FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 01 feb 2020, 18:27

Kad ce te slike više **** miša.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2020, 18:30

Jel postoji stvarno mogucnost da Anel Hadžić dođe kod nas, pisalo se o tome ovdje, u zadnje vrijeme ? Mislim, svi uslovi postoje da dođe, trener ga je otpisao, ugovor mu ističe za pet mjeseci, on navija za Sarajevo.Evo Videoton igra od 19:30 protiv Ujpesta, njega ni među 18.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 01 feb 2020, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 feb 2020, 18:34

ThrillerHz je napisao/la:
01 feb 2020, 17:00
MortemHz je napisao/la:
01 feb 2020, 15:30
ElCartel11 je napisao/la:
01 feb 2020, 15:28
slika
Fulio je boju, da ne potpisuje za Crvenu Zvezdu? :think:
slika
:kafa:
Scary
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 18:37

Zamisli šarne za Antalyaspor... bilo bi vješanja širom BiH hahaha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 18:39

skoroalen je napisao/la:
01 feb 2020, 18:37
''Ne znam odakle vam te informacije, niko me nije kontaktirao iz Sarajeva''

:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 01 feb 2020, 18:45

skoroalen je napisao/la:
Ja pročit'o zamisli šarne Adebayor :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 18:51

Arnelv52 je napisao/la:
01 feb 2020, 18:45
skoroalen je napisao/la:
Ja pročit'o zamisli šarne Adebayor :mrgreen:
:rol: :rol:
Ako će pristat da bude klupa Mersi, što da ne. :kafa:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 feb 2020, 18:52

skoroalen je napisao/la:
01 feb 2020, 14:56
Alcantara je destruktivac koliko i Messi. Matić od 2015. nije na nivou, a zašto? Jer njegova pozicija izumire. McTominay klasični engleski veznjak, CMF. Martinez više štopera igra, uskoči ponekad na DMFa al i on je kreativniji puno nego što destruktivac treba bit. Busquets je Guardiolina inovacija, zadnji vezni koji zna lopte, da ne bude čista sirovina koja samo uzima lopte. Rabiot i Matuidi su centralni vezni i igraju ispred Pjanića. Sve nabrojano mi imamo u ekipi. Imamo Đokanovića, Oremuša, Gavrića, Rahmanovića. Mi ovdje govorimo o DESTRUKTIVCU, o igračima tipa Obi Mikel, Makelele, Vieira, Roy Keane, Lucas Leiva. O igračima koji sijeku protivnike a ispred sebe imaju kreativnije igrače. Danas je najpopularnija formacija u fudbalu sa playmakerom koji diktira tempo s pozicije DMFa, i ispred dva veznjaka koji i trče i šutaju i znaju s loptom. Destruktivac nam ne treba, to nema ni Željo ni Zrinjski. I ako imaju, imaju daleko slabije igrače nego mi.
Hoćemo napredak a igrali bismo fudbal iz '65. Dobro neko nije spomenuo da nam treba libero, a la Beckenbauer.

Ti ćeš Škoro, prije do licence nego Dženo. Još samo da te Runda pogura u FKS :)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 feb 2020, 18:59

https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show

prošao transfer period u najjačim evropskim ligama a vidi šta je ostalo slobodnih igrača

a vidi od domaćih šta je slobodno

Asmir Suljić :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 18:59

bordopoeta je napisao/la:
01 feb 2020, 18:52
skoroalen je napisao/la:
01 feb 2020, 14:56
Alcantara je destruktivac koliko i Messi. Matić od 2015. nije na nivou, a zašto? Jer njegova pozicija izumire. McTominay klasični engleski veznjak, CMF. Martinez više štopera igra, uskoči ponekad na DMFa al i on je kreativniji puno nego što destruktivac treba bit. Busquets je Guardiolina inovacija, zadnji vezni koji zna lopte, da ne bude čista sirovina koja samo uzima lopte. Rabiot i Matuidi su centralni vezni i igraju ispred Pjanića. Sve nabrojano mi imamo u ekipi. Imamo Đokanovića, Oremuša, Gavrića, Rahmanovića. Mi ovdje govorimo o DESTRUKTIVCU, o igračima tipa Obi Mikel, Makelele, Vieira, Roy Keane, Lucas Leiva. O igračima koji sijeku protivnike a ispred sebe imaju kreativnije igrače. Danas je najpopularnija formacija u fudbalu sa playmakerom koji diktira tempo s pozicije DMFa, i ispred dva veznjaka koji i trče i šutaju i znaju s loptom. Destruktivac nam ne treba, to nema ni Željo ni Zrinjski. I ako imaju, imaju daleko slabije igrače nego mi.
Hoćemo napredak a igrali bismo fudbal iz '65. Dobro neko nije spomenuo da nam treba libero, a la Beckenbauer.

