Rekonstrukcija stadiona u BiH

feniksptica
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la feniksptica » 01 feb 2020, 18:56

Joj kad svaki normalni post ljudi koji j ubacuju izmedju i i o komentarisu da smo ljubmorni i skontas da nam ne treba bolje. Neka nas na dnu po svemu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 feb 2020, 19:16

Antipolitika3 je napisao/la:
01 feb 2020, 15:14
Aj pitaru ne kaki na Kosevu kad sam bio prije dvije godine podje padati kisa narod se sucurijo ispod onih metalnih kucica za novinare to curi, kapi sramota za O. Stadion
Nisam pitar nego simpatizer Zeljeznicara od malih nogu, da ne kazem navijac jer nisam tako redovan na utakmicama

samo volim kad se nesto radi da se uradi kako treba
Don't believe the hype.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 feb 2020, 19:18

Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 18:48
rishovski je napisao/la:
01 feb 2020, 18:45
Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 18:42
Stubovi nisu problem
Niko i ne kaze da su problem,oni ce drzati krov i kad napada snijeg i kad je kiša... jednostavno su ružni i kvare dojam stadiona...
Stubovi nisu ružni i ne kvare dojam stadiona - Navijač FK Željezničar sa desetogodišnjom ulaznicom na toj tribini

Ohani malo dosadan si u namjeri, niti ćeš ikada kročiti na stadion naš niti ces gledati i jednu utakmicu sa istoka, opušteno, i nemoj da se nerviraš uz TV ako slucajno budeš gledao utakmicu sa Grbavica :rol:
Kročio sam i ranije,kročit ću ponovo kad reprezentacija igra i kad Velež igra protiv Želje... :kafa: To što ti misliš da sam ljubomoran na tu tribinu je samo tvoj problem... nakaradan krov i to svako normalan vidi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 01 feb 2020, 20:26

Zastarjela gradnja, davno prevazidjeno ali yebaji ga nemaju para za bolje i ovo je dobro.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

brnjaciportal
Kontakt:

Post Postao/la brnjaciportal » 01 feb 2020, 21:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 feb 2020, 17:47
Mislim drug,nemoj se naljutiti,nisi mozda debil,ali ne mozes napisati da ne komentarisemo vas stadion,ako je tema rekonstrukcija stadiona u BiH..
@brnjaciportal jbg..Ima oko grbavice puno pozitivnoga,ali ima i negativnoga(samo jedno),a to su ti stubovi ..
Ma ok, razumijem ja, ali prema komentarima ima i onih koji bi našli manu i da nem stubova. Ljudi se jednostavno takvi rode i ništa im ne odgovara.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 01 feb 2020, 21:33

Ali uvijek ce mi ovo biti simpaticno, ko proziva sve? Navijaci ostali klubova hahahahaha. :urnebes: :urnebes: I naravno slag na tortu, dodje pitar koji je podstanar i ima kritike na neciji dom. :tokralju:

Gradi LjoZe boli te qurac! :ljepota:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 01 feb 2020, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 feb 2020, 21:33

To se kaže, 'rđavu qurcu i dlake smetaju.

Niste ni svjesni koliko griješite.

Evropski ambijent. Sada fino skontajte da je legao krov a ove godine cemo poceti i jug, pa lagano zaokruzimo cijeli stadion. Kad zagalamimo, čućete nas, od mora do Save, od Drine do Une.

Hej Grbavice, rano ljuta... :bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 feb 2020, 21:59

Ma samo nek se radi, kome toliko smeta ima fin sektor ispod stubova i rijesen problem. I u nas na Vip tribini je bilo price da je lose, ne vidi se korner od zida pa na kraju ispa da tu najvise raja sjedi. Mozda par utakmica ce biti neobicno kasnije niko ih nece niti primjetiti kad imas pokrivenu tribinu i zastitu od kise.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 feb 2020, 22:08

Smiješna priča, da ne kažem žalosna. Igramo lopte po livadama, na većini stadiona nema obični wc-e, natkrivene tribine misaona imenica, uslovi katastrofalni. Na sve ovo dođu likovi da vaze za stubove, postavljaju neke slike iz uređenih država gdje se djeca prodaju po deset miliona. Uskoro deset hiljada natkrivenih sjedećih mjesta, najbolji teren u državi, tribine uz teren, najposhećeniji stadion. Šta hoćete koje piqke materine.

