Ma ništa,izgleda Badji će kod nas da naplati sve one promašaje iz Zvijezde 09.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ništa,izgleda Badji će kod nas da naplati sve one promašaje iz Zvijezde 09.
BIT ĆE UTAKMICA KOJE ĆE BITI KAO SKROJENE ZA NJEGA I KULOVIĆA.OSIM NARAVNO,UBIPARIPA.
BIT ĆE UTAMICA KOJE ĆE RIJEŠITI BURIĆ.SLAŽEM SE S VAMA DA SE RADI O MOMKU KOJI JE ZA OVU GODINU ZNATNO UZNAPREDOVAO.I MOJ JE FAVORIT,JA JEDINO NE BI NIKOG UNAPRIJED DEZAVUISAO ZBOG NJEGA.DA GA ZDRAVLJE POSLUŽI.SAD SE KOLIKO VIDIM OŽENIO I TO ĆE DOSTA UTICTI NA NJEGA AKOBOGDA.Tuzlak1996 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:25Mislim da je ovo sve kako stoji odlican zimski dio pojacanja,samo jedan kiks Kulovic totalno ne potreban igrac.Imamo malog Burica koji vrijedi gurati momak ima tehniku i brzinu sto se vidi,fali mu samo malo Slobode mogao bi biti odlican projekst FK Tuzla City-a s tim mislim da je zasluzio pokazo nam je protiv Zvijezde09 da je momak i top formi.Dakle sjecam se dobro na priprema u Medjugorju prve utakmice Burica protiv Zelje Osim je bio jako zagrijan da nam ukrade maloga Burica to nam sve govori...kod jenog Vrhunskog trenera koji zna ligu na 5 prstiju.
Naravno da cemo gubiti 2-9 uopste se niko nije posvetio Omladinskon Pogonu.Tuzla City sve dok ne bude imala svoj Omladinsko Pogon nece biti mladi nada.Treba ulagati i skloniti pojedince.Jadno je da se jedan Suad Mujic momak je tele.Uopste nema nikakvog potencijala jadno je kakve smo igrace gurali u prvi tim.Dok mladi Benjamin Celakovic golman ne znam sta se desi snjim zasluzio svoje mjesto.Momak ima sjajnu gradju za golmana a za kvalitet da ne pricam.Na debi-u momak se ne moze kriviti za visoko poraz u Mostaru od Zriinjskog.Mozda jedan gol ali to je to.Treba ulagati kako Sarajevo malog Dzenita doveli malac ce sa 1-2 godine harati ligom.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:56Ima i ružnih vijesti.
Kadetska i juniorska selekcija Slobode danas je u SImin Hanu odigrala prijateljske utakmice sa odgovarajućim selekcijama Tuzla Cityja.
I dok je utakmica kadeta bila neizvjesna, u kojoj je Sloboda slavila sa 1:0, ne može se isto reći za susret juniorskih selekcija tuzlanskih klubova.
Naime, Sloboda je Tuzlu savladala sa čak 9:2. Premda je riječ o prijateljskoj utakmici, jasno da je kvaliteta između dvije selekcije ogromna, a dijelom je to i zbog toga što juniori Tuzla Cityja ne igraju omladinsku Premijer ligu BiH…
Da čudno je da je donedavno te Juniore vodio Vedran Kovačević.Momak koji može voditi samo pjetliće.Ne znam ko je sad trener,ali treba uozbiljiti skroz rad sa kadetima i Juniorima.Juniori bi morali ući u Premijer Ligu.Dobro je da se desio ovaj sramotan rezultat, jer mora se nešto mijenjati ,to je očigledno.Tuzlak1996 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:03Naravno da cemo gubiti 2-9 uopste se niko nije posvetio Omladinskon Pogonu.Tuzla City sve dok ne bude imala svoj Omladinsko Pogon nece biti mladi nada.Treba ulagati i skloniti pojedince.Jadno je da se jedan Suad Mujic momak je tele.Uopste nema nikakvog potencijala jadno je kakve smo igrace gurali u prvi tim.Dok mladi Benjamin Celakovic golman ne znam sta se desi snjim zasluzio svoje mjesto.Momak ima sjajnu gradju za golmana a za kvalitet da ne pricam.Na debi-u momak se ne moze kriviti za visoko poraz u Mostaru od Zriinjskog.Mozda jedan gol ali to je to.Treba ulagati kako Sarajevo malog Dzenita doveli malac ce sa 1-2 godine harati ligom.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:56Ima i ružnih vijesti.
Kadetska i juniorska selekcija Slobode danas je u SImin Hanu odigrala prijateljske utakmice sa odgovarajućim selekcijama Tuzla Cityja.
