Auuuu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Yebo hajcanje na suho. Samo hajcaju, a nista konkretno, te velike pare legle, te sace Nam ulagati, te grupe Evrope, te nekakva pojacanja stalno najavljivana... Neko im iz Uprave baci suplju oni se upecaju ili pojedinci bas uzivaju da su u centru paznje pa bacaju suplju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:50Mensečini i prošli put je hajcanje bilo u petak, ja iz kafane došo maksuz kući kad je najljepše bilo da vidim šta se dešavaOvaj put kući hajc dočekujem.
Auuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja kod kuce kafanu napravio i čekamBordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:50Mensečini i prošli put je hajcanje bilo u petak, ja iz kafane došo maksuz kući kad je najljepše bilo da vidim šta se dešavaOvaj put kući hajc dočekujem.
Auuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:49Ne znam što se ovaj Miletić toliko ovdje spominje, Amar ga je svakako doveo za rezervu Kosoriću i Jovanoviću, lik je negdje kvaliteta Dupovca i Kurdića.Kod njih se vec gotovo zna prvih 11 (Kjosevski, Stevanović, Kosorić, Jovanović, Pavić, Alispahić, Jamak (Bojo), Štilić, E. Zec, Veselinović i Lendrić), Amar će ih u Antaliji samo dodatno uigrati, a ujedno najavljuju i još pojačanja. Bavimo se mi našim problemima i nepoznanicama, imamo ih dovoljno, kod nas se udarnih 11 ni ne nazire.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, johntravolta123 i 34 gosta.