Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Ma zajebajem se, kad je već ovako pozitivna atmosfera na chatu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:32E onda crveni polumjesec, merhamet i tak to
Ali to ti je rezervisano za sda kadar. Prebaci se jbg stranka te prati ima velike planove sa tobom
Vala asd ako poginem i kada me zagrnu neka
se guzi s kim hoce,ma mrs budalo![]()
![]()
A glupo ti ta zayebancija i u miru se kurvaju i muski i zene.
Da imam ženu, ako joj je ćejf da je neko drugi guzi nek ide komotno, neću se plaho brinuti, a kamoli da se zagrnut 2 metara pod zemljom brinem oko tog.

-
- Kontakt:
Kae dosla **** Muji sapce, momak samo za tebe 100 maraka sat.ASD je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:38Ma zajebajem se, kad je već ovako pozitivna atmosfera na chatu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:32E onda crveni polumjesec, merhamet i tak to
Ali to ti je rezervisano za sda kadar. Prebaci se jbg stranka te prati ima velike planove sa tobom
Vala asd ako poginem i kada me zagrnu neka
se guzi s kim hoce,ma mrs budalo![]()
![]()
A glupo ti ta zayebancija i u miru se kurvaju i muski i zene.
Da imam ženu, ako joj je ćejf da je neko drugi guzi nek ide komotno, neću se plaho brinuti, a kamoli da se zagrnut 2 metara pod zemljom brinem oko tog.![]()
Sapce njoj Mujo daj vidim kakav je

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Korak 9: Hellerov toranjHeller je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:19Joj da se hoce zaratit.
Korak 1: Uvalit se gdje u logistiku.
Korak 2: Hapat ko mutav, prodavat 10X skuplje, štekat pare.
Korak 3: Otić na dvije tri dogovorene akcije.
Korak 4: Kupit odlikovanje
Korak 5: Uštekane pare uložit i nać sebi robova, pardon radnika.
Korak 6: Postat ministar
Korak 7: Krezuba marva uzvikuje moje ime
Korak 8: Ugledni graDŽanin
"We need to suffer. And we need to fight."
Kae kupuje SFORovac sira i kajmaka na Dubravama i daje 100 dolara. Govori ona sto prodaje a u picku materinu otkud mi sitno. Kad ce SFORovac, ne za picka, za sir i kajmak.
Nemam baš tako mali kyrac da moram zgradu od 200 metara pravit da se osjećam ko muškarac.
Captain4 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:42Korak 9: Hellerov toranjHeller je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:19Joj da se hoce zaratit.
Korak 1: Uvalit se gdje u logistiku.
Korak 2: Hapat ko mutav, prodavat 10X skuplje, štekat pare.
Korak 3: Otić na dvije tri dogovorene akcije.
Korak 4: Kupit odlikovanje
Korak 5: Uštekane pare uložit i nać sebi robova, pardon radnika.
Korak 6: Postat ministar
Korak 7: Krezuba marva uzvikuje moje ime
Korak 8: Ugledni graDŽanin
Nemam baš tako mali kyrac da moram zgradu od 200 metara pravit da se osjećam ko muškarac.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Nije bogat koji puno ima nego kome malo treba.
edit: joj što mrzim ove propagandne klipove oko Kine što se šalju zbog koronavirusa.
Razumijem da je tamo određena vrsta represije ali ne vidim razlog zašto se neke stvari lažu.
vidim po fb neki klip svi dijele u klipu kaže "tjerali ih da prihvate nevjerničku vjeru", "porušili sve Džamije" što su teške laži u kojima nema trunke istine. Čak i ono što kažu da ih hapse samo zato što su muslimani je isto laž.
edit: joj što mrzim ove propagandne klipove oko Kine što se šalju zbog koronavirusa.
Razumijem da je tamo određena vrsta represije ali ne vidim razlog zašto se neke stvari lažu.
vidim po fb neki klip svi dijele u klipu kaže "tjerali ih da prihvate nevjerničku vjeru", "porušili sve Džamije" što su teške laži u kojima nema trunke istine. Čak i ono što kažu da ih hapse samo zato što su muslimani je isto laž.
- Marsal
- Kontakt:
Prilično sam skroman ali kad skontam realno opet sam sirotinja, a i ne bio sirotinja sve para što imam popijem i ispušim.
Doduše pofino sam i uštedio, te pare ne trošim nego čuvam za "ne daj Bože".
Taman bi mi valjalo da je plata makar milja.
Doduše pofino sam i uštedio, te pare ne trošim nego čuvam za "ne daj Bože".
Taman bi mi valjalo da je plata makar milja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko ja vama potrebno... Ja i zena sa oko 3500KM i troje djece na kraju godine skoro nikakva ustedjevina doduse ima se i kredit od 7 stoja ali jbg kad bez njega ne mozes nista.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nema sta da se laze, nema tu propagande.ASD je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:48Nije bogat koji puno ima nego kome malo treba.
Salju ih te logore, kinezi imaju neki naziv, ali eto logor je jbg tam.
Da ih prevaspitaju.
Namaz je kaznjiv zakonom, marama, isticanje muslimanskih simbola i td. To nije izmisljeno to je kineski zakon.
Znam ja da je pozadina u resursima, isto bi mozda radili i indijancima, sta znam

