Znači dok je branio u tom istom Qarabagu dok je taj klub igrao Ligu Prvaka i Evropsku ligu - to ti nije pošten klub? 87 clean sheetova u 166 utakmica u Qarabagu ti nije pošteno?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:29Glupi Bosnjo strikes again..
Begovic kao "cetvrti" golman ode u Qarabag braniti Evropa ligu, pa onda u Milan, a amater Sehic ostade u amaterskoj ligi. Sto strucnjaci iz Qarabaga ili Milana nisu uzeli Sehica, koji bi bio troduplo jeftiniji?
Arapske zemlje su katastrofa za sve fudbalere to znaju svi nasi sportski radnici koji su tamo radili. Pogotovo Saudijska Arabija i Kuvajt koji su najgori po svim parametrima. Kakav je igrac Zukanovic to govori i ovaj transfer u SPAL, dok Saric jedino sto moze napraviti je transfer u Slobodu.
Postoje ljudi koji su placeni, koji prate i koji placaju igrace i staff, a postojite i vi obicni kurcici koji mislite da ste pametni, a veze o fudbalu nemate.
Kratko i jasno Sehic da ima ijedan kvalitet ne bi trenutno bio u Erzurumu i imao bi bar jedan posten klub u karijeri, isto tako i Saric.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
1921
- ASD
- Kontakt:
Igrač utakmice protiv Atletica u Ligi Prvaka bio.
https://www.eurosport.co.uk/football/ch ... tory.shtml
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jan 2020, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jeste proslavio se protiv Chelseaja kada se gol Zappacoste vrtio po svim kanalima i tako je bar neko cuo za velikog Ibrisima.
Jedan strucnjak koji pored citave Evrope ode raditi u kurcevu Saudiju, jaci je strucnjak sigurno od Ballardinija, Gasperinija, Prandellija, Spalletija, Montelle, Marana...
Kakvih budala ima u Bosni to nema nigdje nije ni cudo sto je drzava u qrcu.
Jedan strucnjak koji pored citave Evrope ode raditi u kurcevu Saudiju, jaci je strucnjak sigurno od Ballardinija, Gasperinija, Prandellija, Spalletija, Montelle, Marana...
Kakvih budala ima u Bosni to nema nigdje nije ni cudo sto je drzava u qrcu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
87 clean sheetova u Azerbejdzanskoj ligi gdje je taj Qarabag sedam klasa ispred svih ostalihkontrasviju je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:34Znači dok je branio u tom istom Qarabagu dok je taj klub igrao Ligu Prvaka i Evropsku ligu - to ti nije pošten klub? 87 clean sheetova u 166 utakmica u Qarabagu ti nije pošteno?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:29Glupi Bosnjo strikes again..
Begovic kao "cetvrti" golman ode u Qarabag braniti Evropa ligu, pa onda u Milan, a amater Sehic ostade u amaterskoj ligi. Sto strucnjaci iz Qarabaga ili Milana nisu uzeli Sehica, koji bi bio troduplo jeftiniji?
Arapske zemlje su katastrofa za sve fudbalere to znaju svi nasi sportski radnici koji su tamo radili. Pogotovo Saudijska Arabija i Kuvajt koji su najgori po svim parametrima. Kakav je igrac Zukanovic to govori i ovaj transfer u SPAL, dok Saric jedino sto moze napraviti je transfer u Slobodu.
Postoje ljudi koji su placeni, koji prate i koji placaju igrace i staff, a postojite i vi obicni kurcici koji mislite da ste pametni, a veze o fudbalu nemate.
Kratko i jasno Sehic da ima ijedan kvalitet ne bi trenutno bio u Erzurumu i imao bi bar jedan posten klub u karijeri, isto tako i Saric.

Ako je Ibrisim takav kvalitet sto ga nije uzeo Milan ili Qarabag opet vratio, jos bi bio dosta jeftiniji nego Begovic? Zasto niko od pravih strucnjaka nije primjetio kvalitet zasto?
MES QUE UN CLUB!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma nije to istina. Taj članak je vjerovatno napisan od strane sarajevskih medija, koji uništavaju državu u svakoj sferi, a Qarabag je u to vrijeme finansirao Erdogan i njegovi lobiji u Azerbejdžanu, tako da se to ne pika. Sad je sve jasno.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:35Igrač utakmice protiv Atletica u Ligi Prvaka bio.

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 31 jan 2020, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- ASD
- Kontakt:
Pa vodio je Tottenham, Stuttgart, 10 godina Basel . Ok, to je za tebe ništa.