Što je najtužnije većinom kukaju ovi što Grbavicu vide samo na tv-u.

Biće Željo opet Šampion!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 feb 2020, 22:10

Urinirao sam X puta po Grbavici ( zdenci ) .

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 feb 2020, 22:18

Convicts1988 je napisao/la:
01 feb 2020, 22:10
Urinirao sam X puta po Grbavici ( zdenci ) .

Zaboravio sam, u planu je kavez za tebe i slicne, pa pisajte jedni po drugima do mile volje.

Biće Željo opet Šampion!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 01 feb 2020, 22:21

Meni je najjace kada dođu pojedini i kritikuju prave se pametni kako je sta trebalo biti, igraju se sa 2-3 miliona maraka kao da su 2-3 KM, a svi znamo sta znaci milion maraka za nase uslove da se ulozi u infrastukturu. Dva stadiona se u komoletnoj drazavi rade, poboljsavaju a to su Grbavica i Vrapcici a onda dođu pojedinci da podjebavaju, prave se pametni.
Mjau !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 feb 2020, 22:25

problem ovoga foruma i skoro svih ostalih foruma sa naših područja je što se u njima ogleda naše društvo, a mi smo dno dna pa nam ni na forumima nije bolje.

bilo da je to polemika real/barca, željo/sarajevo, federer/nadal/đoković, messi/ronaldo, lebron/kobe/jordan ili svejedno koja pizda materina, uvijek na vrh isplivaju maloumnici i bolesnici koji ne znaju drugačije.

ova tema je bila dugo iznimka i na njoj su preovladavali kvalitetni postovi, ali kad tad nađu maloumnici sebi hranu za tjeranje svojih frustracija u krajnost. na stadiona imamo majmune i ostale neandertalce tipa onih iz zdenke u julu 2016 a na forumima imamo verbalne maloumnike. pitanje je samo kolika je razlika između dotičnih i ima li tu uopšte razlike

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 feb 2020, 22:31

ja kao zeljovac kritikujem izgled istocne tribine i nadje se veci broj njih koji me vrijedja zbog toga i naziva pitarom, i pritom meni kaze da sam nezreo zbog toga, jer Boze moj, "dobar je ovaj nas stadion kakvih ima u BiH, kako mozes da kritikujes" :rol:

da se ispravim, pogledao sam i stadione u regionalnoj ligi Njemacke (4. rang), vecina ih ima krov bez stubova
Don't believe the hype.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 01 feb 2020, 22:32

jestamaji je napisao/la:
01 feb 2020, 22:25
problem ovoga foruma i skoro svih ostalih foruma sa naših područja je što se u njima ogleda naše društvo, a mi smo dno dna pa nam ni na forumima nije bolje.

bilo da je to polemika real/barca, željo/sarajevo, federer/nadal/đoković, messi/ronaldo, lebron/kobe/jordan ili svejedno koja pizda materina, uvijek na vrh isplivaju maloumnici i bolesnici koji ne znaju drugačije.

ova tema je bila dugo iznimka i na njoj su preovladavali kvalitetni postovi, ali kad tad nađu maloumnici sebi hranu za tjeranje svojih frustracija u krajnost. na stadiona imamo majmune i ostale neandertalce tipa onih iz zdenke u julu 2016 a na forumima imamo verbalne maloumnike. pitanje je samo kolika je razlika između dotičnih i ima li tu uopšte razlike
Da bi ova tema ostala iznimka admin treba da udje i brise komentare, a osobe koje ih pisu banuje

