Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mogu i do Zenice, da vide taj famozni krov bez stubova.
- mohikanac12
- Kontakt:
Briga vuka šta ovce misle o njemu. Da ponovimo gradivo.
-FK Željezničar je najveći, najbolji, najtrofejniji, najatraktivniji i najgledaniji klub u BiH.
-Grbavica je 1/1 Željin stadion, još uvijek ne ali uskoro sigurno najbolji u BiH. Godišnje samo od renti uberemo preko pola miliona, ubrzo još i više. Zadnjih par godina u stadion Grbavica je uloženo preko šest miliona maraka, jednim dijelom vlastitog novca, uz nesebičnu pomoć navijača a jednim dijelom od donacija respektabilnih institucija, između ostalog svih nivoa vlasti, NsBiH i Uefe, koji su prepoznali trud, rad, transparentnost, želju i potencijale kluba.
-Mi smo Manijaci, najbolji, najbrojniji, najodaniji, najglasniji i najorganizovaniji navijači u BiH. Ne jednu sezonu već svake godine.
-Izgradili smo natkrivenu tribinu, moderan teren sa hibridom i grijačima, uredili zapad i sve prostorije, parking u krugu stadiona, pomoćni teren bolji od većine terena u Pl, imamo najbrojniju i najbolju školu fudbala, dali smo ubjedljivo najviše reprezentativaca, zaradili ubjedljivo najviše na transferima, nismo se prodali već smo udruženje građana sa budžetom od skoro pet miliona maraka, imamo tijela koja odlučuju o sudbini kluba sastavljena većinom od navijača, donirali smo našem klubu oko milion maraka što niko osim nas u državi ne može ni zamisliti a ne uraditi, imamo najviše sponzora i potpisan milionski ugovor sa renomiranom firmom sportske opreme, usko sarađujemo sa daleko najboljom ekipom 1921-tv čiji se vrhunski izvještaji gledaju širom BiH.
Željo je brend, ugledan i uspješan sportski kolektiv prepoznatljiv i van granica naše lijepe države.
I tek smo počeli!
Volim te Željo!

-FK Željezničar je najveći, najbolji, najtrofejniji, najatraktivniji i najgledaniji klub u BiH.
-Grbavica je 1/1 Željin stadion, još uvijek ne ali uskoro sigurno najbolji u BiH. Godišnje samo od renti uberemo preko pola miliona, ubrzo još i više. Zadnjih par godina u stadion Grbavica je uloženo preko šest miliona maraka, jednim dijelom vlastitog novca, uz nesebičnu pomoć navijača a jednim dijelom od donacija respektabilnih institucija, između ostalog svih nivoa vlasti, NsBiH i Uefe, koji su prepoznali trud, rad, transparentnost, želju i potencijale kluba.
-Mi smo Manijaci, najbolji, najbrojniji, najodaniji, najglasniji i najorganizovaniji navijači u BiH. Ne jednu sezonu već svake godine.
-Izgradili smo natkrivenu tribinu, moderan teren sa hibridom i grijačima, uredili zapad i sve prostorije, parking u krugu stadiona, pomoćni teren bolji od većine terena u Pl, imamo najbrojniju i najbolju školu fudbala, dali smo ubjedljivo najviše reprezentativaca, zaradili ubjedljivo najviše na transferima, nismo se prodali već smo udruženje građana sa budžetom od skoro pet miliona maraka, imamo tijela koja odlučuju o sudbini kluba sastavljena većinom od navijača, donirali smo našem klubu oko milion maraka što niko osim nas u državi ne može ni zamisliti a ne uraditi, imamo najviše sponzora i potpisan milionski ugovor sa renomiranom firmom sportske opreme, usko sarađujemo sa daleko najboljom ekipom 1921-tv čiji se vrhunski izvještaji gledaju širom BiH.
Željo je brend, ugledan i uspješan sportski kolektiv prepoznatljiv i van granica naše lijepe države.
I tek smo počeli!
Volim te Željo!

