Pa sami proteini i okus unutra zato je to i toliko fino i zato je i skupa suhovina.Sta ce mi mast,nisam kupio kanticu loja neg MESO
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da l' ste vi normalni? I onda kažu kvote off topic. 
Hajte na spavanje, valja vam ujediniti snage ujutro. Jedva čekam da čitam kako se lijepo družite.
Hajte na spavanje, valja vam ujediniti snage ujutro. Jedva čekam da čitam kako se lijepo družite.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
kakva neznalica ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Eno Mats reče Domi u 4 seta znači ne treba se ni igrat 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NukeR_G1970
- Kontakt:
ajmo dominik, dosta više big 3!
nije da vjerujem u to ali dosadili su vala i bogu i narodu
nije da vjerujem u to ali dosadili su vala i bogu i narodu
Biće ovdje drama prepucavanja sa osnovne linije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi levati na tribinama jbt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Auu Nolo strasno usao u mec. Domi ko da je na austrijskom vremenu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest zestoki seljakluk i cetnistvo na tribinama mada nije bas da nismo ni mi zatucani.Mozda ne bi bilo sajkaca,3 prsta i tako ti simboli ali harmonika i baklava bi bili zestoko zastupljeni
#Punoljetstvo
Pa jesi čuo dernjavu u onom poenu na bp?
Nista novo u odnosu na dernjave kad Federer igra na WB ili USO...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Valjda ovo malo opusti Domija, stegnuto djeluje jbgg
Pustit će, jbg nije neočekivano mora trema odradit svoje
Al i pored toga ovaj intenzitet koji je Novak nametnuo od starta je brutalan, osjetno jače udara lopticu nego obično
nole ne popušta. thiem ako išta misli napravit mora početi rizikovat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toooooo
#Punoljetstvo
Uf kako loš gem Novaka, 2 greške iz forhenda i ova iz bekenda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.