Eto dinGospo , necu te vise strasiti, ali samo da znas odoh Bizzija zatvoriti, imas rok do ponedjeljka...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:47Sad sam tek ****,otkrio sam i cije krvi imam![]()
![]()
Selim se u Australiju tamo sam siguran![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eto dinGospo , necu te vise strasiti, ali samo da znas odoh Bizzija zatvoriti, imas rok do ponedjeljka...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:47Sad sam tek ****,otkrio sam i cije krvi imam![]()
![]()
Jasno sefeVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Eto dinGospo , necu te vise strasiti, ali samo da znas odoh Bizzija zatvoriti, imas rok do ponedjeljka...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:47Sad sam tek ****,otkrio sam i cije krvi imam![]()
![]()
![]()
Sto li je Bizzi nervozan...Fino mi spavaj dinGospo...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:51Jasno sefeVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:50Eto dinGospo , necu te vise strasiti, ali samo da znas odoh Bizzija zatvoriti, imas rok do ponedjeljka...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:47Sad sam tek ****,otkrio sam i cije krvi imam![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne zamaraj se uopste time, ne dolazi momak kod nas.Disperadun je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54Samo pitanje jedno. Tino Sven Sušić je stvarno kapitalac za našu ligu da se ne lažemo. Ali koliko ja znam Rahmanovic, Mustedanagic i on su bukvalno ista pozicija. Ne znam koji je plan tu uopšte..
Nisu, ova dvojica su ofanzivni vezni, TSS je centralni vezni pozicija koja je po meni trenutno najkriticnija.Disperadun je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54Samo pitanje jedno. Tino Sven Sušić je stvarno kapitalac za našu ligu da se ne lažemo. Ali koliko ja znam Rahmanovic, Mustedanagic i on su bukvalno ista pozicija. Ne znam koji je plan tu uopšte..
Ne znam kako ćemo primiti Gorana nakon što nas izradi prvi put?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:06Mora da je uprava procitala moj post kad sam neki dan bacao racunice u vezi TSS, da bi se isplatio dovesti, pa sad ga gOnjaju opet![]()
Moja greska onda prijatelju, meni sve u glavi nešto da je igrao ofsnzivnog veznog samo. Al eto vidjet ćemo sve ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:59Nisu, ova dvojica su ofanzivni vezni, TSS je centralni vezni pozicija koja je po meni trenutno najkriticnija.Disperadun je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54Samo pitanje jedno. Tino Sven Sušić je stvarno kapitalac za našu ligu da se ne lažemo. Ali koliko ja znam Rahmanovic, Mustedanagic i on su bukvalno ista pozicija. Ne znam koji je plan tu uopšte..
Nisi ti ništa pogrešno rekao, u Hajduku, gdje je maltane jedino igrao fudbal na visokom nivou, uvijek je bio klasična desetka, ofanzivni vezni, ispred dva zadnja vezna (Caktaša i Anđelkovića). Najbolji period na toj poziciji mu je bio kod Igora Tudora, 2014 godine, kada su stigli do play - offa Evropske lige i ispali nesretno od Dnipra.TSS, Zinedin i Rahmanović su potpuno ista pozicija.Disperadun je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:15Moja greska onda prijatelju, meni sve u glavi nešto da je igrao ofsnzivnog veznog samo. Al eto vidjet ćemo sve ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:59Nisu, ova dvojica su ofanzivni vezni, TSS je centralni vezni pozicija koja je po meni trenutno najkriticnija.Disperadun je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:54Samo pitanje jedno. Tino Sven Sušić je stvarno kapitalac za našu ligu da se ne lažemo. Ali koliko ja znam Rahmanovic, Mustedanagic i on su bukvalno ista pozicija. Ne znam koji je plan tu uopšte..![]()
Nije to poenta drug. Logično da niko nije to rekao. Nego me zanima plan, da li ostaje Rahmanovic ili možda ide. Vjerujem da iz Sparte imaju neku klauzulu da Zinedin mora dobiti fine minute tako da me to zanimalo, nista vise..
Ne znam gdje si vidio da iko pljuje upravu.Dakle, ukažeš na nešto što je istina i ako ta istina nekome ovdje ne odgovara, to odmah znači da pljuješ upravu
Odmori druze, i ne trebas da i mas pojma to na osnovnu treninga i slika. Zato i jesu zakazne prijateljske utakmice da se vidi kako ce to izgledat. nece ti klubdavat informacije kako ce igrat koju formaciju na koji nacin, kako ce se branit.Do sad sasvim fino medijski ispracene pripreme.Historicar je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:54Ne znam gdje si vidio da iko pljuje upravu.Dakle, ukažeš na nešto što je istina i ako ta istina nekome ovdje ne odgovara, to odmah znači da pljuješ upravuMislim, niđe veze ti je razmišljanje. Istina je također, da mi tri sedmice prije utakmice sa Tuzlom, nemamo pojma ni kako ce nam izgledati formacija, ni ostaje li Lazić, ni kakav ce biti Pidro (nakon 10 mjeseci bez utakmica, a jedini je klasični lijevi bek), ni kakav ce biti Miličević (isti period bez utakmica kao Pidro), ni ko ce biti zadnji vezni, ni hoce li biti još pojačanja.......Nemamo apsolutno nikakvih informacija is kluba, a vidim da ni nakon treceg dana u Antaliji, nema slika sa terena, sa treninga.Ne bi me čudilo da su i to zabranili novinarima ovog portala.
Ovo se treba doživjeti... Vodiš protiv čuvenog Celtica.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.