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 02 feb 2020, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- Fareus1921
- Kontakt:
Slažem se!KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:41Sramota me što dijelim ovaj zrak bosanskohercegovački sa ovakvim maloumnicima koji vrijeđaju jedni druge, a zapravo su jedno i ne mogu tuđi uspjeh prihvatiti! Sve što se gradi u Bosni i Hercegovini je naše zajedničko dobro! Živimo tu gdje živimo, država ne želi podržati izgradnju sportskih borilišta sa nekom značajnijom cifrom i ovo sve što rade i Željo i Velež, a i ostali kolektivi koji se trude da poboljšaju stanje infrastrukture je za apsolutnu pohvalu.
ZAMOLIO BIH MODERATORE - Nemojte dozvoliti da ovo bude još jedna od tema koja će biti upropaštena zbog par pojedinaca koji nisu sretni u životu i ovaj forum im predstavlja izduvni ventil da druge vrijeđaju i diskredituju... Čini mi se da im to polazi za rukom... HVALA!
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Evo svim onima koji omalovazavaju Šiptare i govore kojekave gluposti,mozda ljudi rade šverc i drogu ali bar ulazu u svoju zemlju,nema drzave u kojoj se vise krade od nase... Svi stadioni koji se grade ili renoviraju u Albaniji ce biti gotovi u periodu od 2020 do 2024...
Imamo mi para samo smo lopovi,daleko veci nego siptari...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Svaka na mjestu!KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:41Sramota me što dijelim ovaj zrak bosanskohercegovački sa ovakvim maloumnicima koji vrijeđaju jedni druge, a zapravo su jedno i ne mogu tuđi uspjeh prihvatiti! Sve što se gradi u Bosni i Hercegovini je naše zajedničko dobro! Živimo tu gdje živimo, država ne želi podržati izgradnju sportskih borilišta sa nekom značajnijom cifrom i ovo sve što rade i Željo i Velež, a i ostali kolektivi koji se trude da poboljšaju stanje infrastrukture je za apsolutnu pohvalu.
ZAMOLIO BIH MODERATORE - Nemojte dozvoliti da ovo bude još jedna od tema koja će biti upropaštena zbog par pojedinaca koji nisu sretni u životu i ovaj forum im predstavlja izduvni ventil da druge vrijeđaju i diskredituju... Čini mi se da im to polazi za rukom... HVALA!
Čudno, budući da ne pišeš nikako na našoj temiakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 19:16Nisam pitar nego simpatizer Zeljeznicara od malih nogu, da ne kazem navijac jer nisam tako redovan na utakmicamaAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:14Aj pitaru ne kaki na Kosevu kad sam bio prije dvije godine podje padati kisa narod se sucurijo ispod onih metalnih kucica za novinare to curi, kapi sramota za O. Stadion
samo volim kad se nesto radi da se uradi kako treba

MIHAJLOVIĆ !
Čitam temu i vidim ljudi zapeli za stubove, gledam i ne vjerujem, zapeli za stubove u državi gdje postoji 6 natkriivenih tribina, dakle, Grbavica već sad ima najviše natkriivenih mijesta u državi, ima teren vrhunski i sa Bilinim poljem je najbolji stadion u državi, valjda je to svima jasno
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam preko 300 napisanih postova na temi, ne pisem u posljednje vrijeme
Don't believe the hype.
pa za zeničane to i jeste najveći životni uspjeh
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Činjenica je da ovo sa stubovima nije najs(p)retnije rješenje, ali moramo biti svjesni da je i ovo uspjeh, taman da su ga sastavili od lego kockica, budući da se po pitanju infrastrukture u ovoj državi ne čini ništa GODINAMA.
Kamo sreće da svi klubovi prvo krenu sređivati zapadne tribine, pa makar i kasnili koju godinu dok bi se skupio novac. Ne vidim svrhu da imaš lijepe tri tribine, a u Europi (kojoj svi težimo) možeš igrati jedno ili dva pretkola pred tim tribinama.
Ipak mislim da Grbavica lijepo ispada, dobija konture pravog nogometnog stadiona.
