše da ovaj dolazi. U putu je već, stiže Flixom sutra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahaha pa sto na brata skoru tako agresivnoAlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:10Zna @skoroalen kako je hodati suhog, pridruži mu se.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:18Buljim u telefon, leze hanuma pored mene gola, kaze yebo te telefon sta buljis u njega vidi mene, reko makse seljanko tamo ne razumijes ti ovo.
Ako ne dodje niko do 00.00, a ja osta suhog kur.ca, nek se ovi insajderi dobro pripreme.
Zato bratu Kurdiću vazda k'o u lokvi.
Izvinjavam se bratu, nisam htio da ispadne tako okrutno.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:21Hahahaha pa sto na brata skoru tako agresivnoAlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:10Zna @skoroalen kako je hodati suhog, pridruži mu se.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:18Buljim u telefon, leze hanuma pored mene gola, kaze yebo te telefon sta buljis u njega vidi mene, reko makse seljanko tamo ne razumijes ti ovo.
Ako ne dodje niko do 00.00, a ja osta suhog kur.ca, nek se ovi insajderi dobro pripreme.
Zato bratu Kurdiću vazda k'o u lokvi.![]()
Pa nemoj spavati , cekaj taj od 19 i 55 h...Možda ima koji vanredni...Javljaj nam nocas...Nema, jos...Jos nista...
Suze me zališeVaha1946 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 22:46Onaj brat ne yebe, onaj avione gleda dokle su sta su, jedni se otvorili odakle su porijeklom, mozda uskoro skontaju i da su rodjaci neki, morto film ne moze da gleda, drugi prati B ekipu dinama, treci ne uce a ispiti u toku.
Hocel bit sta il se dzaba ceka. Hajmo ponoc pa sta bude
Al nek smo zivnuli malo ova pauza dojadila bas![]()
Na infu rece neko da su kupili od Centrotransa bus.