I dok je utakmica kadeta bila neizvjesna, u kojoj je Sloboda slavila sa 1:0, ne može se isto reći za susret juniorskih selekcija tuzlanskih klubova.
Naime, Sloboda je Tuzlu savladala sa čak 9:2. Premda je riječ o prijateljskoj utakmici, jasno da je kvaliteta između dvije selekcije ogromna, a dijelom je to i zbog toga što juniori Tuzla Cityja ne igraju omladinsku Premijer ligu BiH…
Ovi rezultati jesu signal za temeljite analize a možda i promjene. Iako se u klubu članarine ne plaćajua a treneri redovno dobijaju plaću ovako nešto im ne služi na čast. Lično ne znam ko su treneri ali u onako lijepom ambijentu vještačkog travnjaka gdje se svakodnevno trenira ovo je sramotno i nema opravdanja. Klub mora da stvara sopstvene kadrove i to je svrha svih tih mlađih kategorija. Ako neko od forumaša zna bolje probleme mladih volio bih da nam ovdje napiše koju riječ kako bi se u narednom periodu i po tom pitanju malo više posvetili.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:56Ima i ružnih vijesti.
Nije čudno, što nema Ubiparipa jer on nažalost zbog tri kartona nema pravo nastupa protiv Sarajeva i sasvim je logično da se traga za rješenjem za tu utakmicu i evo Bađi se nameće kao rješenje.emir012 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:21Eh pa ovo je vec fin napredak![]()
Znaci Badji bi mogao bit pravo pojacanje![]()
Ako su tacni ovi sastavi koji su napisani u prethodnim komentarima - pokazuje se da je bolje imat jednog pravog centarfoira u sastavu a ne tri gdje samo smetaju jedan drugom (trecem).
Malo cudno - bez Ubiparipa danas, ali dobro - vise treba provjerit sta mogu ovi ostali, za Ubiparipa se zna.
Ovo danas su vjerovatno Hadzanovic i Hasanovic bili def. vezni, Kulovic desno, Maksimovic lijevo, Arezina 10.
Ne može umjesto Zakarića - Predragović. Azmir je namjeravao Zakarića kao bum a ovakvih kao što je Predragović već imamo a vjerovatno i boljih od njega.tuzlac je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:29Pa to sam i rekao. Umjesto Zakarića ,Predragović.tuzla1983 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:35Zakarić je na kraju otišao vani što je i priželjkivao. Azmir jes bio zainteresovan za njegov dolazak i to je OK. A sad trpat igrača bilo kojeg koji se pojavi slobodan je besmisleno. Peco jes dobar ali već su kupljeni Bađi i Kulović. Gomilanjem igrača stvara se nezadovoljstvo u ekipi a i povećavaju troškovi koje jedna osoba ima. Ovo je solidan tim i vidjet će se šta se može a u narednom periodu će se planirati dal gomilat sijaset prosječnih igrača ili se usmjerit na manji broj i ići na kvalitet i zvučna imena. Budimo realni ta neka dva zvučna su nas do sada razočarala Stojčev i Said.
Dobrodošao na forumTuzlak1996 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:25Mislim da je ovo sve kako stoji odlican zimski dio pojacanja,samo jedan kiks Kulovic totalno ne potreban igrac.Imamo malog Burica koji vrijedi gurati momak ima tehniku i brzinu sto se vidi,fali mu samo malo Slobode mogao bi biti odlican projekst FK Tuzla City-a s tim mislim da je zasluzio pokazo nam je protiv Zvijezde09 da je momak i top formi.Dakle sjecam se dobro na priprema u Medjugorju prve utakmice Burica protiv Zelje Osim je bio jako zagrijan da nam ukrade maloga Burica to nam sve govori...kod jenog Vrhunskog trenera koji zna ligu na 5 prstiju.
Pridružujem se izrazima dobrodošlice.plavac150 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 16:15Dobrodošao na forumTuzlak1996 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:25Mislim da je ovo sve kako stoji odlican zimski dio pojacanja,samo jedan kiks Kulovic totalno ne potreban igrac.Imamo malog Burica koji vrijedi gurati momak ima tehniku i brzinu sto se vidi,fali mu samo malo Slobode mogao bi biti odlican projekst FK Tuzla City-a s tim mislim da je zasluzio pokazo nam je protiv Zvijezde09 da je momak i top formi.Dakle sjecam se dobro na priprema u Medjugorju prve utakmice Burica protiv Zelje Osim je bio jako zagrijan da nam ukrade maloga Burica to nam sve govori...kod jenog Vrhunskog trenera koji zna ligu na 5 prstiju.treba pozdraviti svakog novog člana i širiti bazu navijača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.