FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admir1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admir1946 » 01 feb 2020, 11:05

Jest lijepo čitat forum i slatko se smijati :clap:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 11:06

Dan te yebo svi online, i 126 gostiju. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 01 feb 2020, 11:06

Dajte ljudi kakva je ovo ekstaza od jutros. U gaće sam se pišnuo.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 01 feb 2020, 11:07

:urnebes: evo mene u hitnu pomoci nije mi nesto dobro
a bogami jos nesto se sprema veliku :o
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 feb 2020, 11:07

Rece mi zena, ili ti ides vani il telefon...
Ev me pijem kafu u gradu i osvjezavam stranice :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 11:08

Zip je napisao/la:
01 feb 2020, 11:07
A laptop
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 01 feb 2020, 11:08

Ma idite u pm svi :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2020, 11:09

Ko je dovoljno mudar da pokusa sastaviti prvih 11 i formaciju? Imamo tri dobra igraca slicnih karakteristika jbg (Rahman, Tino i Zizu), u sustini svi se najbolje snalaze kao desetke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 feb 2020, 11:09

Jutros kafa, standardna raja vikendom, šupljira se... kad ovaj drug Zeljovac otvara SS.ba app, dočeka ga vijest o TSS. Muk i tišina, minutu nije progovorio ništa. Šta je reć burazeru, kaze ništa neko baca bombe da dovodite Tinu :rol: Platio sam mu kafu. :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 feb 2020, 11:09

Dobra stara vremena, kad se ovako hajcalo i iscekivalo kapitalce (Delac, Benko, Jajalo...)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 feb 2020, 11:11

Kazu da je tacna ova cifra al valuta nije, km je u pitanju, ne €

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 feb 2020, 11:11

MortemHz je napisao/la:
01 feb 2020, 11:08
Zip je napisao/la:
01 feb 2020, 11:07
A laptop
Nisu kinezi djaba pravili ove telefone :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 11:11

bodi123 je napisao/la:
01 feb 2020, 11:09
Jutros kafa, standardna raja vikendom, šupljira se... kad ovaj drug Zeljovac otvara SS.ba app, dočeka ga vijest o TSS. Muk i tišina, minutu nije progovorio ništa. Šta je reć burazeru, kaze ništa neko baca bombe da dovodite Tinu :rol: Platio sam mu kafu. :D
Jeste na Pofalićima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2020, 11:12

Kad se vracaju? Hocemo na aerodrom? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 feb 2020, 11:12

Ništa oni nisu tek shvatili, nego su znali i išli za ovakvim igračima kao što je Tino. To što ste vi liječite svoje životne frustracije ovdje i što jedva čekate da serrete, dramite, pljujete i što jedva čekate da kažete 'e to sam ja rekao', nije njihov problem. Koliko puta je rečeno da se ide za ovakvim igračima, da je ovo cilj, da ima para i da one nisu problem, da se treba strpiti, sačekati i ostale stvari, vi ste se smijali i prosipali neke jadne fazone.

Jel vi mislite da je lako dovesti igrača kao što je Tino u ovakvu žabokrečinu od lige? Jel mislite da je lako se nositi s drugim klubovima iz neuporedivo jačih liga i zemalja s sistemom, fudbalskom kulturom, infrastrukturom i svim ostalim razvijenim segmentima? Jel stvarno mislite da je lako dovesti i obezbjediti? Ako mislite, onda preporučujem Upravi da sklone Hadžiju i jedan prijelazni rok daju šansu svakom pametnjakoviću koji se naložio igrajući Master League na PES-u i Managera.
Da ne govorim o tome kako je svim iole jačim igračima, tzv. kapitalcima jedino u mislima da nađu nešto vani, a ne da se dolaze u ovakve lige. Zato su oduvijek i toliko trajali pregovori s njima, jer do zadnjeg trena čekaju prvu ponudu da iskoči izvana, pa da šarnu. Eto vam i primjera Zakarića, ako ništa ne nađe, doće negdje ovamo. Momak vam reče maloprije da su mjesec i pol u kontaktu s Tinom, da pokušavaju i izgleda uspjeli su.

