Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj lik desno ima kila viska isto ko Said kad je potpisivao
simidobar je napisao/la: ↑01 feb 2020, 05:59Razlike u misljenju su odlicne, meni konkretno smetaju pljuvanja i omalovazavanja ljudi koji su nam vrijedili, tribina, navijaca.. a sa druge strane npr. mnogo uhljebljenih i ku*cevih igraca je proslo bez rijeci.. da ne spominjem one van terena i desetine ubleha sto su prosle kroz "administraciju"..Samozdravlje je napisao/la: ↑01 feb 2020, 01:46Ovako sam pisao juce , za divno cudo nisam promjenio misljenje . Kazes nisu Turci budale da bacaju PARE . dakle dobilo se $. Mashala .simidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:38
Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?
Kupice nekog ? Uplatice za popravku terena ? Ulozit u kakav seminar sa najpoznatijim licnostima, "zvijezda mozes biti ti" ?
Jel pratim fudbal il finansijske derbije ?
Izgubili smo strasnog igraca, to je cinjenica.. je*o ba izgovore..
Razumijem raju koja kaze:"Ne navijam za finansijski stabilan klub , nego za titule" . No da bi bio KLUB trebas imati stabilnu finansijsku podrsku . Na tome trebaju da rade svi u klubu , a SS i SD najvise . Trebaju se voditi time da FKS ne bude u minusu kad igrac napusta KLUB , dakle prodati , ako ne mozes zaraditi onda da si na nuli . Znaci dovoditi igrace do 25 g. , izuzetci bas igraci sa reputacijom (Jajalo...). Lako je sklepati tim za sezonu , ali fora je postati KLUB za 10 sezona . KLUB sa idejom .
Smajli Ti dajem za konstruktivnu raspravu , a to sto ne razmisljamo isto , ebiga.![]()
![]()
I da ima 28-29 godina covjek se strasno uklopio i dobro je utjecao na tim, navijace.. uglavnom za nas je bio jako vrijedan igrac..
Nadam se i vjerujem u najbolje za FK Sarajevo, volio bih da ja samo se*em i da se ispostavi pogresnim sve sto sam napisao.. da npr. dobri duh sa sabrom uradi nesto nevidjeno a dobro u BiH.. iako ja mislim da oni nisu sposobni ni granap vodit a ne fudbalski tim..
Vidjecemo uskoro gdje smo i sta smo, jesmol postigli to "bolje" Sarajevo.. Ako Bog da titula, je*o suplju.![]()
I naravno DZEJ!ElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:44Merso, Krle, Rahman, Djoka, Tato, Kova, Laza, Serba, Saban, Ora![]()
Ma, lijepo zvuči ali je netačno. Njegov otac nije nikada bio igrač FKS, moguće da je samo bio pojačanje našoj juniorskoj ekipi na nekim turnirima, inače ponikao u Krivaji iz Zavidovića, a pored naše ponude izabrao C. Zvezdu.MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 19:26Nekako lijepo zvuči.
Njegov otac Sead je svojevremeno bio igrač FK Sarajevo, a amidža Safet Sušić je najbolji igrač Bosne i Hercegovine svih vremena te najuspješniji selektor našeg nacionalnog tima, s obzirom da je predvodio Zmajeve na Mundijalu 2014. godine u Brazilu.
Da njegov otac Sead je igrao za juniore F K Sarajevabordopoeta je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:18Ma, lijepo zvuči ali je netačno. Njegov otac nije nikada bio igrač FKS, moguće da je samo bio pojačanje našoj juniorskoj ekipi na nekim turnirima, inače ponikao u Krivaji iz Zavidovića, a pored naše ponude izabrao C. Zvezdu.MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 19:26Nekako lijepo zvuči.
Njegov otac Sead je svojevremeno bio igrač FK Sarajevo, a amidža Safet Sušić je najbolji igrač Bosne i Hercegovine svih vremena te najuspješniji selektor našeg nacionalnog tima, s obzirom da je predvodio Zmajeve na Mundijalu 2014. godine u Brazilu.