Kamo sreće da svi klubovi prvo krenu sređivati zapadne tribine, pa makar i kasnili koju godinu dok bi se skupio novac. Ne vidim svrhu da imaš lijepe tri tribine, a u Europi (kojoj svi težimo) možeš igrati jedno ili dva pretkola pred tim tribinama.
Ipak mislim da Grbavica lijepo ispada, dobija konture pravog nogometnog stadiona.
Nogometaši Željezničara pripreme za drugi dio sezone nastavit će u Antaliji, a u isto vrijeme na stadionu Grbavica traju radovi na postavljanju krovne konstrukcije na istočnoj tribini.
Natkrivanje je već uveliko počelo, te su još preostali završni radovi i sigurno je da će sve biti završeno do početka drugog dijela sezona, odnosno prve domaće premijerligaške utakmice FK Željezničar.
Radovi su počeli 17. decembra, a radi se o projektu čija je vrijednost 816,739, 23 KM.
Svakako da su radnicima posao olakšali vremenski uvjeti, te navijači Željezničara sa nestrpljenjem očekuju 07.03. kada će njihovi ljubimci dočekati FK Tuzla City.
Podsjetimo, Željezničar u prva dva meča nastavka sezone gostuje. Prvo Radniku, a zatim Zvijezdi 09.
Kako protiču radovi u Dolini ćupova, pogledajte u fotogaleriji fotoreportera SportSport.ba koji je jutros posjetio dom FK Željezničar.
Cudi me da toliko kosta samo krov za tribinu, nisam se nadao da ce toliko kostati.
Natkrivanje je već uveliko počelo, te su još preostali završni radovi i sigurno je da će sve biti završeno do početka drugog dijela sezona, odnosno prve domaće premijerligaške utakmice FK Željezničar.
Radovi su počeli 17. decembra, a radi se o projektu čija je vrijednost 816,739, 23 KM.
Svakako da su radnicima posao olakšali vremenski uvjeti, te navijači Željezničara sa nestrpljenjem očekuju 07.03. kada će njihovi ljubimci dočekati FK Tuzla City.
Podsjetimo, Željezničar u prva dva meča nastavka sezone gostuje. Prvo Radniku, a zatim Zvijezdi 09.
Kako protiču radovi u Dolini ćupova, pogledajte u fotogaleriji fotoreportera SportSport.ba koji je jutros posjetio dom FK Željezničar.
Cudi me da toliko kosta samo krov za tribinu, nisam se nadao da ce toliko kostati.
kljucna je rec "mozda". ja licno u to ne verujem. zna se ko decenijama puni svetske i regio novinske clanke o dilanju skupe droge (na tone) od amerike, preko evrope do australije.rishovski je napisao/la: ↑02 feb 2020, 01:09Evo svim onima koji omalovazavaju Šiptare i govore kojekave gluposti,mozda ljudi rade šverc i drogu ali bar ulazu u svoju zemlju,nema drzave u kojoj se vise krade od nase... Svi stadioni koji se grade ili renoviraju u Albaniji ce biti gotovi u periodu od 2020 do 2024...
vezano za stadione na kosovu.. kosovo je u svemu ispred regiona. imaju infrastrukturu evropsku, slicnu kao u hrvatskoj. kada ulazis iz albanije, srbije, cg i iz makedonije na kosovu jednak je osecaj kao da se vracas iz afrike u las vegas. kosovo je mala i mlada nacija i kod nih se ne mogu ocekivati spektakularni stadioni, ali ono sto imaju dovesce u red vec brzo, a i vec imaju nekoliko stadiona trece uefa kategorije i grade nacionalni stadion u centralnom delu kosova.
problem bosne je taj sto privatni novac jos nije nasao kanal kako da udje u sport, pre svega mislim na fudbal. imaju bosnjacki privrednici brdo novca i znanja, ali ne i smelosti da ga betoniraju u stadione.
do svesti je naroda, ali i upravljackih struktura po klubovima i opstinama. po tom pitanju bosna je jos u 70tim godinama proslog veka.
Ima li svijezih slika sa Grbavice, jesu li zavrsili sa postavljanjem lima ?
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.