FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 01 feb 2020, 01:31

simidobar je napisao/la:
31 jan 2020, 21:01
I opet smo prevarili Turke... :urnebes: :urnebes:

Jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u pohodu na dk.. motor ekipe, motivator, neko ko privlaci publiku..

Al doktori su procijenili da je kraj za njega, 25 godina, nikad nece bit onaj stari... i ode ludim Turcima radi nepoznatih razloga..

Samo lud covjek moze pustit olako Milosa.. To je sve sto se moze rec o ovom potezu..

Od prve duple krune, strasnih partija na terenu, onog spustanja seljanima.. mnogo je toga dobrog za spomenut... cinio Nas je ponosnim na NAS klub...

Hvala Milose, bilo je ludo i nezaboravno.. nek mu je sa srecom.. crnjak pravi sto ode..

Braca :rol: , ostalo mu 6 mj. ugovora
Nije 25 g. , nego 26+ (20.11.1993 g.)
Bolje uzeti neki Evro , nego kao Adukor , ja jesam za prodaju igraca (nek je vratio ulozeno , a jeste vjer.).Nezadovoljan, a na treningu bi moglo biti nezgodno . Ne igramo Kup , dakle 14 utakmica . Vjerovatno se i Marinovic slozio . Ovo bordo je i moje misljenje , ako bi postupili kao prema Adukoru to bi bila losa slika kluba . S tim sto Adukor nije imao ponudu . Na kraju i zasluzio je sansu da zaradi , ipak je dao klubu , a i slika o FKS ce se dopasti nekim buducim igracima . Braca vozdra .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 feb 2020, 01:46

simidobar je napisao/la:
31 jan 2020, 21:38

Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?
Kupice nekog ? Uplatice za popravku terena ? Ulozit u kakav seminar sa najpoznatijim licnostima, "zvijezda mozes biti ti" ?
Jel pratim fudbal il finansijske derbije ?
Izgubili smo strasnog igraca, to je cinjenica.. je*o ba izgovore..
Ovako sam pisao juce , za divno cudo nisam promjenio misljenje . Kazes nisu Turci budale da bacaju PARE . dakle dobilo se $. Mashala .

Razumijem raju koja kaze:"Ne navijam za finansijski stabilan klub , nego za titule" . No da bi bio KLUB trebas imati stabilnu finansijsku podrsku . Na tome trebaju da rade svi u klubu , a SS i SD najvise . Trebaju se voditi time da FKS ne bude u minusu kad igrac napusta KLUB , dakle prodati , ako ne mozes zaraditi onda da si na nuli . Znaci dovoditi igrace do 25 g. , izuzetci bas igraci sa reputacijom (Jajalo...). Lako je sklepati tim za sezonu , ali fora je postati KLUB za 10 sezona . KLUB sa idejom .
Smajli Ti dajem za konstruktivnu raspravu , a to sto ne razmisljamo isto , ebiga. :urnebes: :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 feb 2020, 01:51

bordobijeli je napisao/la:
31 jan 2020, 21:48
Ne znam al po meni bolje da smo pustili Velkoskog i Gavrica nego Miloša. Ova dva su mi dizelaši dok je Miloš ratnik. Al ne treba unaprijed suditi,sve cemo vidjeti na terenu.
ABd svu trojicu , ali iz razlicitih razloga . Gavric moze i badava .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 feb 2020, 02:16

Dobrodošao Tino

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 feb 2020, 02:57

E ebo li vas TSS da vas ebo, pa hoćemo li ikad doći pameti.. Prvo, nije fizički jak za tempo u našoj ligi, drugo puno košta i treće i najvažnije, ne poznaje ligu. Trebalo je zaganjati Jamaka na vrijeme, poznaje ligu odlično.

Čekaj, sad Oremuš ne spada u kategoriju 'kapitalaca'? A ko je kriv što je on imao onakve predstave? Loša sprema, momak izdahnuo protiv Celtica, dugo bolju igru nekog igrača nisam gledao nego tad. Opa, povreda par mjeseci i kad se vratio nije mogao meda tako nepripremljen, uz dužu pauzu.
Oremuš će biti zmaj, strašan igrač, samo kad se sjetim Celtica, melje sve pred sobom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 feb 2020, 03:01

Ako Susic dode oduzet habibu broj 7 i dat njemu iznad napisat SUSIS S

UPRAVO sto napisa moj jaro ((SAMOZDRAVLJE) klub nesmije ici konstantno u minusu nit smije bit skup igraca za jednu sezonu.Evo zasto, nama se desilo da smo imali veliki broj povreda da smo imali velki broj utakmica (za igrace iz pl) i da smo sve to prebrodili i zavrsili na prvom mjestu, jedino Je skretnica nas okrznula sa visokim porazima (utakmice posle nas izgubili) plus morali su da izgube 2.5 m km da bi bili drugi i da bi nas nakantaki u 2 utakmice 8:3 .. govorim radi ne igranje euro utakmica i zaboravio sam navest da su ih sudije dosta gurale i da su imali srecu (stelu) u kupu da igraju sa 3celigasima i da se poklopi (stela) kaznjavanje celika bas protiv njih (utakmicu posle igrali protiv zvjezde i mislim da je bilo mnogo postenije i za zvjezdu i regularnost uzimanje domacih bodova i davanje glavnom konkurentu..prem da je bili postenije da se sacekalo do kraja polusezone i ako ne izmire noga i bodove ponistit i to je to.. Meni je ovo cudno a niko to od novinara nesmije ni da pipne..

