Jedino se ja krvim sa njimaHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:25Na zvaničnoj fb stranici, deranje uprave, gore nego kad je Kešoljub dobio nogu, Vinko proglašen drugim Ješićem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedino se ja krvim sa njimaHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:25Na zvaničnoj fb stranici, deranje uprave, gore nego kad je Kešoljub dobio nogu, Vinko proglašen drugim Ješićem.
Ma braca nisu Turci ludi da bacaju pare.. ako je doktor rekao da nema problema da igra cemu sumnja.. na svakom cosku imas ocne klinike sa tehnologijama da prepoznaju i najmanje opasnosti po oko.. predpostavka je da nije isti igrac... mozda je bolji isto vrijedi kao mozda je losiji..fks74 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:09I meni je drag, dobar je igrac, imam cak i njegov dres natopljen znojem u utakmici sa TC. Medjutim on poslije povrede, nije isti igrac. Zelio je da ide dalje i bolje je da ide ako vec nece produziti ugovor. Sretno mu bilo.simidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:01I opet smo prevarili Turke...![]()
![]()
Jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u pohodu na dk.. motor ekipe, motivator, neko ko privlaci publiku..
Al doktori su procijenili da je kraj za njega, 25 godina, nikad nece bit onaj stari... i ode ludim Turcima radi nepoznatih razloga..
Samo lud covjek moze pustit olako Milosa.. To je sve sto se moze rec o ovom potezu..
Od prve duple krune, strasnih partija na terenu, onog spustanja seljanima.. mnogo je toga dobrog za spomenut... cinio Nas je ponosnim na NAS klub...
Hvala Milose, bilo je ludo i nezaboravno.. nek mu je sa srecom.. crnjak pravi sto ode..
Jarane kad skontas, Lazic preko 10zutih kartona dobio u polusezoni... To ti je jako bitan dokaz da je los igracVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:26Ma igrac tipa Sisica,a posto im Amaw krade igrace, mo'š misliti Miletica im klepn'o, mi necemo to raditi...
E sad zamisli ako nas uzme Desna ili Lijeva u nedelju...Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:26Jedino se ja krvim sa njimaHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:25Na zvaničnoj fb stranici, deranje uprave, gore nego kad je Kešoljub dobio nogu, Vinko proglašen drugim Ješićem.![]()
![]()
Milos je fkt bio dobar kod nas...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:32I meni je bio drag,nije htio produziti ugovor,hvala ti za sve ali ides na tribinu ili cemo te prodati..Ispao pametan on ce igrati a ne na tribini sjediti,a mi fino zaradili..
Ne znam sto serete,za dulju ni 5 feninga nismo dobili,a za Milosa 200k eura![]()
Gdje ces crnca u ekipu,morto bi se ubio ili nekog ubio![]()
Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:32I meni je bio drag,nije htio produziti ugovor,hvala ti za sve ali ides na tribinu ili cemo te prodati..Ispao pametan on ce igrati a ne na tribini sjediti,a mi fino zaradili..
Ne znam sto serete,za dulju ni 5 feninga nismo dobili,a za Milosa 200k eura![]()
Pa zato ljudi prave pitu od g.ovana...Zna co'jek kad to kaže...Nemojte se smijati konama oni su doveli Miletica...Zip je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:33Jarane kad skontas, Lazic preko 10zutih kartona dobio u polusezoni... To ti je jako bitan dokaz da je los igrac
Koliko je Miletic imao zutih? Pa ima da bude konkurent za repku, pa ti mos pricat sta hos...
**** sad to bratesimidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:38Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:32I meni je bio drag,nije htio produziti ugovor,hvala ti za sve ali ides na tribinu ili cemo te prodati..Ispao pametan on ce igrati a ne na tribini sjediti,a mi fino zaradili..
Kupice nekog ? Uplatice za popravku terena ? Ulozit u kakav seminar sa najpoznatijim licnostima, "zvijezda mozes biti ti" ?
Jel pratim fudbal il finansijske derbije ?
Izgubili smo strasnog igraca, to je cinjenica.. je*o ba izgovore..
Ja sam je već potpisao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:41**** sad to bratesimidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:38Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:32I meni je bio drag,nije htio produziti ugovor,hvala ti za sve ali ides na tribinu ili cemo te prodati..Ispao pametan on ce igrati a ne na tribini sjediti,a mi fino zaradili..
Kupice nekog ? Uplatice za popravku terena ? Ulozit u kakav seminar sa najpoznatijim licnostima, "zvijezda mozes biti ti" ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ovo potpise,potpisite i titulu![]()
Nije veznjak![]()
sta sam ti reko opete nam baca bombe jaooo gospodine ja cu ti dati ban a ne mortemMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:46Ja sam je već potpisao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:41**** sad to bratesimidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:38
Ajd mi pomozi da razumijem zasto bi meni trebalo bit drago za nakih 200k eura ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ovo potpise,potpisite i titulu![]()
Nije veznjak![]()