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Koliko mi je potrebno?Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:52Koliko ja vama potrebno... Ja i zena sa oko 3500KM i troje djece na kraju godine skoro nikakva ustedjevina doduse ima se i kredit od 7 stoja ali jbg kad bez njega ne mozes nista.
Jedno 15000 mjesecno.
Koliko imam
Jedno 1200 mjesecno
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Ma to mi je ljudino sad skok od 25% jer najčešće sam oko 750. Mogao bih štedit 6-7 stoja, starcima stoja za račune, meni dvije ili tri za popit. Mjera.
Na posao idem pješke

Odjeću i obuću imam džabaluka
Auta nemam i ne treba mi zasad
Da mi je sakupit jedno 15-20 hiljada da se mirne duše ispalim u Njemačku.
Nije ne lupaj gluposti. Ovo s Ujgurima su nacionalne tenzije jer su Ujguri separatisti, isto ko i Turci-Kurdi, a imaš i Hui kineze koji su Muslimani i nemaju ovih problema.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:08Nema sta da se laze, nema tu propagande.ASD je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:48Nije bogat koji puno ima nego kome malo treba.
Da ih prevaspitaju.
Namaz je kaznjiv zakonom, marama, isticanje muslimanskih simbola i td. To nije izmisljeno to je kineski zakon.
Znam ja da je pozadina u resursima, isto bi mozda radili i indijancima, sta znam![]()
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 02 feb 2020, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- Antipolitika3
- Kontakt:
Boli te klinac dignes kredit i u njemacku ne moras ga vracat kazu da je porast toga u BiH i da se navodno banke ne mogu nikako naplatiti vec da u spor dolaze firme i osiguranja kredita 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Meni je ta ideja pala na pamet za stan i da prevedem na nekog. Al ****Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:18Boli te klinac dignes kredit i u njemacku ne moras ga vracat kazu da je porast toga u BiH i da se navodno banke ne mogu nikako naplatiti vec da u spor dolaze firme i osiguranja kredita![]()

Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Ne daju ti podignut kredit bez ugovora na neodređeno, nema pejgambera. Jedino one mikrokreditne organizacije, ali moraš ti to platit kad-tad, a velika kamata.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:18Boli te klinac dignes kredit i u njemacku ne moras ga vracat kazu da je porast toga u BiH i da se navodno banke ne mogu nikako naplatiti vec da u spor dolaze firme i osiguranja kredita![]()
- ASD
- Kontakt:
Nije tačno. Možeš i sam proguglati Džamije koje nisu srušene. Nema potrebe da se laže. Ovo još gore da ih tjeraju na nevjerničku vjeru, u šta to kinezi vjeruju?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:08Nema sta da se laze, nema tu propagande.ASD je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:48Nije bogat koji puno ima nego kome malo treba.
Da ih prevaspitaju.
Znam ja da je pozadina u resursima, isto bi mozda radili i indijancima, sta znam![]()
Pozadina je u naciji. Veliki su nacionalisti Kinezi i ne vole Ujgure i Tibetance. Hui muslimani su isto kinezi kao i han kinezi, s njima nemaju problema.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Rosicky i 12 gostiju.