Bog te cuo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da se ja pitam, na transfere jacih igraca bi trosio pare od prodaje igraca..nikako pare od transfera davati za plate administraciji.
Sto se Susica tice, dobar. Sigurno ima motiv da se dokaze da jos moze, pa se mozda na ljeto ispali negdje vani, osim ako mu bas ne dadnemo para kao Benki.
Sto se Susica tice, dobar. Sigurno ima motiv da se dokaze da jos moze, pa se mozda na ljeto ispali negdje vani, osim ako mu bas ne dadnemo para kao Benki.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Al žela Marinovic, kako ga nije stid

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko je kraj prelaznog roka za Fudbalski klub Sarajevo. Kako saznajemo, prava “bomba” tek očekuje navijače aktuelnog prvaka BiH.
Nakon odlaska Miloša Stanojevića u turski Ankaragucu, svima je postalo jasno da je u veznom redu bordo tima ostalo upražnjeno mjesto.
No, u Sarajevu se nisu tek tako odrekli srbijanskog fudbalera, a da prethodno nisu već napravili plan za novo pojačanje.
Riječ je o bivšem reprezentativcu BiH Tini Svenu Sušiću.
Nakon rastanka sa austrijskim Hartbergom, on je slobodan igrač, što u bordo klubu namjeravaju iskoristiti kako bi ga pokušali dovesti na Koševo. Ono isto mjesto na kojem su njegov otac Sead i amidža Safet Sušić započinjali blistave karijere.
Pregovori su otvoreni, a vrlo brzo ćemo saznati da li će se Tino priključiti novim saigračima u Antaliji i nastaviti porodičnu tradiciju noseći grb Sarajeva na grudima. Potpis je veoma blizu…
Tino je dosad nastupao za splitski Hajduk, Standard, Genk, Maccabi, Antwerp, Venlo i pomenuti Hartberg. Nastupao je za omladinske selekcije Belgije, a devet mečeva upisao je u dresu BiH. Idućeg mjeseca napunit će 28 godina.
Nakon odlaska Miloša Stanojevića u turski Ankaragucu, svima je postalo jasno da je u veznom redu bordo tima ostalo upražnjeno mjesto.
No, u Sarajevu se nisu tek tako odrekli srbijanskog fudbalera, a da prethodno nisu već napravili plan za novo pojačanje.
Riječ je o bivšem reprezentativcu BiH Tini Svenu Sušiću.
Nakon rastanka sa austrijskim Hartbergom, on je slobodan igrač, što u bordo klubu namjeravaju iskoristiti kako bi ga pokušali dovesti na Koševo. Ono isto mjesto na kojem su njegov otac Sead i amidža Safet Sušić započinjali blistave karijere.
Pregovori su otvoreni, a vrlo brzo ćemo saznati da li će se Tino priključiti novim saigračima u Antaliji i nastaviti porodičnu tradiciju noseći grb Sarajeva na grudima. Potpis je veoma blizu…
Tino je dosad nastupao za splitski Hajduk, Standard, Genk, Maccabi, Antwerp, Venlo i pomenuti Hartberg. Nastupao je za omladinske selekcije Belgije, a devet mečeva upisao je u dresu BiH. Idućeg mjeseca napunit će 28 godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tino ima asistenciju na Svjetskom prvenstvu. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ima li mali Suljic klub,nisam nesto upratio.Vrijeme mu je da se vrati ,da odigra dobru sezonu i da pokusa iz Sarajeva napraviti transfer.
Opet Hajrovic ima velike ambicije puno zuji,a meda nigdje.Tesko on moze u Englesku,treba sacekati pokusati i njega dovesti bar na 6 mjeseci.Ako mu iko moze dati platu to smo mi.Vranjes takodjer mislim da nema kluba.Bilo kako bilo mislim da cemo u ovoj sezonu uci mnogo jači igracki.
Opet Hajrovic ima velike ambicije puno zuji,a meda nigdje.Tesko on moze u Englesku,treba sacekati pokusati i njega dovesti bar na 6 mjeseci.Ako mu iko moze dati platu to smo mi.Vranjes takodjer mislim da nema kluba.Bilo kako bilo mislim da cemo u ovoj sezonu uci mnogo jači igracki.

E jbg @amypitar, nije nas Abramovič uzeo.

Btw, Vranješa ni džaba ne bih.

-
- Kontakt:
Ovakva pojacanja vracaju publiku na stadion, mozda se te pare vrate kroz marketing i posjetu. Evo jutros gdje god krenes o tome se prica. Kod mene stari rijetko ide na utakmice ali odmah zapitkuje hoce li stvarno doci i prepricava kakvi su bili Safet, Sead...samo sto ne kaze jedva cekam da dodje gledati i Tinu
Ako realizuju ovaj transfer moramo pohvaliti ljude koji su to uradili i obrnuto ako ovo ispuste i ne ostvari se ovaj transfer treba ih kritikovati
A bice abd Tino u bordo dresu, mogao bi se dobro prodavati dres sa natpisom "Sušić"

-
- Kontakt:
E jbg sadamypitar je napisao/la: ↑01 feb 2020, 09:14Ima li mali Suljic klub,nisam nesto upratio.Vrijeme mu je da se vrati ,da odigra dobru sezonu i da pokusa iz Sarajeva napraviti transfer.

-
- Kontakt:
Fali nam bekova
Fakat, kakav bi ovo magnet za publiku bio.
Btw, zamislite da klub izbaci retro garnituru dresova, neki special edition, iz '82. Pa da kulturno uzmeš Sušićev dres u dvije generacije.
Btw, zamislite da klub izbaci retro garnituru dresova, neki special edition, iz '82. Pa da kulturno uzmeš Sušićev dres u dvije generacije.

Nema, eno ga trenira u Hillsu u teretani svaki dan.. al' msm da ne moze igrati jer je igrao ove sezone za dva kluba, ne moze i za treći, pravila neka..amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2020, 09:14Ima li mali Suljic klub,nisam nesto upratio.Vrijeme mu je da se vrati ,da odigra dobru sezonu i da pokusa iz Sarajeva napraviti transfer.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Zapade mi za oko ovo:

Tino-Sven Susic is the nephew of Safet Susic.

-
- Kontakt:
@belosevic28 sta je sa tobom brate? Ne pises vise na temi
- RajaBa1983
- Kontakt:
sta sam ti reko brate ehehhehehe mi se zezali sinoc samo

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Još jedno kapitalno krilo i to je to.
Kovačević
Šabanović Lazić Serbecic Pidro
Miličević
Rahmanovic/Zinedin Sušić
Tatar Ahmetović kapitalac
Kovačević
Šabanović Lazić Serbecic Pidro
Miličević
Rahmanovic/Zinedin Sušić
Tatar Ahmetović kapitalac
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Dobar posao bi bio Sušic, dao bi veci dimenziju nasem veznom radu.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.