To je ono što vam se govori dugo vremena. Igrači ovog kalibra su želja Uprave, ide se za njima, a ne za nekakvim Pecama i Maksimovićima. Ali, džaba je vama govoriti.. Što bi išta čekao, nadao se, mislio pozitivno, kad se može pljuvati i svakodnevne frustracije i ljutnju istresati ovdje. Ne smije pisnuti od žene, qara ga šef na poslu, te ovo, te ono i dođe pa se istresa ovdje. Zato je tema u qurcu dugo vremena.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 feb 2020, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 feb 2020, 11:13

Sabinho je napisao/la:
Ko je dovoljno mudar da pokusa sastaviti prvih 11 i formaciju? Imamo tri dobra igraca slicnih karakteristika jbg (Rahman, Tino i Zizu), u sustini svi se najbolje snalaze kao desetke.
Rahmanovic je pokusavan na zadnjem veznom. Mozda je to plan? Mustedanagic je klupa dok ne smrsa :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 feb 2020, 11:13

Ako će već dovest još nekog, nek predstave obojicu u isto vrijeme. :kafa:.

@Sabinho 4-2-3-1 bez krila, formacija koja se igrala u finalu kupa kad je Kapić razvalio. :kafa:
Nešta što je Chelsea furao jedno vrijeme s Matom, Oscarom i Hazardom. Tatar da bude u ulozi Hazarda, igra s lijeve strane i ulazi unutra, i dva klasična AMFa. Isto je igrao Klopp s Dortmundom 2013., Grosskreutz, Reus i Gotze. A može Tino i CMFa odlično odigrat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 feb 2020, 11:16

MortemHz je napisao/la:
01 feb 2020, 11:11
bodi123 je napisao/la:
Jeste na Pofalićima?
Nismo, Skenderija :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 feb 2020, 11:16

AlfredNobel je napisao/la:
01 feb 2020, 11:12
Ništa oni nisu tek shvatili, nego su znali i išli za ovakvim igračima kao što je Tino. To što ste vi liječite svoje životne frustracije ovdje i što jedva čekate da serrete, dramite, pljujete i što jedva čekate da kažete 'e to sam ja rekao', nije njihov problem. Koliko puta je rečeno da se ide za ovakvim igračima, da je ovo cilj, da ima para i da one nisu problem, da se treba strpiti, sačekati i ostale stvari, vi ste se smijali i prosipali neke jadne fazone.

Jel vi mislite da je lako dovesti igrača kao što je Tino u ovakvu žabokrečinu od lige? Jel mislite da je lako se nositi s drugim klubovima iz neuporedivo jačih liga i zemalja s sistemom, fudbalskom kulturom, infrastrukturom i svim ostalim razvijenim segmentima? Jel stvarno mislite da je lako dovesti i obezbjediti? Ako mislite, onda preporučujem Upravi da sklone Hadžiju i jedan prijelazni rok daju šansu svakom pametnjakoviću koji se naložio igrajući Master League na PES-u i Managera.
Da ne govorim o tome kako je svim iole jačim igračima, tzv. kapitalcima jedino u mislima da nađu nešto vani, a ne da se dolaze u ovakve lige. Zato su oduvijek i toliko trajali pregovori s njima, jer do zadnjeg trena čekaju prvu ponudu da iskoči izvana, pa da šarnu. Eto vam i primjera Zakarića, ako ništa ne nađe, doće negdje ovamo. Momak vam reče maloprije da su mjesec i pol u kontaktu s Tinom, da pokušavaju i izgleda uspjeli su.

To je ono što vam se govori dugo vremena. Igrači ovog kalibra su želja Uprave, ide se za njima, a ne za nekakvim Pecama i Maksimovićima. Ali, džaba je vama govoriti.. Što bi išta čekao, nadao se, mislio pozitivno, kad se može pljuvati i svakodnevne frustracije i ljutnju istresali ovdje. Ne smije pisnuti od žene, qara ga šef na poslu, te ovo, te ono i dođe pa se istresa ovdje. Zato je tema u qurcu dugo vremena.
U pravu si sto se tice naprijed navedenog, ali moras imati obzira i da su ljudi skeptici jer smo masu puta bili ovako nasukani i na kraju se morali zadovoljavati nekim ispodprosjecnim igracima. Siguran sam da nema onoga ko nece reci "svaka cast" za ovaj potez, ma sve i da ga ima, iz takvog moze samo inat govoriti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 feb 2020, 11:16

Al gdje Anela ugurat :hmmmmm: :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska i 52 gosta.