Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Boga mi , drago mi je ...
I u vas su kasnile plate pa i igraci vam nisu htjeli ici na pripreme jel tako bilo?Beton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:23Mi prodali coravog igraca a skretnica ne moze svoju najvecu zvijezdu nikom uvaliti![]()
Jeste, ali kasniti i ne dobiti ih nikako nije isto. Vas svi redom tuzavaju jer im kasne po pet godina.almir2018 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:49I u vas su kasnile plate pa i igraci vam nisu htjeli ici na pripreme jel tako bilo?Beton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
Na rukeBeton je napisao/la: ↑31 jan 2020, 22:43Čelik i Sloboda tačno brukaju ligu. I ovako nam je liga srozana, ali ova dugogodišnja mijenjana kompletne ekipe od polusezone do polusezone uz besplatno odigrane utakmicd tih igrača su dno dna i onda se čudimo što niko neće da dođe. Možda bi ljudi i došli za manje kad bi znali da bi bili isplaćeni, a ne ovako ni marke dobiju. Ovi Turci su neki teški kriminalci i mesetari, fakat dno dna.
Haj mrs odavde!VLADA129 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 03:01
PLATE LJUDI 1000 MARAKA DA BI GLEDALI U STUBOVE.OVO SAMO U BOSNI IMA.PA KO JOŠ NATKRIVA TRIBINE NA OVAJ NAĆIN.STVARNO MI SMO ZEMLJA BROJ JEDAN U BUDALAŠTINAMA
.KOLIKO GOD DA JE SKUPLJA VARIJANTA SAMONOSIVE KROVNE KONSTRUKCIJE TREBALA SE RADIT TAKO ILI NIKAKO.PARE PROBLEM NISU JER OVO JE FINANSIRAO NS BIH TO JEST UEFA.KO JE OPET ĆVAKNO REPA NAŠA POSLA
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.