Apsolutno romanticnofifa09 je napisao/la:Lucidan potez mali*p!p!t@* je napisao/la:Ovu nasu "Premijer" ligu otpisujem...![]()
Ostajem u Gongashima![]()
![]()

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Apsolutno romanticnofifa09 je napisao/la:Lucidan potez mali*p!p!t@* je napisao/la:Ovu nasu "Premijer" ligu otpisujem...![]()
Ostajem u Gongashima![]()
![]()
Moram malo retrospektive, red jeMonolog je napisao/la:Momčino, ti lijevi će vam očitati lekciju, budi siguran.NoName je napisao/la:BIHFan, šampionu, šta se desi bolan??? Ja sam mislio da ste vi nepobjedivi a vi izgubite od tamo nekih lijevihUh kako mi je žao što nam vi niste došli ali šta je tu je.
Hajd' jednom al' dvaput, puno je brate za iznenađenje. Prvo ste dobili po gujci u ligi, sad evo i u kupu... Ali, ako vas to tješi, nek bude da je iznenađenjeMonolog je napisao/la:Jbg, iznenađenja se dešavaju.![]()
Btw, sve čestitke na prolazu u polufinale.
harry_90 je napisao/la:Cestitke mojoj ekipi na prolazu u polufinale.Ponovo sam dao gol u kupu,tu me ocito bolje ide nego u ligi.A sad sa Misliocima za finale.
Šta se tu ima gledat? Dobit ćete po ušima kao i ovi Jointovci što su se bucali pa ih mi razbucasmo i u ligi i u kupu.samir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cestitke mojoj ekipi na prolazu u polufinale.Ponovo sam dao gol u kupu,tu me ocito bolje ide nego u ligi.A sad sa Misliocima za finale.
eh sad cemo da vidimo
Ovo si ti prizeljkivao da igramo u kupu,i ostvarilo ti se,sad da vidimo ko ce proci u finale,jesil spreman na izbacivanje ?samir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cestitke mojoj ekipi na prolazu u polufinale.Ponovo sam dao gol u kupu,tu me ocito bolje ide nego u ligi.A sad sa Misliocima za finale.
eh sad cemo da vidimo
harry_90 je napisao/la:Ovo si ti prizeljkivao da igramo u kupu,i ostvarilo ti se,sad da vidimo ko ce proci u finale,jesil spreman na izbacivanje ?samir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cestitke mojoj ekipi na prolazu u polufinale.Ponovo sam dao gol u kupu,tu me ocito bolje ide nego u ligi.A sad sa Misliocima za finale.
eh sad cemo da vidimo
Da kojim slucajem ne ocekujes prolaz ?? Nemoj me nasmijavatsamir_tm87 je napisao/la: ne
harry_90 je napisao/la:Da kojim slucajem ne ocekujes prolaz ?? Nemoj me nasmijavatsamir_tm87 je napisao/la: ne
Vidi kako se to hvali,pazi da ti sve to ne zakaze protiv moje ekipe,NoName kapiten,pravi vodja na terenu,kad zagalami gace ti se tresusamir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Da kojim slucajem ne ocekujes prolaz ?? Nemoj me nasmijavatsamir_tm87 je napisao/la: ne
samo pogledaj moju statistiku , broj golova, a zatim broj odigranih tekmirutinera liedsona i stuba odbrane zagora
hmm , sekretaru de ovom propalom kladionicaru reci kad sam ja poceo igrat uopstesamir_tm87 je napisao/la:EDIT: Jedan gol mi bjezis,moze se to stici .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.