Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 02 feb 2020, 20:13

Klopp je s razlogom produzio ugovor, novac je tu i nema smisla da se na ljeto ekipa ne pojaca. Pogotovo moramo paziti na godine napadackog trojca i nosilaca igre veznog reda, ne smijem ni zamislit kakav bi raspad nastao da svi dođu u 30e bez nekih opcija za buducnost.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2020, 20:33

mirgerr je napisao/la:
02 feb 2020, 19:44
Ma tesko KdB, Mbappe nemoguce.

Realnije opcije su i Havertz i Sancho. Prije Havertz.
Nisu to bombe...

A ne znam sto je Mbappe nemoguca misija, kako stvari stoje on ide iz PSG-a, vrijeme mu je za sljedeći korak u karijeri, a za Real ima vremena, mlad je on za njih, prvo nek dodje na otok :kafa:

A financijski bi to Liverpool uz pomoc Nikea trebao moci pokriti, a trenutno najjaci klub na svijetu je sigurno i Mbappeu zanimljiv...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 feb 2020, 20:48

YNWA je napisao/la:
02 feb 2020, 20:33
mirgerr je napisao/la:
02 feb 2020, 19:44
Ma tesko KdB, Mbappe nemoguce.

Realnije opcije su i Havertz i Sancho. Prije Havertz.
Nisu to bombe...

A ne znam sto je Mbappe nemoguca misija, kako stvari stoje on ide iz PSG-a, vrijeme mu je za sljedeći korak u karijeri, a za Real ima vremena, mlad je on za njih, prvo nek dodje na otok :kafa:

A financijski bi to Liverpool uz pomoc Nikea trebao moci pokriti, a trenutno najjaci klub na svijetu je sigurno i Mbappeu zanimljiv...
Nemoguce jer sumnjam da ce Sadio, odnosno Mo igdje, a Senor ima zacementirano mjesto u startnih 11.
Eh jedino varijanta sa Firminom iza Mbappea, a ona dvojica po krilima.

Ali kako god razmislim, mislim da Klopp ne bi pristao da se dovede igrac koji ce kostati preko 200mil. te sedmicnom platom preko 400k. Jednostavno mi to ne ide uz Kloppa.

Tako da je meni tu Kai najrealnija opcija, a i Nikeov je igrac.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 feb 2020, 20:51

Ja da se pitam sve na Sancha covjek je na 12golova 12 asistencija ove sezone.Ako ce se zadrzat ovaj trio Salaha gurnut u napada a Firmina da razigrava i dobit cemo nasu verziju KDB a Sancho desno.Koulibaly ve mislim biti dostupan na ljeto i tu ici u pregovore i napravit najbolji tim svijeta iako vec to sad jesmo
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 02 feb 2020, 20:52, ukupno mijenjano 2 puta.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 feb 2020, 20:52

LiverpoolREDS je napisao/la:
02 feb 2020, 20:51
Ja da se pitam sve na Sancha covjek je na 12golova 12 asistencija ove sezone.Ako ce se zadrzat ovaj trio Salaha gurnut u napada a Firmina da razigrava i dobit cemo nasu verziju KDB a Sancho desno
Ja da se pitam ja bih Kai+Sancho. :mrgreen:

A Mbappe nekad za 5, 6 godina. :mrgreen:

EDIT. A posebno bih volio vidjeti Wernera u Liverpoolu. Ne znam sto, al mi je taj igrac bas drag.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 feb 2020, 21:03

Iskreno ne znam da nam iko treba, ok treba refreshati ekipu, ne dozvoliti ovo što se Cityu dešava, al realno kad skontam gdje i šta treba unaprijediti? Slabo šta :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2020, 21:05

Kada imaš priliku dovesti buduceg najboljeg igraca svijeta i buducu najvecu fudbalsku zvijezdu ne razmišljaš koliko kosta, i gdje bi igrao, nego ga dovedes...

Meni Liverpool i Mbappe izgledaju kao savršena kombinacija, kao Klopp i Liverpool, i ne treba zanemariti to sto je Adidas sponzor Reala, Nike-u sigurno ne bi odgovaralo da Mbappe potpise za Real, zato su sigurno spremni pomoci da on dodje u Liverpool...
Sarajevo i Liverpool

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 feb 2020, 21:08

YNWA je napisao/la:
02 feb 2020, 21:05
Kada imaš priliku dovesti buduceg najboljeg igraca svijeta i buducu najvecu fudbalsku zvijezdu ne razmišljaš koliko kosta, i gdje bi igrao, nego ga dovedes...

