TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:58Nakon ovogovo je najjaci post na ovom forumuPostao/la Virtu4l
Rezultati mog pisanja na ovom forumu se jasno vide
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:58Nakon ovogovo je najjaci post na ovom forumuPostao/la Virtu4l
Rezultati mog pisanja na ovom forumu se jasno vide
![]()
![]()
![]()
Nek si objasnio tom makedonskom jufkorazvlakaču da ni pod razno nije to za šta se predstavlja!TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:08Vic vijeka:
Pricaju siftar i hepokovac koji misli da je rvat,
i kae njemu siftar: ''mi Bošnjaci''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vobznazna2 je napisao/la: ↑ned feb 02, 2020 12:55 am
Za Izeta je suplja covjek ima miliinski ugovor u Dinamu sve i da Izet trazi novi klub sigurno moze otici u neku lijevu ligu i uzimati milione bas ce doci na ove nase pasnjake
željozaživotcijeli je napisao/la:
Hajrovici su mi rodbina. Jufke su ga kontaktirali, nudili baš ozbiljne pare za naše podneblje ali je presudila njegova agencija koja želi bolju ligu za izeta.
Reha1921 je napisao/la: ↑ned feb 02, 2020 12:22 am
Ali nevezano za njega, to je ako ništa pokazatelj kojim putem su oni krenuli. Mi ako se ne trznemo bojim se da ćemo zaostat i teško se vratit u egal.
Zaostali smo mi dobro i tesko da cemo moci parirati Sarajevu pa , Zrinjskom, Boracu, Tuzli, Veležu ..... mi smo u rangu negdje s Čelikom, Mladost i Radnik a kako vrijeme protice i oni ce nas prestic a mi sve dublje tonut.... tonemo polako al sigurno bas kao Titanik takva nam je sudbina
taman ste našli vas dvojica i durmitorski panj ... sveto trojstvo forumaMMM je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:18Nek si objasnio tom makedonskom jufkorazvlakaču da ni pod razno nije to za šta se predstavlja!TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:08Vic vijeka:
Pricaju siftar i hepokovac koji misli da je rvat,
i kae njemu siftar: ''mi Bošnjaci''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svajcarac molit cu lijepoSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:16MMM.
Jesu, u Makedoniji su Makedonci, u Bosni Bosanci.
Recimo Dodik i Covic su Bosanci, u Bosni su rodjeni. Nece biti Tajlandjani.
Ti recimo, ako si rodjen u Bosni, Bosanac si, nisi Svicarac, jel tako.
Hoce da opet podvali Krpicu loptu za gol kad smo vam ono zveknuli 5 komada !
A opet ispod nas!StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:07Hoce da opet podvali Krpicu loptu za gol kad smo vam ono zveknuli 5 komada !![]()
Došlo, prati i evidentiraj transfere, pametnije ti je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.