Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Skinu je s noge jbt 

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 feb 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
eto kad me budu pitali večeras što sam se izbio iz cipela imaću dobar razlog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Stvarno karijera za veliki respekt. 

Najveći Bošnjak od postanka nacije 1995. godine, pa onda Alija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
**** ih Boga
kako smijesna ekipa..i u takvoj ekipi, gdje nema 3 izvodjaca penala, ti dzeko ne smijes uzeti loptu i zapucati penal. Valjda i ti mozes lupiti ovako po sredini gola ako vec ne znas drugacije...
ukopa ih novi totti, sa 11 igraca su mozda i mogli barem do boda.
ukopa ih novi totti, sa 11 igraca su mozda i mogli barem do boda.
Steta je samo sto on ne izvodi penale, ok nije ih bas najbolje izvodio, ali vjerujem da bi imao puno puno vise na svom kontu nego do sada, pa evo u Romi sad moze kao autoritet izvoditi ove penale
Pa nije da nije izvodio na pocetku. Samo sto je masio jedno 80%
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
fula i ronaldo 99% slobodnjaka pa shuta svaki, boli ga chuna za pjanicem koji je majstor igrice.
dzekinho je taraba za penale, to znamo svi ali mogao je barem nocas uzeti loptu, niko mu nista ne bi smio reci da ga je i ofulao.
To je vise do pjane kad stoji pokraj i gleda ko budala. Vidimo kako je cavani reagovao kad je neymar htjeo da mu uzme penal. Boli me k.urac za romom ali kad puca za repku uvjek me strah

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ebo ti klub gdje si kao ljegenda a ne daju ti penal da sutas 

Još 11 golova i bit će treći strijelac u historiji kluba, a ima šansu i za drugu poziciju s 38 golova do kraja karijere u Rimu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Bosnjaci nisu nastali 95,ni kao narod, ni kao nacija niti Bosna kao drzava.
Sto se tice Dzeke, najveci napadac kojeg je podneblje Bosne i Hercegovine iznjedrilo, bez premca.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Bio bi on vec oko 2.pozicije najboljih strijelaca Rome da je znao pucati penale.
Onaj Immobile skoro pola od onih 23 golova postigao s bijele tacke (9)...sada bi bio na brojci 14 i samo 4 gola ispred Edina recimo..
Ali sbbkbb.
Onaj Immobile skoro pola od onih 23 golova postigao s bijele tacke (9)...sada bi bio na brojci 14 i samo 4 gola ispred Edina recimo..
Ali sbbkbb.

Pokloniti momčini knjigu Drevna Bosna od Zukorlića ne bi li se educirao.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:15Bosnjaci nisu nastali 95,ni kao narod, ni kao nacija niti Bosna kao drzava.
Sto se tice Dzeke, najveci napadac kojeg je podneblje Bosne i Hercegovine iznjedrilo, bez premca.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ja od Zukorlica ne bi procitao ni bajramsku cestitku. Toliko o tome, hajmo sada o Dzeki.Pogba je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:22Pokloniti momčini knjigu Drevna Bosna od Zukorlića ne bi li se educirao.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:15Bosnjaci nisu nastali 95,ni kao narod, ni kao nacija niti Bosna kao drzava.
Sto se tice Dzeke, najveci napadac kojeg je podneblje Bosne i Hercegovine iznjedrilo, bez premca.![]()
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.