Druze, to je najgori moguci trade scenario za moje Cavse, bio bi gori u slucaju da nekako pokupimo i ugovore Eltona Branda i Barona Davisa heheheWolverine je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=2ck6pn5
arenas/gibson/sessions
hinrich/graham
thornton/moon
hickson/williams/powe
varejao/hollins
wall/williams
howard/parker
jamison/young
blatche/yi
mcgee/armstrong
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Uh kakav raspad Miamia sinoc,Pacersi ih potpuno zasluzeno oduvali sa terena.
James lici na onoga starog,sve je hteo sam da zavrsi,a zajedno sa Wadeom je imao 11 izgubljenih lopti od 22 Heata sto je rekord sezone za sada.
Wade katastrofa,mada posle povrede mislim da nije trebao da igra 3 poena dao sa sutom 1/13 ako sam dobro video.
Takodje mislim da Spoelstra nije kadar da odrzi lepo ovakvu ekipu Heata i da je izgledno da bi mogao biti smenjen.
James lici na onoga starog,sve je hteo sam da zavrsi,a zajedno sa Wadeom je imao 11 izgubljenih lopti od 22 Heata sto je rekord sezone za sada.
Wade katastrofa,mada posle povrede mislim da nije trebao da igra 3 poena dao sa sutom 1/13 ako sam dobro video.
Takodje mislim da Spoelstra nije kadar da odrzi lepo ovakvu ekipu Heata i da je izgledno da bi mogao biti smenjen.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sterling i pametno upravljanja ne mogu u istu rečenicu. daj pametnijeg vlasnika, kojem nije bitno da samo ima NBA tim i bilo bi to puno bolje. iako ekipa kroz historiju još od Buffala, preko San Diega radi prečesto čudne poteze.Wolverine je napisao/la:nikad, ali nikad clipperse i mozak nemoj stavit u istu recenicu.dema je napisao/la:Griifin legitimni nasljednik velikog Malona.Cllipersi uz malo mozga ekipa koja moze pokorit zapad u buducnosti.Na kraju ove sezone ce bit 11 miliona ispod granice od 56 miliona koliko iznosi ove sezone salary cap.Sad im vec startuju 3 rookia i 2 igraca 1988.Sad ako rijese Kamana i Davisa za ugovore koji isticu ove sezone dobit ce dodatnih 24 miliona i ovih 11 to je 35.Mogu dovest Carmela dat mu max ugovor i opet im ostaje 19 miliona,za koje mogu uzet 3 igraca za klupu.Znaci Melo,Griffin,Gordon,Aminu,Bledsoe i 2 vjerovatno visoka prva picka,a ako ovako nastave gubit mogu mozda i uzet prvi pick,ili medu prva 3.I na tom draftu uzet Enesa Kantera centra iz turske koji je ce bit jako opasan centar.Sad kad se na zapadu za sezonu ili dvije mijenja izgled rostera ovi ce u penziju oni bi mogli slozit strasnu ekipu koja bi cak bila i od Oklahoma jaca.Nek budu zadnji ja cu ih podrzavat jer ekipa u kojoj je 5 startera 1988.1988.1989.1990.1991,je velika rijetkost i ne sjecam se otkad pratim kosarku da je iko ikad izveo ovako mladih 5 startera.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jao moji Pacersi dobili u Miamiju ne mogu da vjerujem.
Poceo sam navijat za njih od vremena legendarnog Reggie Millera i finala koje su izgubili protiv Lakersa. Cak imam i jednu tekmu pregledanu u Conseco Fieldhouse. Nisam ih odavno pratio ovih zadnjih godina kako su slabi al moram ih opet pocet bodrit.
GO PACERS

Poceo sam navijat za njih od vremena legendarnog Reggie Millera i finala koje su izgubili protiv Lakersa. Cak imam i jednu tekmu pregledanu u Conseco Fieldhouse. Nisam ih odavno pratio ovih zadnjih godina kako su slabi al moram ih opet pocet bodrit.