Ima više utakmica u Ligi Prvaka od većine nabrojanih.
Jesi ti stvarno čuo za Grossa? ili si maloprije guglao?
Ima više utakmica u Ligi Prvaka od većine nabrojanih.
Jesi ti stvarno čuo za Grossa? ili si maloprije guglao?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jan 2020, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- kontrasviju
- Kontakt:
Znači sad je Qarabag 7 klasa ispred svih ostalih? Pa zar nisi upravo pohvalio Begovića i rekao kako su ga prepoznali stručnjaci iz Qarabaga?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:4087 clean sheetova u Azerbejdzanskoj ligi gdje je taj Qarabag sedam klasa ispred svih ostalihkontrasviju je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:34Znači dok je branio u tom istom Qarabagu dok je taj klub igrao Ligu Prvaka i Evropsku ligu - to ti nije pošten klub? 87 clean sheetova u 166 utakmica u Qarabagu ti nije pošteno?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:29Glupi Bosnjo strikes again..
Kratko i jasno Sehic da ima ijedan kvalitet ne bi trenutno bio u Erzurumu i imao bi bar jedan posten klub u karijeri, isto tako i Saric.![]()
Ako je Ibrisim takav kvalitet sto ga nije uzeo Milan ili Qarabag opet vratio, jos bi bio dosta jeftiniji nego Begovic? Zasto niko od pravih strucnjaka nije primjetio kvalitet zasto?
Ja sam samo odgovorio na tvoju netačnu konstataciju da Šehić nije imao poštenog kluba u karijeri, a branio je za Qarabag punih pet sezona u kojima su redovno igrali evropska takmičenja.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 31 jan 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
1921
-
- Kontakt:
Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Zasto nijedan evropski klub nije uzeo Sehica koji je relativno jeftin golman? Zasto ljudi u Milanu i Qarabagu nisu angazovali Sehica umjesto Begovica, ako je Ibrisim kvalitet kakvim ga predstavljate?
U komparaciji Qarabag - Erzurum reci mi koga bi ti izabrao, pa vidi zasto sam spomenuo Begovica i Qarabag.
Gross je obican menadzersko-svicarski projekt, **** od trenera koji je u Totenhemu i Stutgartu dobio nogu prije nego sto je dosao. Ja da sam tada vodio Basel ostvario bi uspjeha koliko i on. Koliko je ozbiljan trener govori i to da trenutno radi u S. Arabiji. Trenerima koje sam nabrojao nije ni do koljena nijednom.
Zasto nijedan evropski klub nije uzeo Sehica koji je relativno jeftin golman? Zasto ljudi u Milanu i Qarabagu nisu angazovali Sehica umjesto Begovica, ako je Ibrisim kvalitet kakvim ga predstavljate?
U komparaciji Qarabag - Erzurum reci mi koga bi ti izabrao, pa vidi zasto sam spomenuo Begovica i Qarabag.
Gross je obican menadzersko-svicarski projekt, **** od trenera koji je u Totenhemu i Stutgartu dobio nogu prije nego sto je dosao. Ja da sam tada vodio Basel ostvario bi uspjeha koliko i on. Koliko je ozbiljan trener govori i to da trenutno radi u S. Arabiji. Trenerima koje sam nabrojao nije ni do koljena nijednom.
MES QUE UN CLUB!
- ASD
- Kontakt:
De ozbiljno, jesi ti čuo za Grossa?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Pa lik je idejni tvorac modernog Basela (doveo ga na sami vrh švicarskog fudbala) i postao je poznat po tome što je bio prevelik zalogaj za velike klubove, pogotovo za engleske koji su ga jako teško dobijali.
Svi kasniji uspjesi Basela su udareni na njegovim temeljima.
Ja tebe ne šamaram, sam sebe šamaraš poređenjem sa Ballardinijem.
U Tottenhamu je bio 6 mjeseci, hajde sad pregledaj onu listu što si ih nabrojao, koliko ih se to duže zadržalo u Tottenhamu? koliko bi ih uopšte moglo trenirati Tottenham. Da li bi Ballardini mogao?
I opet da ti kažem. Šehić je branio za Qarabag (u zlatnim vremenima kluba, vjerovatno tada i najbolji igrač bio), kakve su to laži gore.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jan 2020, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ko bježi od odgovora? Ko je ponovo pokrenuo raspravu oko Šehića? Prije bi rekao da ti bježiš od iste nakon što si shvatio da si se poništio u svom postu.Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Rekao si da Šehić nije imao poštenog kluba, na što sam ti odgovorio. Stručnjaci tražili Begovića i doveli ga u isti Qarabag u kojem je Šehić bio golman 5 punih godina, kada su bili na vrhuncu snage. Vrlo vjerovatno i najvažniji igrač u tom periodu.