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 01 feb 2020, 03:32

Kakav sušić bolan uozbiljite se...
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 04:00

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jan 2020, 23:51
Vanja8 je napisao/la:
31 jan 2020, 23:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jan 2020, 23:47
Sad sam tek ****,otkrio sam i cije krvi imam :plac: :plac:
Selim se u Australiju tamo sam siguran :D
Eto dinGospo , necu te vise strasiti, ali samo da znas odoh Bizzija zatvoriti, imas rok do ponedjeljka... :kafa:
Jasno sefe :plac:
Samo je jedan šef.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 01 feb 2020, 05:59

Samozdravlje je napisao/la:
01 feb 2020, 01:46
simidobar je napisao/la:
31 jan 2020, 21:38

Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?
Kupice nekog ? Uplatice za popravku terena ? Ulozit u kakav seminar sa najpoznatijim licnostima, "zvijezda mozes biti ti" ?
Jel pratim fudbal il finansijske derbije ?
Izgubili smo strasnog igraca, to je cinjenica.. je*o ba izgovore..
Ovako sam pisao juce , za divno cudo nisam promjenio misljenje . Kazes nisu Turci budale da bacaju PARE . dakle dobilo se $. Mashala .

Razumijem raju koja kaze:"Ne navijam za finansijski stabilan klub , nego za titule" . No da bi bio KLUB trebas imati stabilnu finansijsku podrsku . Na tome trebaju da rade svi u klubu , a SS i SD najvise . Trebaju se voditi time da FKS ne bude u minusu kad igrac napusta KLUB , dakle prodati , ako ne mozes zaraditi onda da si na nuli . Znaci dovoditi igrace do 25 g. , izuzetci bas igraci sa reputacijom (Jajalo...). Lako je sklepati tim za sezonu , ali fora je postati KLUB za 10 sezona . KLUB sa idejom .
Smajli Ti dajem za konstruktivnu raspravu , a to sto ne razmisljamo isto , ebiga. :urnebes: :thumbup:
Razlike u misljenju su odlicne, meni konkretno smetaju pljuvanja i omalovazavanja ljudi koji su nam vrijedili, tribina, navijaca.. a sa druge strane npr. mnogo uhljebljenih i ku*cevih igraca je proslo bez rijeci.. da ne spominjem one van terena i desetine ubleha sto su prosle kroz "administraciju"..

I da ima 28-29 godina covjek se strasno uklopio i dobro je utjecao na tim, navijace.. uglavnom za nas je bio jako vrijedan igrac..

Nadam se i vjerujem u najbolje za FK Sarajevo, volio bih da ja samo se*em i da se ispostavi pogresnim sve sto sam napisao.. da npr. dobri duh sa sabrom uradi nesto nevidjeno a dobro u BiH.. iako ja mislim da oni nisu sposobni ni granap vodit a ne fudbalski tim..

Vidjecemo uskoro gdje smo i sta smo, jesmol postigli to "bolje" Sarajevo.. Ako Bog da titula, je*o suplju. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 feb 2020, 07:00

® GONGASHI POWERHOUSE ®

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 feb 2020, 07:06

Ne ulazim u to koliko ce koštati i koliko je ovo pametan potez uprave kluba s te strane, ali ako TSS bude zdrav i ozbiljan u radu i igri, def.ce najbolji igrac biti...

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 01 feb 2020, 07:08

Kako je to meni bio drag igrac,konkretan,brz i top u nozi...nadam se da ce nam doci i pokazati makar 70 % onog sto zna

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 feb 2020, 07:25

Ukradosmo ga Interu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 07:26

Boga mi i ss o TSS piše, u Antaliji je sa ocem.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 01 feb 2020, 07:26

Tinky Winky je zeljkanov igrac

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 feb 2020, 07:29

Ne sam Svene, ne saaaam... :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2020, 07:30

Joj jedva čekam braću od sinoć i njihovu reakciju kad se probude. :D

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 feb 2020, 07:32

To je Tino, Tino, Tino Sušić, to je on ( violinist vandalism remix )

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 feb 2020, 07:41

Sven-Goran

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 feb 2020, 07:42

MortemHz je napisao/la:
01 feb 2020, 07:30
Joj jedva čekam braću od sinoć i njihovu reakciju kad se probude. :D
Danas ti BLACKburn igra a ti se brine o nama koji smo u 2 zaspali i u 7 ustali :nene:

Da najavim, da nemamo para, te da pored tine ganjamo jos jednog ili dva...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 01 feb 2020, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, mercurial, NazorUso, rimljanin90, ronaldo99, svabonja i 54 gosta.