Ti ćeš Škoro, prije do licence nego Dženo. Još samo da te Runda pogura u FKS :)
Nek mi kakve stipendije uvale i dat ću im par savjeta. :kafa: :urnebes:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 feb 2020, 19:02

FoSte95 je napisao/la:
01 feb 2020, 18:59

prošao transfer period u najjačim evropskim ligama a vidi šta je ostalo slobodnih igrača

a vidi od domaćih šta je slobodno

Asmir Suljić :kafa:
Mogli bi dovesti Tina..Ali nasi iz uprave su nesposobni tako da nista od toga..
Uprava napolje
#JeDaN pO JeDaN
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2020, 19:03

Ma slazem se donekle sa skorom samo mi proigrasmo sa Stanojom i Adukorom, a dotad Bgm tanko.....

To da ih nema u ligama petice isto ne stoji ali i takticki napredak tih liga je nevezan za nasu ligu i svjetlosnim godinama daleko gdje kod nas apsolutno ne moras ni bekove imat a ni krila da bi opet mogao imat sasvim dobar ucinak....a bas ta krila i bekovi se dovode bez limita u vrhunskim ligama i to ti je najbolji indikator gdje si....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 feb 2020, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 19:05

Hoće li više taj potpis
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 01 feb 2020, 19:11

MortemHz je napisao/la:
01 feb 2020, 19:05
Hoće li više taj potpis
evo ja potpisao jel ok :tralala:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 19:14

Denchi je napisao/la:
01 feb 2020, 19:03
Ma slazem se donekle sa skorom samo mi proigrasmo sa Stanojom i Adukorom, a dotad Bgm tanko.....

To da ih nema u ligama petice isto ne stoji ali i takticki napredak tih liga je nevezan za nasu ligu i svjetlosnim godinama daleko gdje kod nas apsolutno ne moras ni bekove imat a ni krila da bi opet mogao imat sasvim dobar ucinak....
Eh to je drugo, al ja i kažem da u svijetu lagano nestaje ta pozicija, kao što je klasična desetka davno nestala. Evo pogledaj malo period 2009 - 2014. Svaka ekipa je imala playmakera na AMFu. Ozil, Gotze, Mata, Oscar, KDB, Miske, David Silva, Ferguson Rooneya povukao na tu poziciju... Koliko danas ekipa igra s takvim playmakerom? Niko. U modernom fudbalu nestaju ograničeni igrači koji imaju samo jednu ulogu na terenu. Danas moraš igrat sve, igrači poput Kroosa, Wijnalduma, Rabiota itd, su omiljeni svakom treneru.

Naravno, mi dobro kaskamo za takvim fudbalom i danas kod nas moraš imat i DMFa i desetku, al kad imaš ovako kvalitetnu ofanzivnu liniju kakvu ćemo mi sad imat, nije ti toliko bitno šta je nazad. Uzmi današnji Željin sastav bez klasa Štilića i Zeca (u prvom dijelu sezone), svi bismo se valjali od smijeha Sadikoviću i Alispahiću kao zadnjim veznim, al kad imaš strašnu ofanzivnu liniju, ne vidi se toliko problem nazad. A druga stvar je što me nervira nepovjerenje ka mladim igračima, jer upravo mladi su nam donijeli duplu krunu. Konkretno Andrej, svaku minutu je opravdao na terenu. Kad god je igrao nismo imali problema nazad, nego smo imali problem kako da dođemo do protivničkog gola. Povrijeđenom golmanu Slobode nismo opalili po golu. Znači, problem je naprijed a ne nazad. Žao bi mi bilo da dovedemo nekog a la Zlomislić (taj level), i da uzima minute našem djetetu koje razbija na toj poziciji, a svaki eventualni nedostatak će pokrit puno kvalitetniji igrači ispred.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 feb 2020, 19:15

Denchi je napisao/la:
01 feb 2020, 19:03

To da ih nema u ligama petice isto ne stoji ali i takticki napredak tih liga je nevezan za nasu ligu i svjetlosnim godinama daleko gdje kod nas apsolutno ne moras ni bekove imat a ni krila da bi opet mogao imat sasvim dobar ucinak....a bas ta krila i bekovi se dovode bez limita u vrhunskim ligama i to ti je najbolji indikator gdje si....
Največi smo klub u državi, očekuje nas teška borba za titulu na proljece, stvarno je neozbiljno da imamo u rosteru samo jednog klasičnog zadnjeg veznog, i to još dijete koje je tek ušlo u seniorski fudbal.Šta ako se recimo mali povrijedi ili ima kartone, tamo negdje krajem aprila ili početkom maja, kad se lomi prvenstvo, a igraš protiv recimo Zrinjskog, Borca ili derbi, jel treba da hiljaditi put gledamo krpljenje te pozicije sa Gavrićem, Oremušom ili gluho bilo Velkoskim.Zaista ce biti neozbiljno i amaterski, ako samo sa Đokanovićem na zadnjem veznim, uđemo u proljetni dio prvenstva.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 01 feb 2020, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 feb 2020, 19:15

Nema nista od njega otiso sa milosem u ankaragucu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 01 feb 2020, 19:15

Citav dan ko na iglama sam....
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2020, 19:24

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :

MORTO BANUJ ME ODMA'...

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 01 feb 2020, 19:26

Vanja8 je napisao/la:
01 feb 2020, 19:24
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :

MORTO BANUJ ME ODMA'...
:zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
i mene morto banuj isto
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 01 feb 2020, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 43 gosta.