Ne pišaš ti nikoga, pišaš ti sam sebe.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 01 feb 2020, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
1921
-
- Kontakt:
2000te Basel je postao drzavni projekt Svicarske, upumpane su velike pare kao nikada do tada u Svicarskom fudbalu u jedan klub i cilj je bio da se stvori respektabilan tim u Euro okvirima. Gross tu nije napravio nikakvo cudo, nije tu bilo nikakvog posebnog rezultata Basela ispadali su u pretkolima Lige Prvaka i zadovoljavali se Uefa kupom, a sto je najgore nisu nesto ni dominirali u prvenstvu samo 4 titule u 10 godina. Kakav je Gross trener govori i to da se ni u jednom ozbiljnom klubu posle Basela nije zadrzao ni godinu dana. Nakon toga je odleprsao u Saudiju i Egipat i to dovoljno govori kakav je trener.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54De ozbiljno, jesi ti čuo za Grossa?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Pa lik je idejni tvorac modernog Basela (doveo ga na sami vrh švicarskog fudbala) i postao je poznat po tome što je bio prevelik zalogaj za velike klubove, pogotovo za engleske koji su ga jako teško dobijali.
I opet da ti kažem. Šehić je branio za Qarabag, kakve su to laži gore.
Mislim na ovaj period kada je Qarabag doveo Begovica, zasto nisu Sehica vratili jos bi im bio 3 puta jeftiniji?
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Naravno da nije imao postenog kluba, ali u poredjenju Qarabaga i Erzuruma, Qarabag je dosta bolji klub, ali je tebi tesko to shvatiti.kontrasviju je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:58Ko bježi od odgovora? Ko je ponovo pokrenuo raspravu oko Šehića? Prije bi rekao da ti bježiš od iste nakon što si shvatio da si se poništio u svom postu.Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Rekao si da Šehić nije imao poštenog kluba, na što sam ti odgovorio. Stručnjaci tražili Begovića i doveli ga u isti Qarabag u kojem je Šehić bio golman 5 punih godina, kada su bili na vrhuncu snage. Vrlo vjerovatno i najvažniji igrač u tom periodu.
Opet mi ne odgovaras na dva veoma jasna pitanja.
MES QUE UN CLUB!
- ASD
- Kontakt:
Pa zašto su onda njega izabrali u taj projekat od 10 godina, što nisu Ballardinija ako je neznalica.Wandelanoite je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:012000te Basel je postao drzavni projekt Svicarske, upumpane su velike pare kao nikada do tada u Svicarskom fudbalu u jedan klub i cilj je bio da se stvori respektabilan tim u Euro okvirima. Gross tu nije napravio nikakvo cudo, nije tu bilo nikakvog posebnog rezultata Basela ispadali su u pretkolima Lige Prvaka i zadovoljavali se Uefa kupom, a sto je najgore nisu nesto ni dominirali u prvenstvu samo 4 titule u 10 godina. Kakav je Gross trener govori i to da se ni u jednom ozbiljnom klubu posle Basela nije zadrzao ni godinu dana. Nakon toga je odleprsao u Saudiju i Egipat i to dovoljno govori kakav je trener.ASD je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54De ozbiljno, jesi ti čuo za Grossa?Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
I opet da ti kažem. Šehić je branio za Qarabag, kakve su to laži gore.
Mislim na ovaj period kada je Qarabag doveo Begovica, zasto nisu Sehica vratili jos bi im bio 3 puta jeftiniji?
Britanski mediji o njemu pišu kao liku kojeg je teško dobiti, a Wanda piše kako je neznalica. Eto u Liverpoolu ili Unitedu nije bilo para.
Gdje se to hebeni Ballardini zadržavao duže od godine?
Njegova će trenerska karijera ostati upamćena što je bio jedan od 3-4 kučke Zamparinija.
Pa imao je klub. Pet godina nije mali period.
- kontrasviju
- Kontakt:
Za baraž bi izabrao golmana koji je jedan od najzaslužnijih zašto smo uopšte tu, i koji je uz Schmeichela primio najmanje golova u Ligi Nacija, takmičenja preko kojeg smo izborili baraž.Wandelanoite je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:04Naravno da nije imao postenog kluba, ali u poredjenju Qarabaga i Erzuruma, Qarabag je dosta bolji klub, ali je tebi tesko to shvatiti.kontrasviju je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:58Ko bježi od odgovora? Ko je ponovo pokrenuo raspravu oko Šehića? Prije bi rekao da ti bježiš od iste nakon što si shvatio da si se poništio u svom postu.Wandelanoite je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Nemojte da bjezite od odgovora kad ste vec usli u raspravu, nemojte dopustati da vam pisam u usta bez pola muke.
