Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 22:10

Portillo je napisao/la:
Andres je napisao/la:Portillo - Poslacu ti Private poruku 29.11. u kasne sate nakon utkamice !
Ok, hvala sto si mi to najavio 8 dana prije.
:lol:
a frutek je car najjači post ikad
Zaključajte temu
LBJ MVP je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:taj mandrak nijedno ime nije napiso pravilno :D
Evo i ja gledam :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja prvo razmišljo koji su ovo timovi onda skonto tema Arsenal i pričaju o kiks tekmama :lol:
Evo još ejdnom da bude posljednji :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 nov 2010, 22:26

Megamon je napisao/la:A tom Sadikovicu ne daju uci u klub jer mora uci na kant kroz vrata a svojom glavom otezava rad wirelessa :mrgreen:
A inače ovo je Šabović, predsjednik na slici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 nov 2010, 11:28

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Miske vrati se u bundes boga ti :D jer tu ti pases... tu si kralj... :!: :!:
Nije krava da pase
:lol: :lol: :D
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 nov 2010, 13:47

Facasplaca je napisao/la:Nema flašice vode koja je ostala netaknuta na stadionu, sve ih je Wenger pošut'o :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 nov 2010, 14:17

NoName je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:
NoName je napisao/la:Gunners, rješenje je vrlo jednostavno: On ne dolazi na PDF Reprezentacije, ja ne dolazim ovamo, on ne spominje naše reprezentativce u negativnom kontekstu, ja isto za Arsenal i igrače Arsenala, i mirna Bosna. Sve do tada, ili do eventualnog bana (a gledat ću da ne kršim pravila foruma) ja se okaniti neću. Na svaki njegov komentar će ići moj odgovor pa ćemo vidjeti ko će duže.
a sta da se mi skupimo, kupimo pistolj i prisilimo ga da ne dolazi???? pa ljudi ignoriste ga ako vam smeta, imas onu opciju gnjavator i gotova prica... iskreno mene zaboli hoces li ti trolati po temi arsenala, time samo dokazujes kakav si covjek, a meni ni u djep ni iz djepa ukoliko neko napise glupost...
Ignorišite i vi mene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 23:14

Chelsea_CBH je napisao/la:Što sutra nema Europa lige? Jel zbog Dana državnosti ili...? Nije mi jasno, uvijek je išla dan iza Lige prvaka.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 nov 2010, 23:15

Ne vjerujem, majke mi. :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 nov 2010, 23:18

Chelsea_CBH je napisao/la:Što sutra nema Europa lige? Jel zbog Dana državnosti ili...? Nije mi jasno, uvijek je išla dan iza Lige prvaka.
Majko draga :lol: Sto momak klikera...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 nov 2010, 23:19

Nema Evropske Lige zbog Dana Državnosti BiH joj majstora :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 nov 2010, 23:20

pa vidi te da se čovjek zajebaje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 24 nov 2010, 23:21

Devil je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo moze samo navijac Chelsea :mrgreen:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2010, 23:22

Man3 je napisao/la:đokovicu umri j.ebem ti socivo i ko ti ga dade...
Znam da je momak pao na kladionici(nije jedini koji je igrao 23 ili više gemova), ali ovo mi je fakat presmiješno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 nov 2010, 23:23

Devil je napisao/la:
svasta :lol:
Za zivot cijeli!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 nov 2010, 23:30

Devil je napisao/la:
Zaje*ancija. Ali odlična ! :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 nov 2010, 23:34

Hebeš ti to cijela Evropa slavi ZAVNOBIH :lol:
I da tik tak se vratio :lol:
tik-tak je napisao/la:evo mene iz banovica
NONAME VRSI PRITISAK NA ADMINA(KOJI JE PODLOZAN MANIPULACIJAMA)DA MENE BANIRA
:mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 nov 2010, 23:35

Treba se uvest' IQ test pri registraciji na forum,kazem to milioniti put :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 24 nov 2010, 23:37

the scouser je napisao/la:Treba se uvest' IQ test pri registraciji na forum,kazem to milioniti put :mrgreen:
I od svih koji nisu prosli test dopustiti trojici da se registruju jer ne bi bilo zanimljivo bez debila na forumu :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 nov 2010, 23:38

PostPostao/la _karabaja_

Bosco je napisao/la:Koji sam ja moron dabogda me voz udario, jedan momak sa foruma jednog već 4 dana stavlja dobitne listiće koje prepisuje od nekog prijatelja koji se bavi kladionicom i sva 4 dana dobiva i sinoć kad vidjeh da je treći dobitni listić kontam otici danas i uplatit i lik postavi i ja odem i stavim jedan broj pogrešan i padnem, a ovom naravno prođe cijeli listić. Kad nekom nije suđeno, onda nije. :evil:

Nece postena covjeka kocka, al zato hoce krampa :mrgreen: .

nije ni ovo loše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 23:43

_karabaja_ je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Treba se uvest' IQ test pri registraciji na forum,kazem to milioniti put :mrgreen:
I od svih koji nisu prosli test dopustiti trojici da se registruju jer ne bi bilo zanimljivo bez debila na forumu :mrgreen:
Lucky Luseri. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 24 nov 2010, 23:53

Devil je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:
Lucky Luseri. :mrgreen:
Da da, nesto kao u ski skokovima kad prodju i sretni gubitnici i njima bi se tolerisalo malo vise gluposti nego ostalim, al nista vise od 3 Lucky Lusera rasporedjena na nekoliko tema (radili bi nesto kao sto paja sad radi na temi o reprezentaciji i pojedinim reprezentativcima) :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.