Meni Liverpool i Mbappe izgledaju kao savršena kombinacija, kao Klopp i Liverpool, i ne treba zanemariti to sto je Adidas sponzor Reala, Nike-u sigurno ne bi odgovaralo da Mbappe potpise za Real, zato su sigurno spremni pomoci da on dodje u Liverpool...
Iz tvojih usta u Bozije usi.

Kod mene u Liverpoolu, na fifi su vala i Sancho i Mbappe. :mrgreen:

Spamm

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2020, 21:17

Osim13 je napisao/la:
02 feb 2020, 21:03
Iskreno ne znam da nam iko treba, ok treba refreshati ekipu, ne dozvoliti ovo što se Cityu dešava, al realno kad skontam gdje i šta treba unaprijediti? Slabo šta :mrgreen:
Nek se VVD povrijedi, vidio bi da treba pola ekipe :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 feb 2020, 21:39

Previse je tu ega, nema šanse da bi Mbappe ili Sancho se mogli slagati sa Bobijem, Salahom i Maneom

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 feb 2020, 21:51

Zaboravljate jednu vrlo bitnu stvar kad je naredna sezona u pitanju a to je AFCON u najgorem periodu godine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 02 feb 2020, 22:07

Ma izvuce Klopp nekog iz naftalina kao inace, sumnjam da cemo ici po Sanchu jer je preskup a Havertza bi mogli ako Lever spusti cijenu jer i on je precijenjen.
Klupa je jaka i imamo dobre back up igrace osim lijevog beka, nebi lose bilo Masinu uzeti ako Watford ispadne.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 feb 2020, 23:14

mcmanaman je napisao/la:
02 feb 2020, 22:07
Ma izvuce Klopp nekog iz naftalina kao inace, sumnjam da cemo ici po Sanchu jer je preskup a Havertza bi mogli ako Lever spusti cijenu jer i on je precijenjen.
Klupa je jaka i imamo dobre back up igrace osim lijevog beka, nebi lose bilo Masinu uzeti ako Watford ispadne.
Kai ce kostati 100m a sancho 150m.Koji je bolji i veci potencijal ?
glasam sanchu :kafa:

Treba veznjaka dovesti isto

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 feb 2020, 23:21

Samo da ne ode u City,Sancho je zlatna koka u narednih 10godina i sve treba na njega dat.Para imamo nema tu da je neko preskup prosle godine LP ove EPL i sad se opet bacit u LP sto dalje otici kasa je prepuna ima se i za Mbappea i Sancha.A sto se veznjaka tice Kloppu je najbitnije da moze trcat eno ga Declan Rice jedva ceka
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2020, 23:38

Torres_9 je napisao/la:
02 feb 2020, 23:14
mcmanaman je napisao/la:
02 feb 2020, 22:07
Kai ce kostati 100m a sancho 150m.Koji je bolji i veci potencijal ?
glasam sanchu :kafa:

Treba veznjaka dovesti isto
dembele za 50m :kafa:
Sarajevo i Liverpool

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 feb 2020, 07:10

Fantastičan je osjećaj ovih mjeseci biti Fan Liverpoola. Sve one zajebancije od ranijih godina po kafićima što se trpilo sad dolaze na naplatu :opaopa: Ne sjećam se da je neko ovako uvjerljivo odigrao sezonu i da ma kako god igrali i izgledali na terenu ti naporsoto vidiš da će zabiti gol ili dva i riješiti problem. Kad se ovako igra i apetiti rastu pa tako očekujem opet napad na Ligu prvaka pa i FA kup :mrgreen:
Što se mene licno tiče od pojačanja bih najprije volio vidjeti neku mladu krv na stoperskim pozicijama,onda ne bi bilo loše dovesti Rubena Nevesa,Tielmansa,Maddissona pa i onaj momak iz Norwicha. Naravno da bi neko ime tipa Mbapabe ili Sancho dobro došlo ali nekako uz Kloppa ide neko vađenje nekoga iz bunara i pravljenje igrača. Nadam se da nastavku pozitivnog niza i da ove niže ligaše će preskočiti.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 03 feb 2020, 15:02

Spamm

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 03 feb 2020, 17:40

Ima li netko ideja za tetovažu? Da obilježim titulu na poseban način
Gerrard da diže pehar bi tetovirao 100% ali jbg,ne doživi to a verzija s Hendom i peharom mi se ne sviđa
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2020, 20:19

jajce123 je napisao/la:
03 feb 2020, 17:40
Ima li netko ideja za tetovažu? Da obilježim titulu na poseban način
Gerrard da diže pehar bi tetovirao 100% ali jbg,ne doživi to a verzija s Hendom i peharom mi se ne sviđa
kloppa brate bez razmisljanja :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 feb 2020, 20:41

Još uvijek nerealno, majke mi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.