GO PACERS
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- majestic24
- Kontakt:
Evo vratio se Wall,al za sada nista posebno. Ova Phila je fkt cudna ekipa do bola.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
McGrady poceo kucati ponovo, juce alley oop danas opet zakucavanje, da dli to znaci da se vraca polako? 

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi za sada dosta dobro sa L.A Lakersima... ebiga puno izgubljenih lopti, jednih i drugih....Rose je profulo i par slobodnih bacanja, a i izgubio je i nekoliko bespotrebnih lopti...naravno Rose je ipak vise postigao spektakularnih poena
....vrlo lahko smo mogli imati i prednost nakon prvog dijela utakmice, ali ovako prvo poluvrijeme je zavrseno 51:49 za L.A
EDIT:
Stvarno neznam sta se desava sa ovim Bullsima u trecem periodu
...u svim utkamicama ovaj period nam je kritican i L.A pravi seriju 10:0 na samom pocetku perioda i odose ljudi na +10...tesko ce sada biti njih stici, jer to nije Detroit da stizemo u zadnjem periodu +10-15-20...Ubise nas tricama ebiga Brown nas ukopa 
Sta ove sudije ne sude Brayantu
...oa covjek odgurnu Bogansa i suta nije ono normalno hahahaha...jest igracina ali ono je previse da se ne dosusi...Rose malo pravi pometnu u reketu
....iznajmljuje uzdahe publike u L.A...frajer malo Odoma okrenu
...fino je cuti onu publiku kada Rose ulazi pod reket nema sta 
Stacey King nekadasnji igrac Bullsa, a sadasnji njihov Broadcaster, kaze svaki put kada Rose prodje ovako spektakularno "To fast,too big,too good"
Izgledamo zrelo nema sta ...ipak vratiti se protiv L.A sa -10 vlro brzo i preuzeti vodstvo 75-74 me ograbruje.... sta nas zeza, to je ovo sto L.A pstigne kos i slobodno bacanje dobiju ebiga... u ovoj utkamici su ih imali i previse
EDIT:
koji uzas...vodimo i odjednom ponovo par vezanih tric Lakersa odvedose ih na _13 ....ebiga steta igrali smo dosta dobro do ovog trenutka...fulamo iz situacija gdje je lakse pogoditi kos fuj fuj
Opet smo dosli na -5 ,ali profulasmo i slobodna bacanja pihhhh.... 98:91 pobjeda Lakersa... ebiga ne mozemo biti nezadovoljni ipak smo mogli i dobiti da smo zaustavili vanjski sut L.A

EDIT:
Stvarno neznam sta se desava sa ovim Bullsima u trecem periodu

Sta ove sudije ne sude Brayantu

Stacey King nekadasnji igrac Bullsa, a sadasnji njihov Broadcaster, kaze svaki put kada Rose prodje ovako spektakularno "To fast,too big,too good"

Izgledamo zrelo nema sta ...ipak vratiti se protiv L.A sa -10 vlro brzo i preuzeti vodstvo 75-74 me ograbruje.... sta nas zeza, to je ovo sto L.A pstigne kos i slobodno bacanje dobiju ebiga... u ovoj utkamici su ih imali i previse
EDIT:
koji uzas...vodimo i odjednom ponovo par vezanih tric Lakersa odvedose ih na _13 ....ebiga steta igrali smo dosta dobro do ovog trenutka...fulamo iz situacija gdje je lakse pogoditi kos fuj fuj
Opet smo dosli na -5 ,ali profulasmo i slobodna bacanja pihhhh.... 98:91 pobjeda Lakersa... ebiga ne mozemo biti nezadovoljni ipak smo mogli i dobiti da smo zaustavili vanjski sut L.A
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
arenas polahko fata stari ritam 

