Mogu yt ali ove neke klipove nmg zbog prava, samo pise ne moze se reproducirati u drzavi u kojoj se nalazite, neda svabo i dzaba

Btw gledao sam bayerna vec dva puta iako ih ne volim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mogu yt ali ove neke klipove nmg zbog prava, samo pise ne moze se reproducirati u drzavi u kojoj se nalazite, neda svabo i dzaba
Definitivno Paderborn nije za Bundeslige, ali sinoc su bas pokradeni. Kod rezultata 1:1 Ittrich daje nepostojeci crveni igracu Paderborna i tako direktno odlucuje dalji tok utakmice. Bore se i oni koliko mogu, jednostavno im fali kvaliteta. Ali jucer su mogli do povoljnog rezultata da nije bilo nezasluzenog crvenog.invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:44Ovaj Padeborn je bas zaluto u BL, oni berlinci makar na neku karizmu i navijace dobiju, a ovi ne mogu da se sastave,,,iskoristio retardaciju HSV-a
Ma da svakako, ne zamjeram im nista nego po meni su debelo kvalitetom ispod ostalih. Gledo sam ih par puta, bas ocaj..Bundesliga je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:31Definitivno Paderborn nije za Bundeslige, ali sinoc su bas pokradeni. Kod rezultata 1:1 Ittrich daje nepostojeci crveni igracu Paderborna i tako direktno odlucuje dalji tok utakmice. Bore se i oni koliko mogu, jednostavno im fali kvaliteta. Ali jucer su mogli do povoljnog rezultata da nije bilo nezasluzenog crvenog.invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 23:44Ovaj Padeborn je bas zaluto u BL, oni berlinci makar na neku karizmu i navijace dobiju, a ovi ne mogu da se sastave,,,iskoristio retardaciju HSV-a
30mil ako je vjerovati TM-u.Omerbavarac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:54Alexander Isak, zadnjih 10 utakmica, 9 golova i jedna asistencija.
Pitam se da li je moguce da se ovaj momak nije mogao izbrusiti u BvB-u?
Ima li Bvb uopste kakvu povratnu klauzulu?
Mislim da ga je Borusija dala jeftinije, ali su zato stavili klauzulu prece kupovine, odnosno da ga mogu za 20-30 miliona vratiti.Omerbavarac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:54Alexander Isak, zadnjih 10 utakmica, 9 golova i jedna asistencija.
Pitam se da li je moguce da se ovaj momak nije mogao izbrusiti u BvB-u?
Ima li Bvb uopste kakvu povratnu klauzulu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.