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 feb 2020, 22:34

Stdion se kometarise, ne klub. Niko nije usao na temu Zeljeznicar pa pisao, nego na temu na kojoj se to radi. Stvarno su svi maloumni i jadni ako iznesu svoje misljenje za nesto bolje ljepse funkcionalnije
Sram nas bilo
A to sto mislite da u svakom iz ociju sija ljumora zavist i ostale gluposti su jedan od razloga gdje smo i sta smo u svijetu sporta, infrastrukture i opcenito gdje smo i sta smo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 feb 2020, 22:41

Sramota me što dijelim ovaj zrak bosanskohercegovački sa ovakvim maloumnicima koji vrijeđaju jedni druge, a zapravo su jedno i ne mogu tuđi uspjeh prihvatiti! Sve što se gradi u Bosni i Hercegovini je naše zajedničko dobro! Živimo tu gdje živimo, država ne želi podržati izgradnju sportskih borilišta sa nekom značajnijom cifrom i ovo sve što rade i Željo i Velež, a i ostali kolektivi koji se trude da poboljšaju stanje infrastrukture je za apsolutnu pohvalu.

ZAMOLIO BIH MODERATORE - Nemojte dozvoliti da ovo bude još jedna od tema koja će biti upropaštena zbog par pojedinaca koji nisu sretni u životu i ovaj forum im predstavlja izduvni ventil da druge vrijeđaju i diskredituju... Čini mi se da im to polazi za rukom... HVALA!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Fareus1921
Kontakt:

Post Postao/la Fareus1921 » 01 feb 2020, 22:59

Memara je napisao/la:
01 feb 2020, 18:39
Wandelanoite je napisao/la:
01 feb 2020, 17:37
Zeljo je amaterski klub, rang prosjecnog seoskog kluba iz Evrope i svakako je veliki uspjeh da grade stadion bilo kakav.
Mahalski klub, za ostalo se slazem.
Ovo je tema Rekonstrukcija stadiona u BiH a ne PL Prepucavanja.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 01 feb 2020, 23:00

akisarajevo92 je napisao/la:
01 feb 2020, 22:31
ja kao zeljovac kritikujem izgled istocne tribine i nadje se veci broj njih koji me vrijedja zbog toga i naziva pitarom, i pritom meni kaze da sam nezreo zbog toga, jer Boze moj, "dobar je ovaj nas stadion kakvih ima u BiH, kako mozes da kritikujes" :rol:

da se ispravim, pogledao sam i stadione u regionalnoj ligi Njemacke (4. rang), vecina ih ima krov bez stubova
Da li ti zivis u BIH ili si negdje vani pa dajes primjer Njemackog 4. ranga i lige BIH po pitanju infrastrukture ? Shvatas li o kakve dvije drzave dajes usporedbu nije bitan rang takmicenja ?

Valja znas u kakvim uslovima rade klubovi u BiH, Zeljeznicar konkretno, imas li predstavu sa kakvim finansijama klub raspolaze generalno ?

I ova tribna sto je naprvaljena ovakva kakva jeste uz svu pomocu od navijaca preko sponzora/partnera, saveza, opcine/grada, pa na kraju i UEFA jako puno kosta. UEFA je dala novac za krov, tribniu su finasirali ovi nabrojani.

E pa ta tribina koja bi trebala da nosi tezinu krova bez stubova kosta tri puta vise od ove postojece, a taj krov dva puta vise od ovog sto se upravo zavrsava.

Nadam se da shvatas sustinu problema da to kosta, a prije toga da te podsjetim da je ovo BIH.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 01 feb 2020, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 feb 2020, 23:04

Spomenuo sam prvobitno Njemacku trecu ligu jer sam naletio na prijenos na TV-u

mogu staviti i primjer stadiona u Turkmenistanu, mogu i iz Crne gore, iz Petrovca, iz Berana

Berane
slika

ja poredim najveci klub u drzavi i stadion koji neki nazivaju najljepsim u BiH sa njemackom cetvrtom ligom i to vam bude previse, treba da nadjem sedmu ligu
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 17 gostiju.