Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E jbg sad...amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2020, 09:14Ima li mali Suljic klub,nisam nesto upratio.Vrijeme mu je da se vrati ,da odigra dobru sezonu i da pokusa iz Sarajeva napraviti transfer.
Opet Hajrovic ima velike ambicije puno zuji,a meda nigdje.Tesko on moze u Englesku,treba sacekati pokusati i njega dovesti bar na 6 mjeseci.Ako mu iko moze dati platu to smo mi.Vranjes takodjer mislim da nema kluba.Bilo kako bilo mislim da cemo u ovoj sezonu uci mnogo jači igracki.
Iza tri polušpica, u paru sa Đokanovićem.
Ovlazio samskoroalen je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:26Iza tri polušpica, u paru sa Đokanovićem.
Zamisli ovo: Kovačević, Oremuš, Lazić, Šerbečić, Pidro, Hadžić, Đokanović, Tatar, Rahman, Tino, Ahmet.
Na klupi Miličević, Jukić, Gavrić, Handžić, Šabanović, Heba kad se oporavi aBd... A sve to za jedno takmičenje, 14 utakmica.![]()
Zaboravio si Zinedina... ja razmišljam o tri cam-a, zinedin umjesto Tatara. Ovo ostalo što si napisao top.skoroalen je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:26Iza tri polušpica, u paru sa Đokanovićem.
Zamisli ovo: Kovačević, Oremuš, Lazić, Šerbečić, Pidro, Hadžić, Đokanović, Tatar, Rahman, Tino, Ahmet.
Na klupi Miličević, Jukić, Gavrić, Handžić, Šabanović, Heba kad se oporavi aBd... A sve to za jedno takmičenje, 14 utakmica.![]()
A daj brate reci nemoj bit pizdaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:30Kanarinac i ja najjace glave foruma
E sad vam fakat necu reci ime,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra je tekma..Nego,gdje su nam oni da nam kazu
JeL DoSlA tRaNsAkCiJa iZ ViJeTnAmA?Pa da odgovore
EvO jE SaD Ce CeKa sE![]()
Imaju pozdrav veliki svi normalni forumasi![]()
Kakvih igrača imamo, dobro nisam glavu zaboravio.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:31Zaboravio si Zinedina... ja razmišljam o tri cam-a, zinedin umjesto Tatara. Ovo ostalo što si napisao top.skoroalen je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:26Iza tri polušpica, u paru sa Đokanovićem.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, bvsic, fks74, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, Posejdon, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 68 gostiju.