DA, U PRAVU SI
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve.. živiokeno83 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 16:27Druze ja sam daleko od Sarajeva, ali jos od studentskih dana pored Veleza, srcu mi poskoci radost kad se spomene fk Sarajevo. Ne ulizujem se nikome niti lazem, kazem kako jeste, a u unutrasnje stvari se ne mijesam, jer ima vas koji ste upuceniji i blizi, i zato nikad ne komentarisem tipa rasprave Husref za i protiv i slicno. Idemo jako. Zivio
-
- Kontakt:
Pa nece ni biti. Ako bude titula nema ko sta da kaze.
-
- Kontakt:
Ako ne osvojimo titulu, ovo sad je kamilica, sta ce skandirati i pisati upravi u majubordobijeli je napisao/la: ↑01 feb 2020, 16:44Pa nece ni biti. Ako bude titula nema ko sta da kaze.
- ThrillerHz
- Kontakt:
1946~
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Merse nije bilo čitavu sezonu, na utakmici protiv širokog zabio tri gola na tacnu, i odmah legenda, kapiten. Zvijezdu ne možemo dobit u gostima. Ono Veleža guzovače uzeli, ja šećer dobio na onoj tribini... Merso samo skakuće ko wacko zeko, ne uhvati ni jednu, pa zatim padne i usteže štucne.... Nemoj mi ti Allahati govorit ustani kad čuješ njegovo ime...pusti me te mahalske
Samo ovi iz Juve nisu destruktivci nego 2 box-to-box allroundera koji igraju ispred pjanketa koj igra povucenog playa(sa zadnjeg veznog) i oni se mlare i presjecaju za njega....a tako cemo i mi pod Vinkom igrati, Rabiot je bas slican Rahmanu, visok, fizikaner koji zna s loptom....ThrillerHz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:49Pa niko od tih sto si nabrojao nije destruktivac, mozda martinez, al ne znam da bas igra cesto.ledesma je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:45Ajd evo da ti repliciram kad vec insistirasskoroalen je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:07A yebo ga tito i destruktivac više... Ko je destruktivac u Želji, u Zrinjskom? Ko igra destruktivca u Liverpulu, u Barseloni, Juventusu, Čelsiju? Svi sklanjaju te igrače s terena il im daju drugačije uloge, pozicija "vodonoše", destruktivca, Makelelea više NE POSTOJI. Kante je bio najbolji destruktivac na svijetu pa su mu prvo Sarri, a sad i Lampard dali ofanzivnije uloge i ne igra zadnjeg veznog. Liverpul uništava sa veznim redom Henderson-Wijnaldum-Ox, nijedan destruktivca nije vidio. Kad smo naprijed imali Dulju, Crnkića i Ahmeta, tu su nam igrali Ivetić i Rustemović pa smo se borili za titulu i kup. Kad nemaš naprijed dobre igrače, džaba ti Essien nazad. Mi imamo Đokanovića koji po svim parametrima odgovara modernom veznjaku, njega istrpit i isforsirat ovo pola sezone i niko nam više ne treba tu.
Man Utd-Matic/McTominey
Bayern-Alcantara/Martinez (povremeno)
Barcelona-Busquets
R.Madrid-Casemiro
Juventus-Rabiot/Matuidi
Milan-Kessie
Do sutra ti mogu nabrajati... Prica ti pada u vodu.
Nama fali jedan tipa Adukor i Napadac jos po meni, to je to.
Matic,Casemiro,Kessie su tipicni destruktivci igre...koji sjede iza veznog i rezu i sjeku lopte i posluzuju kreativnije veznjake ispred....
Busquets i Martinez su onaj spanski tip destruktivca koji je dobar i tehnicki i takticki ,visoki i znaju i na stoperu odigrat....
Inace Kante, Jorginho, Torreira,Guendouzi, Rodri, Fabinho(s klupe Lpoola), Fernandinho, Ndombele, Partey, Ndidi, Bakayoko, Dier, Khedira
Vrlo prisutna pozicija, samo ovisi od taktike
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 feb 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nadam se da trolasBICA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:13Merse nije bilo čitavu sezonu, na utakmici protiv širokog zabio tri gola na tacnu, i odmah legenda, kapiten. Zvijezdu ne možemo dobit u gostima. Ono Veleža guzovače uzeli, ja šećer dobio na onoj tribini... Merso samo skakuće ko wacko zeko, ne uhvati ni jednu, pa zatim padne i usteže štucne.... Nemoj mi ti Allahati govorit ustani kad čuješ njegovo ime...pusti me te mahalske
Činimo zikr večeras, u Hadži-Sinanovoj tekiji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
**** te bilbijaBICA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:13Merse nije bilo čitavu sezonu, na utakmici protiv širokog zabio tri gola na tacnu, i odmah legenda, kapiten. Zvijezdu ne možemo dobit u gostima. Ono Veleža guzovače uzeli, ja šećer dobio na onoj tribini... Merso samo skakuće ko wacko zeko, ne uhvati ni jednu, pa zatim padne i usteže štucne.... Nemoj mi ti Allahati govorit ustani kad čuješ njegovo ime...pusti me te mahalske
los ti je kokain

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
BICA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:13Merse nije bilo čitavu sezonu, na utakmici protiv širokog zabio tri gola na tacnu, i odmah legenda, kapiten. Zvijezdu ne možemo dobit u gostima. Ono Veleža guzovače uzeli, ja šećer dobio na onoj tribini... Merso samo skakuće ko wacko zeko, ne uhvati ni jednu, pa zatim padne i usteže štucne.... Nemoj mi ti Allahati govorit ustani kad čuješ njegovo ime...pusti me te mahalske

ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel sletio Tino? 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Potpisuje za Antalyaspor, halalite
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma ovaj BICA trolla, nema drugog objašnjenja. Pa ja Kurdića ovoliko ne pljujem koliko on najzahvalnijeg i najkonstantnijeg igrača Sarajeva zadnje tri sezone. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
I tamaru isto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
idi se lijeci... sveti vid preporucujem... ako to ne da rezultate, psihologa kakvogBICA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 17:13Merse nije bilo čitavu sezonu, na utakmici protiv širokog zabio tri gola na tacnu, i odmah legenda, kapiten. Zvijezdu ne možemo dobit u gostima. Ono Veleža guzovače uzeli, ja šećer dobio na onoj tribini... Merso samo skakuće ko wacko zeko, ne uhvati ni jednu, pa zatim padne i usteže štucne.... Nemoj mi ti Allahati govorit ustani kad čuješ njegovo ime...pusti me te mahalske
publika je na stadionu pokazala sta misli o Mersi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: alacious, miguelramos, napoleon72 i 42 gosta.