Cuj ga cinjenice su cinjenicekontrasviju je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:21Činjenice su činjenice. Golman sa najmanje primljenih golova u Ligi Nacija, naš najbolje ocijenjeni igrač u kvalama za EURO. A ti pjeni po forumu i daljeWandelanoite je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:16Tu se slazem da je najzasluzniji sto smo u barazu, a ne na Euru ipak valja se naprimati golova kao Armenija, Luksemburg, Albanija, Kipar i jos deset amaterskih zemalja.kontrasviju je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:10
Za baraž bi izabrao golmana koji je jedan od najzaslužnijih zašto smo uopšte tu, i koji je uz Schmeichela primio najmanje golova u Ligi Nacija, takmičenja preko kojeg smo izborili baraž.
Golmana koji u periodu Decembar - Mart neće provesti minute na terenu, i kojem se ova kratka epizoda u Qarabagu ne računa, jer to nije pošten klub (to si sad rekao) - naravno da ne bi stavio na gol.
U Ligi Nacija ja da sam branio sad bi bili u barazu, a ako mislis da smo postigli neki rezultat za njega se zahvali sudijama koje su nam poklonile pobjedu u Belfastu, pa bod u Becu.![]()

Cinjenica je da Sehic u kvalifikacijama prima 2,12 golova po mecu, iako smo u drugom sesiru i od protivnika smo imali samo Italiju koja se moze nazvati kvalitetnom.
Cinjenica je da Sehic nije branio ni za jedan solidan tim u Evropi i niko ga nikad nije pokusao dovesti od kvalitetnijih ekipa. Cinjenica je da imas golmana koji je clan Milana, a u karijeri ima 252 utakmice u Engleskoj, golmana s kojim si dozivio najvece uspjehe od nastanka drzave i golmana koji te je odveo u Brazil.
E to su cinjenice, isto sto su i cinjenice da su nas sudije pogurale u LN i da je bio VAR mi bi vjerovatno i ispali u C diviziju.