Veceras bi mogla zanimljiva tekma da bude Minessota-San Antonio.A mislim da ce posebno biti zanimljiv duel Love-Bonner.
Inace u poslednjih nekoliko tekmi Miliciceva statistika se znatno popravlja,dve odlicne tekme protiv LAL,i Oklahome gde je i Durant posle tekme pohvalio,nadam se da ce Darko uspeti vezati jos koju lepu partiju.
Veceras mozda i najjaci NBA dan od pocetka sezone jer stvarno ima nekoliko duela koji se vrede pogledati pocevsi od Orlando-Miami gde Miami nakon neocekivanog poraza od Indiane hoce da se vrati na put i mislim da ce doci do toga.Doveli su i Dampiera ovih dana te ce nakon povrede Haslema dobiti tu cvrstinu ispod kosa.
Oklahoma-Dallas je jos jedna u nizu tekmi koja bi trebala biti itekako jaka i zanimljiva.U zadnjoj tekmi Dallas predvodjen sjajnim Dirkom uzeo Pistonse i sada se nadaju da mogu uzeti Oklahoma mada mislim da ce ovo ipak uzeti Oklahoma.
Ostalje zanimljive tekme Phoenix-Chicago,Houston-Golden State gde bi trebalo biti poprilicno poena,te Utah-New Orleans
Inace u poslednjih nekoliko tekmi Miliciceva statistika se znatno popravlja,dve odlicne tekme protiv LAL,i Oklahome gde je i Durant posle tekme pohvalio,nadam se da ce Darko uspeti vezati jos koju lepu partiju.
Veceras mozda i najjaci NBA dan od pocetka sezone jer stvarno ima nekoliko duela koji se vrede pogledati pocevsi od Orlando-Miami gde Miami nakon neocekivanog poraza od Indiane hoce da se vrati na put i mislim da ce doci do toga.Doveli su i Dampiera ovih dana te ce nakon povrede Haslema dobiti tu cvrstinu ispod kosa.
Oklahoma-Dallas je jos jedna u nizu tekmi koja bi trebala biti itekako jaka i zanimljiva.U zadnjoj tekmi Dallas predvodjen sjajnim Dirkom uzeo Pistonse i sada se nadaju da mogu uzeti Oklahoma mada mislim da ce ovo ipak uzeti Oklahoma.
Ostalje zanimljive tekme Phoenix-Chicago,Houston-Golden State gde bi trebalo biti poprilicno poena,te Utah-New Orleans
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakav los start Bullsa protiv Sunsa
...pa ovi su haman svaki sut pogodili, a nase odbrane koda nema ...31:11 za sunse

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
salt, vratit ce se bullsi sigurno. ako ne i poves prije pocetka zadnje cetvrtine.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:salt, vratit ce se bullsi sigurno. ako ne i poves prije pocetka zadnje cetvrtine.
evo malo smo se stabilizovali u odbrani, ali napad nije jos uvjek... nadam se da ce se vratiti ebiga... ja cu sad prebaciti na drugi kanal i znam da ce se sigurno vratiti dok prebacim ponovo nazad

edit:
ne mogu vjerovat da ne mozemo im sut zaustaviti pa ljudi sutaju, daju poene + slobodno bacanje, trice , a i na iznenadjenje skacu

Necemo se vratiti garant, jer su sad evo uveli i ove sto nisu igrali ima mjesec dana

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
izgleda da ih hakeem the dream siluje veceras 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:izgleda da ih hakeem the dream siluje veceras
ma kod njega je svkai bio kos i faul.... dobro je smanjili smo na 12 razlike ipak ovo je pristojno jer je bilo lose totalno

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma stic ce njih chicago, vise znam napamet utakmice sunsa.
de mi reci samo, jel igra nash p'n'r sa hakimom? posto se cini da igra

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ma stic ce njih chicago, vise znam napamet utakmice sunsa.
igra jasta ... ma sut kod Sunsa ne prestaje ebiga

ebiga smanjimo na 8 i imamo prioliku jos smanjiti i ovaj Bogans nadje da suta idiot ..ljudi poslije opet tricu zvrknu i odu na +15...stvarno nigdje veze imati petorku sa Bogansom koji igra odbranu, a nema suta ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
rich jest idealan za bullse, ali ga necete dobit. produzit ce sa sunsima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stvarno ne mogu gledat ovu kosarku
... kako me samo ovo nervira u pm...neznam sta se desava sa odbrane u ovoj utkamici...ne mozemo dat kos i onda ga ne primit ebiga....kao da nemaju snage da se vrate skroz u utkamicu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
3 razlike. denga krenulo momacki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.