Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Anel Ahmedhodzic i Adi Nalic starteri protiv Krasnodar u prijateljskoj utakmici. Izgleda da se ozbiljnije racuna na ova 2 igraca.
-
- Kontakt:
Cuj ima nedostatke u igri
Pa da nema nedostatke igro bi za Barcelonu, inace mu je konkurencija u reprezentaciji mnogo jaka pa ovakav igrac nam ne treba. Groningen i Aue to su klubovi odakle nam trebaju stoperi bez nedostataka u igri

Pa da nema nedostatke igro bi za Barcelonu, inace mu je konkurencija u reprezentaciji mnogo jaka pa ovakav igrac nam ne treba. Groningen i Aue to su klubovi odakle nam trebaju stoperi bez nedostataka u igri

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Pa momak spominje da je jak i dobar u duel igri, tačno. Čak i za ovaj nivo.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:13Cuj ima nedostatke u igri![]()
Pa da nema nedostatke igro bi za Barcelonu, inace mu je konkurencija u reprezentaciji mnogo jaka pa ovakav igrac nam ne treba. Groningen i Aue to su klubovi odakle nam trebaju stoperi bez nedostataka u igri![]()
Problem je kad ostane s nekim na malo većem prostoru. Taj mu je segment jako loš.
p.s. samo par ovih zvijezda koje su skoro doveli tipa Mbokani, Hoedt su nivo iznad Groningena. Ostalo je to u pet deka.
Elegantan ko Ryan Shawcross

- ASD
- Kontakt:
Jel radi kod vas zvuk na areni u drugom poluvremenu?
Kad smo već kod stopera iz Belgije Čustović je bio trener Vukotiću u Beverenu ali su imali neki nesporazum

Vukotic vroeg zelf om niet mee te hoeven naar Cercle toen hij vernam dat hij op de bank zou zitten. Dat er langs alle kanten aan zijn mouw wordt getrokken - onder andere door Antwerp - zal ook niet helpen.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stevanovic strijelac za Servette.
Poziv?
Poziv?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
s obzirom da su Hotic i Hajrovic klupirani, ne treba uopste biti dileme o pozivu Stevanovicu
Svakako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Demirovicev St Gallen dobio Basel 1:2, trenutno im 2 boda bjezi Young Boys. Ocekuje ih borba za prvaka do kraja.
MES QUE UN CLUB!
Imaju isto poena kao YB.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:53Demirovicev St Gallen dobio Basel 1:2, trenutno im 2 boda bjezi Young Boys. Ocekuje ih borba za prvaka do kraja.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Upravu si mislio sam da sam gledao tablicu uzivo.Maestro je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:55Imaju isto poena kao YB.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:53Demirovicev St Gallen dobio Basel 1:2, trenutno im 2 boda bjezi Young Boys. Ocekuje ih borba za prvaka do kraja.
MES QUE UN CLUB!
Ali ovaj Kapic da ne moze sekunde dobiti od pocetka sezone, a uvijek je sjedio na klupi. 
A bas citam da su bili spremni i pustiti ga negdje ove zime, ali niko nije bio zainteresovan. Mada sam za to da su mu mogli neku sansu pruziti u ligi, kad im pogledas tim i rezultate sumnjam da bi bili gori s njim.

A bas citam da su bili spremni i pustiti ga negdje ove zime, ali niko nije bio zainteresovan. Mada sam za to da su mu mogli neku sansu pruziti u ligi, kad im pogledas tim i rezultate sumnjam da bi bili gori s njim.
uskoro ce i on nazad u BiHPL. nije realno ocekivati da ce onakav igrac koji nije ni bio nesto posebno kvalitetan u domacoj ligi, igrati u BuLiSheyi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:16Ali ovaj Kapic da ne moze sekunde dobiti od pocetka sezone, a uvijek je sjedio na klupi.
Stevanović opet asistent.
- ASD
- Kontakt:
Ma ne vjerujem. Može on naći angažman u cvajti ili švici, tako tim ligama.Vucevich je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:23uskoro ce i on nazad u BiHPL. nije realno ocekivati da ce onakav igrac koji nije ni bio nesto posebno kvalitetan u domacoj ligi, igrati u BuLiSheyi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:16Ali ovaj Kapic da ne moze sekunde dobiti od pocetka sezone, a uvijek je sjedio na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 19 gostiju.