Ispade ako ovaj nama momak dodze iz Sivaspora lijevo krilo najbolje pojacanje lige hahhaha .
Ima par nastuoa za prvoplasirani tim Turske supwr lige.
Zakaric bi svrsio i Tin kad bi mogli samo doc trenirat u takav tim hahahahah.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ispade ako ovaj nama momak dodze iz Sivaspora lijevo krilo najbolje pojacanje lige hahhaha .
Čelik, dosta sam rekaoconvict3583 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:09Ispade ako ovaj nama momak dodze iz Sivaspora lijevo krilo najbolje pojacanje lige hahhaha .
Zakaric bi svrsio i Tin kad bi mogli samo doc trenirat u takav tim hahahahah.![]()
Benkara21 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:11Čelik, dosta sam rekaoconvict3583 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:09Ispade ako ovaj nama momak dodze iz Sivaspora lijevo krilo najbolje pojacanje lige hahhaha .
Zakaric bi svrsio i Tin kad bi mogli samo doc trenirat u takav tim hahahahah.![]()
Imamo mi naseg Edina Viscuconvict3583 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:09Ispade ako ovaj nama momak dodze iz Sivaspora lijevo krilo najbolje pojacanje lige hahhaha .
Susic je se dokazao i kao igrac i kao trener , tj selektor. Jedini koji nas je odveo na neko veliko takmicenje.
Iskreno vam ga zelim na klupi da se uvjerite,kao što su se uvjerili svi klubovi koje je stručnjak vodio... kod njega se zaista dokazala ona izreka : Imao više sreće nego pameti... trebalo ga najuriti odmah poslije ove utakmice
Sušić: Sarajevo? Ne bih pristao, nevjerovatno je šta su uradili Musemiću
I da ti pekara izgori....
strah brrrBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:58Spominjat će pitari amidžu tinkiju nakon par kola evo glava, ma evo dvije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.