Opet mi ne odgovaras na dva veoma jasna pitanja.
Golmana koji u periodu Decembar - Mart neće provesti minute na terenu, i kojem se ova kratka epizoda u Qarabagu ne računa, jer to nije pošten klub (to si sad rekao) - naravno da ne bi stavio na gol.
1921
-
- Kontakt:
Kakav glupak strasno
Ballardini tada nije ni poceo trenersku karijeru, iako si se morao uhvatiti najlosijeg s one liste i taj najlosiji Ballardini ima bolju karijeru od polovnjaka Grossa i trofej gdje je veliki Inter sa Mourinhom na celu dobio u finalu Superkupa Italije.

Ballardini tada nije ni poceo trenersku karijeru, iako si se morao uhvatiti najlosijeg s one liste i taj najlosiji Ballardini ima bolju karijeru od polovnjaka Grossa i trofej gdje je veliki Inter sa Mourinhom na celu dobio u finalu Superkupa Italije.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Tu se slazem da je najzasluzniji sto smo u barazu, a ne na Euru ipak valja se naprimati golova kao Armenija, Luksemburg, Albanija, Kipar i jos deset amaterskih zemalja.kontrasviju je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:10
Za baraž bi izabrao golmana koji je jedan od najzaslužnijih zašto smo uopšte tu, i koji je uz Schmeichela primio najmanje golova u Ligi Nacija, takmičenja preko kojeg smo izborili baraž.
Golmana koji u periodu Decembar - Mart neće provesti minute na terenu, i kojem se ova kratka epizoda u Qarabagu ne računa, jer to nije pošten klub (to si sad rekao) - naravno da ne bi stavio na gol.
U Ligi Nacija ja da sam branio sad bi bili u barazu, a ako mislis da smo postigli neki rezultat za njega se zahvali sudijama koje su nam poklonile pobjedu u Belfastu, pa bod u Becu.
Svakako da je Qarabag skart, ali kad ti jedan golman brani u tom Qarabagu, a drugi u poluprofesionalnom Erzurumu uvijek ces izabrati golmana Qarabaga.
Da stavit ces amaterskog golmana iz druge Turske lige koji prima u prosjeku 2 gola po mecu.
MES QUE UN CLUB!
- kontrasviju
- Kontakt:
Činjenice su činjenice. Golman sa najmanje primljenih golova u Ligi Nacija, naš najbolje ocijenjeni igrač u kvalama za EURO na svim relevantnim stranicama. A ti pjeni po forumu i daljeWandelanoite je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:16Tu se slazem da je najzasluzniji sto smo u barazu, a ne na Euru ipak valja se naprimati golova kao Armenija, Luksemburg, Albanija, Kipar i jos deset amaterskih zemalja.kontrasviju je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:10
Za baraž bi izabrao golmana koji je jedan od najzaslužnijih zašto smo uopšte tu, i koji je uz Schmeichela primio najmanje golova u Ligi Nacija, takmičenja preko kojeg smo izborili baraž.
U Ligi Nacija ja da sam branio sad bi bili u barazu, a ako mislis da smo postigli neki rezultat za njega se zahvali sudijama koje su nam poklonile pobjedu u Belfastu, pa bod u Becu.

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 01 feb 2020, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- ASD
- Kontakt:
Loš trener jer nije u Tottenhamu ostao godinu dana, a eto Ballardini je trener koji nije nigdje na Svijetu ostao godinu dana.
Ja ne mogu da vjerujem da se o njegovim trenerskim kvalitetima s nekim mora raspravljati.
Ja ne mogu da vjerujem da se o njegovim trenerskim kvalitetima s nekim mora raspravljati.
"U Ligi Nacija ja da sam branio sad bi bili u barazu, a ako mislis da smo postigli neki rezultat za njega se zahvali sudijama koje su nam poklonile pobjedu u Belfastu, pa bod u Becu"
Boze sacuvaj kakav lik
Protiv S.Irske u gostima 8 suteva u okvir 1 primljen gol,al nista kao yebes to
Boze sacuvaj kakav lik

Protiv S.Irske u gostima 8 suteva u okvir 1 primljen gol,al nista kao yebes to

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Drum i 31 gost.