Od danas imate novog simpatizera

Di Marzio kaže da je moguće da dođe odmah u Januaru, ali prvo morate prodati par igrača da se oslobodi mjesto i plate.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Lijepe vijesti, volio bih da se ovo ostvari. Pisali smo o njemu ovdje više puta, meni je Cavani jedan od najdražih fudbalera. Napadač koji igra sa dosta elana, odličan za presing, toliko pristaje Atleticu, uvijek se maksimalno trudi i puno pomaže ekipi. Definitivno jedan od najboljih već godinama. Siguran sam da može puno pomoći ekipi i sada.IlCapitano je napisao/la: ↑23 dec 2019, 10:59
![]()
Od danas imate novog simpatizera
Di Marzio kaže da je moguće da dođe odmah u Januaru, ali prvo morate prodati par igrača da se oslobodi mjesto i plate.![]()
Bila je magična noć. Ja nisam očekivao preokret. Defenziva je nula nažalost. Savić je slab za to.Trunks je napisao/la: ↑10 jan 2020, 12:41Ovu utakmicu Super Cupa nisam gledao, najiskrenije zato jer su napravili glupost sa novim formatom zbog opsesije parama. Također, prije utakmice se znalo da je Atletico prodao malo karata. Što se rezultata tiče, preokret protiv Barcelone na kraju, 2-3 pred sami kraj utakmice. Finale Super Cupa protiv Reala u nedjelju. Neka se završi i to.
Ovo za šuteve je tačno, 100%. Pisali smo ovdje i prije kako je potrebno više šutirati na gol, previše se pokušava ''ući u gol sa loptom''. Atletico može veoma lako doći do protivničkog gola, to nije problem, stvar je u tome što se treba puno više pokušavati sa šutevima čim vezni red stigne na rub 16 metara ili blizu kada se otvori dovoljno prostora. To se posebno odnosi na Thomasa i Saula, oni uvijek mogu ispaliti neki projektil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.