Simpatično je to što za lokaciju uvijek proziva dijaspora, evo recimo zlatni ljiljan kojeg si citirao je na američkoj socijali, ovaj gore iznad je makednoski šiptar, ima onaj vučević koji je na austrijskoj socijali.
Šta drugo reći, osim

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Simpatično je to što za lokaciju uvijek proziva dijaspora, evo recimo zlatni ljiljan kojeg si citirao je na američkoj socijali, ovaj gore iznad je makednoski šiptar, ima onaj vučević koji je na austrijskoj socijali.
Jesi ti kad čuo za Bošnjake u Makedoniji ? Jesi al u qurcu... osakačen si ti za tu vrstu informacija... Haris Hajradinović ti je iz Prilepa,pa jel i on makedonski šiptar,ubleho... ja sam Bošnjak porijeklom iz Makedonije v.ole s Durmitora
Jes, jes.. Za 25 000KM u trecu tursku liguStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 feb 2020, 10:09Cuj Stanojevica prodali za 200k €Lik otisao za 25k i ovi lupaju nekakve cifre kao onomad za Krstea.
Nisam ja na socijali. Ukinuli mi glupi ameri kad su saznali da primam 'rvatsku i nasu penziju, ali Francuzi su mi kec u rukavu
Ovdje sam pročitao da su u Bosni bosanci, u Srbiji srbi, u Hrvatskoj hrvati!rishovski je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:59Jesi ti kad čuo za Bošnjake u Makedoniji ? Jesi al u qurcu... osakačen si ti za tu vrstu informacija... Haris Hajradinović ti je iz Prilepa,pa jel i on makedonski šiptar,ubleho... ja sam Bošnjak porijeklom iz Makedonije v.ole s Durmitora![]()
Ovaj ti ima onu pravu šiptarsku facu, tako da ko zna čiji je bio u čijoj.
Nemam se ja šta ljutit na čovjeka koji u nedostatku informacija pokusava ispast duhovit
Ne znam s' kim bih ti ga uporedio, ma klasika, okruglo tjeme kao što kažeš, velike klempave uši malo zakrivljene pri vrhu, faca na granici retardacije, nešto ovako,
Nakloni se predsjedniku i trpi...
Ovaj iznad je isto jak, opsjednut forumašima i njihovim identitetima, a kad mu zatražiš profil dobiješ 'seen'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.