Po imenima jesmo.Ali neke stvari su mogle ići i bolje.Žao mi je što nemamo kontinutet trenera. DAKLE, DA JE RECIMO OSTAO VAREŠANOVIĆ DRUGA BI TO PJESMA BILA.tuzla1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 20:15Puno jači smo ove godine što je i normalno jer prošla nam je bila početna. Trebat će još vremena za sazrijevanje kako igračkog kadra tako i uprave. Iči će to svojim tokom a kao pripritetno pitanje nameće se stadion. Nije problem igrat na Tušnju niko nam ne može zabraniti ali taj teren je nesnošljiv živa oranica. Gorkom ako ispadne i neće trebat bolji.tuzlac je napisao/la: ↑31 jan 2020, 11:5301.FEBRUAR 2019 - 31.januar 2020, MALO POREĐENJA NAKON 1 GODINE- ko je ostao od igrača u klubu?
U Crnu Goru putuje 25 fudbalera i to:
Golmani: Nevres Fejzić, Adis Nurković i Benjamin Čalaković.?
Odbrana: Samir Efendić, Denis Čomor, Ermin Musić, Dejan Širanović, Jovo Kojić, Slavko Brekalo, Dino Bevab, Nemanja Zlatković.
Vezni: Budimir Šarčević, Nemanja Stjepanović, Eldin Trumić, Mirsad Hasanović, Huso Karjašević, Samir Burić, Ensar Hajrović, Miloš Stojčev, Aleksandar Milaković, Ahmed Hasanbegović.
Napad: Edin Murga, Nermin Crnkić, Vojo Ubiparip, Suad Mujić.
Pet igrača ostaje u Tuzli i oni će vježbati po posebnom programu i to:
Nikola Mitrović, Nedim Omeragić, Ajdin Nukić, Ivan Kostić i Ajdin Mahmutović.
Pres služba FK Tuzla City
Treći trener za tako kratko vrijeme ,to bi teško podnio i mogo jači klub.
A mi tek gradimo klub.I sada svi zdušnu podršku dajemo "pjevaču "jer se nadamo da neće biti više poraza u serijama.
Ipak neki to neće da reknu a ja govorim .Nisam optimista vezano za Baljića.
Ipak bi on otišao u Tursku nakon što je prestao biti član stručnog stožera Bi H reprezentacije kao i Hasagić.
Šta je to za njega ,za jedno takvo zvučno ime.
Ali ,nisu Turci ahmaci.Probali vidli i noga.
E sad ,dok mi npr . otrpimo još jedno gubljenje vremena zbog učitelja koji je da se ne lažemo "mačak u vreći",a vam dovedeno dosta dobrih igrača i imamo otprije dobrih igrača.
Sad kad imamo ovakav roster najveći bi zijan bio ako otkrijemo da trener nije zreo da nametne autoritet postavi igru itd.
To se zove izgubjena sezona, jer ne može niko reći da po igračima mi nismo za Evropu.
Nakon 3-4 kola i igrači će razmišljati drukčije ako već ne razmišljaju.
Ovaj voz ne bi nipošto smio iskliznuti iz šina pa da čekamo dizalicu.
Ima tu i faktor publike.Znaš kako se teško pridobijaju simpatizeri i navijači ,ali i kako se lako i brzo gube.
Meni je jesenas na tribini do uha došlo svakakvih komentara o njemu.
Naravno ,najbolje bi bilo da krenemo i da se zalaufamo.....ali vidjet ćemo
Ni poslije ove tri pripremne utakmice mi nismo ni blizu igre s kojom bi smo trebali nastupiti na proljeće.
Kažu" bilo je trke i dosta agresivno protiv Bačke".Jeste jer su to ljudi nametnuli.
A ĐE JE BILA LOPTA ? INAČE SE MALO GOVORI O OVOJ UTAKMICI.
U stvari nismo čuli ništa. Ama baš ništa.Ako je to što su rekli "pjevač )i Efe ondaje bilo agresivno i dosta trke.
Znaš na šta mi liče''Na dijete koje ne smije reći šta je dobio iz Pismene vježbe.
Ali hajde de ,vidjet ćemo...............