FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
milos 200 000 eura 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Uprava napolje samo peru novac.
Od dolaska ove uprave pa do danasnjeg dana kako je raznim menadzerima,kriminalcima zatvorena vrata kluba,vrsi se pritisak da se isti ocrne i istjeraju.Musemic im je bio najveca prilika,ne kazem da je u talu sa njima,al je nasjeo.
Fala bogu pa je vecina navijaca provalila namjere,pa sad mozemo da uzivamo.
Nije Sven jedini bice jos akb dobrih vijeti iz kluba.
Uživajte ljudi.
Od dolaska ove uprave pa do danasnjeg dana kako je raznim menadzerima,kriminalcima zatvorena vrata kluba,vrsi se pritisak da se isti ocrne i istjeraju.Musemic im je bio najveca prilika,ne kazem da je u talu sa njima,al je nasjeo.
Fala bogu pa je vecina navijaca provalila namjere,pa sad mozemo da uzivamo.
Nije Sven jedini bice jos akb dobrih vijeti iz kluba.
Uživajte ljudi.
Tito vas yebo ja konto zayebancija
Hajde magijo, hajde 7-ica, hajde pisajte konama u stau. Ipak je to njihov novi igrac...
Gdje je kondiciJa kod Susica !?
Hajde magijo, hajde 7-ica, hajde pisajte konama u stau. Ipak je to njihov novi igrac...
Gdje je kondiciJa kod Susica !?
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Danas je dqn kad ces igrace kojim je propalo sve vani (zatvoren prelazni rok) moci da dovedes vjerujem da se sad i kapitqlac sa Svenom ganja
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Joj kad izadje vijest TSS potpisai za Zeljeznicar, ko nekad za Petrovica

Joj kud objavise ovo 15 milja €, sad ce se momku gledat jel pertle svezo kako treba
Ovakva pojacanja donode dobrobit Klubu u svakom smislu, idemo jos jednog level Tine pa da 12 milja protiv Tc bude

Ovakva pojacanja donode dobrobit Klubu u svakom smislu, idemo jos jednog level Tine pa da 12 milja protiv Tc bude

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh ovo je za skinuti kapu i ovo je dostojno najvećem klubu u državi. Aferim.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Već vidim braću s istoka: "Tino **** li te amidza Safet za 15.000 eura bi i ja mogo tako igrat"

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 feb 2020, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa kaze tino,tino,tino,tino,TINO,TINO,TINO SUSIC, TINO SUSIC, Osim kamataaaaaaar
Zelim ovo cut sa tribina

Zelim ovo cut sa tribina

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Disperadun
- Kontakt:
Koliko je ovo lijepa vijest.. nevjerovatno
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast moje Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro doso, nadam se da ces pruzati dobre partije! 3 magicne rijeci!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ako je istina za Tinu ovo se mora pozdraviti. Svaka cast za upravu.
Odma mu sedmicu dati.
Odma mu sedmicu dati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Daj još i Anela Hadžića
Malo raji treba, bilo kakav pozitivna vijest i da je neki napredak bar na vidiku. Od jutros, raja na kafama opet prica o Sarajevu. Tino ce znaciti puno, ne samo za Sarajevo, nego i za ligu. Podici ce posjetu na svakom stadionu na kojem budemo igrali.
Susic opet u Sarajevu, to je velika stvar!
Za Susicem, prestat ce i ovo podjele medju rajom i tribine ce biti sloznije. Odlican potez dovodjenjem Tine su napravili.
Ja ocekujem jos jednog stranca da ce dovesti, nekog bas jakog za nasu ligu, nivo iznad stranaca koje sad imamo.
Za Susicem, prestat ce i ovo podjele medju rajom i tribine ce biti sloznije. Odlican potez dovodjenjem Tine su napravili.
Ja ocekujem jos jednog stranca da ce dovesti, nekog bas jakog za nasu ligu, nivo iznad stranaca koje sad imamo.
Allaha mi ovakve stvari popravljaju posjetu. Prije par dana sam pisao da neće doć ni 3 milje na Tuzlu. Ako TSS dođe, ne sumnjam u 7 hiljada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Doso je 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Malo nam za sriću tribaEvander je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:48Malo raji treba, bilo kakav pozitivna vijest i da je neki napredak bar na vidiku. Od jutros, raja na kafama opet prica o Sarajevu. Tino ce znaciti puno, ne samo za Sarajevo, nego i za ligu. Podici ce posjetu na svakom stadionu na kojem budemo igrali.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, riki46, Rodman i 62 gosta.