Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Beduin
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Kakav je bio Piatek veceras? Vidim da je debitovao.
S hajrom da proradi, u Njemackoj ce mu ipak biti daleko lakse, nego u Italiji.
S hajrom da proradi, u Njemackoj ce mu ipak biti daleko lakse, nego u Italiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Solidan, imao je dvije lijepe sanse. Piatek, lukebakio i rusillon bi mogao biti dobar trojac,iako im neće pomoći to što Klinsmann bunkerom želi izborit opstanak
Dugo nije bio ludji januarski prelazni rok...
Nemi klubovi zaista uradili sjajan posao...
Bvb sa canom i halandom zaista imaju odlican tim
Hertha definitivno najavila novi veliki klub u njemackoj
Piatek i cunha plus tousert na ljeto sigutno su samo pocetak
Werder sa selkeom mozda i proradi napokon
Nemi klubovi zaista uradili sjajan posao...
Bvb sa canom i halandom zaista imaju odlican tim
Hertha definitivno najavila novi veliki klub u njemackoj
Piatek i cunha plus tousert na ljeto sigutno su samo pocetak
Werder sa selkeom mozda i proradi napokon
- Desperado09
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Zbog manjeg pritiska u Herti, ali i same lige gdje se ne igra onako cvrsto kao i Italiji.Desperado09 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 09:20Na osnovu čega to veliš? Na osnovu Imobileovog iskustva u BVBu ili zbog manje pritiska u Herthi?
Ako pogledas da je Herta izdvojila skoro 30mil za njega, to bi trebalo znaciti i da ocekuju neki ekspresniji rezultat od njega, da isporuci dovoljan broj golova za sigirnu sredinu tabele. S te strane jesu i Herta i on pod pritiskom trenutno, ali kad izbore opstanak naredne sezone bi tek mogli ocekivati pravu Hertu i Piateka, ako se uklopi u tim. Barem ja tako to vidim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Desperado09
- Kontakt:
Piatek je već dominirao u Seriji A kao član Genove, tako da njegov golgeterski post i Milanu nije znak da je Seria A čvršća, jer je već suprotno dokazao u Genovi. Isto kao što je Imobile došao kao prvi strijelac lige u Bundesligu pa flopao. Vratio se u Italiju pa opet je najbolji golgeter zadnjih nekoliko godina. Nema to veze s ligom.
Više to ima veze sa samim klubom i njegovim okruženjem, saigračima, trenerom, očekivanjima.
Više to ima veze sa samim klubom i njegovim okruženjem, saigračima, trenerom, očekivanjima.
- Barbarossa
- Kontakt:
Trpa kao drogiran , izgleda da ga se ne može uštopat, bit će zanimljivo u velikim utakmicama
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Hoce li masina prestic Lewandovskog do kraja sezone? 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kako jedna sezona i 20 tekmi moze biti dokaz da je netko golgeter i dokazan spic?Desperado09 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:03Piatek je već dominirao u Seriji A kao član Genove, tako da njegov golgeterski post i Milanu nije znak da je Seria A čvršća, jer je već suprotno dokazao u Genovi. Isto kao što je Imobile došao kao prvi strijelac lige u Bundesligu pa flopao. Vratio se u Italiju pa opet je najbolji golgeter zadnjih nekoliko godina. Nema to veze s ligom.
Gledam golove Haalanda iz ove tri utakmice i svi su maltene na prazan gol ili uz dosta sreće, npr ovaj drugi danas je čisti kiks golmana.Ali moram priznati da momak ima osjećaj za gol ali da su to sad neke majstorije i nisu baš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba se naci na tom mjestu, tako slicno Muller daje golove, a sjeti se Pipa Inzagija

-
- Kontakt:
Kakvo navlacenje Leipzigu ne bi li preokrenuli, a ona dvojica pokemona sa ES2 na aparatima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ova dvojica idiota komentatora na aparatima, **** im zene u cmar. Navlace im cijelo drugo poluvrijeme.
-
- Kontakt:
kakve samo nesretne okolnosti u drugom poluvremenu, nevjerovatno... nakon onako odlično odigranog prvog dijela
sudija pogubljen i nedorastao utakmici, nadam se da nam više neće nikad suditi... a ova dvojica debila sa eurosporta trebaju umrijeti u mukama
sudija pogubljen i nedorastao utakmici, nadam se da nam više neće nikad suditi... a ova dvojica debila sa eurosporta trebaju umrijeti u mukama
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Nisu oni navijali protiv Gladbacha, vec im krivo sto je Bayern prvi, pa navijali da Leipzig dobije. Smradine teske.
Gladbach mnogo bolji i agresivniji prvo poluvrijeme, toliko su bili agresivni da se Leipzig potpuno pogubio jer nisu mogli brzo razmjenjivati pasove. Imali su srece da samo zavrsi 2:0. Gladbach bez veze primio onaj gol na pocetku drugog poluvremena, nesporazum Sommera i odbrambenog. Onaj drugi gol nikad ne bi dali da nisu imali igraca vise.
Gladbach mnogo bolji i agresivniji prvo poluvrijeme, toliko su bili agresivni da se Leipzig potpuno pogubio jer nisu mogli brzo razmjenjivati pasove. Imali su srece da samo zavrsi 2:0. Gladbach bez veze primio onaj gol na pocetku drugog poluvremena, nesporazum Sommera i odbrambenog. Onaj drugi gol nikad ne bi dali da nisu imali igraca vise.
I am not yet born; O hear me.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ozbiljno?

7 golova u 3 utakmice na sreću. Prati malo čitave akcije koje prethode golu, njegovo kretanje..ne samo trenutak kad gura loptu u praznu mrežu. Ne znam kakve majstorije ocekuješ od ovog tipa napadača..7 driblinga prije svakog gola..
Onaj gol cini mi se proslu tekmu kad je iz maltene mrtvog ugla uvaljo ne bi pola puno razvikanijih i 'boljih' napadaca uspilo pogodit
ma haaland mi je fenomenalan, ima njušku za gol, ovo stvarno treba znati, baš se radujem što ga mogu gledati u bundeski, ima šut iz koljena pravog centarfora luca toni, mario gomez, kiessling taj profil igrača
U njemackoj sam nmg pogledati ovaj video, ne da drzava

Ali nzm jes ti vidio golove Haalanda, jes ti vidio njegovo kretanje, njegive driblinge, njogov gol iz mrtvog ugla proslo kolo.?
Vidio sam i njegove golove a kretanje mu je odlika pravih centarfora.
Kako ne možeš gledati yt u Njemačkoj ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.