FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 23 nov 2010, 19:28

harry_90 je napisao/la:Hocel biti prijenos protiv Vrbanjuse,danas nisam gledao,bio napolju.Vidim dobili su 3:0,dobro je.
ima sutra prijenos na hayatu u 17 sati valjda za 3 mjesto a u 18 sati je finale :mrgreen:

pa sta valjda ako pobijedimo slaviju moguce je da igramo tu utakmicu za 3.mjesto ili mozda u finale...ako sarajevo otrese vrbanjusa :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 19:30

Ma sarajevo je u finalu..nema tu sta...naravno sa Zeljom..pa moraju i od gledalaca nesto zaradit...ko bi gledo finale sloboda-olimpic recimo...

sve se to obicno zna...vama je dobro ako budete i za 3. mjesto igrali,zbog gore navedenog...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 19:32

Znal ko kakve su nagrade ovdje,jel se dijeli kurban nakon odigranog meca :mrgreen:

PS : sa kojim sastavom nastupa Sloboda ??
sarajlija89 je napisao/la:Ma sarajevo je u finalu..nema tu sta...naravno sa Zeljom..pa moraju i od gledalaca nesto zaradit...ko bi gledo finale sloboda-olimpic recimo...

sve se to obicno zna...vama je dobro ako budete i za 3. mjesto igrali,zbog gore navedenog...
Sarajevski lobi utjece na bajramski turnir,ni za bajram ne mogu posteni biti :P :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 nov 2010, 19:33

sarajlija89 je napisao/la:Ma sarajevo je u finalu..nema tu sta...naravno sa Zeljom..pa moraju i od gledalaca nesto zaradit...ko bi gledo finale sloboda-olimpic recimo...

**** taj turnir ako se stima ko ce bit u finalu...mislim stvarno nema smisla cuj zeljo - sarajevo finale da bude pulike :lol: :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 19:38

ma nije to sarajevski lobi...nego jednostavno i organizator mora nesto zaradit...

razumijete,u interesu organizatora je finale sarajevo i zeljo... :D 8-) ..al eto vidjecemo,nije ni to ko nekad pa da dvorana bude puna kada igraju Sarajevo i zeljo...sad je i to na niske grane palo,tako da je u principu svejedno...

Sloboda u jakom sastavu..mahom prvotimci,Bekic,Halilovic,Efendic,Drakul...

@fukara

cuj nema smisla..pa ko ce ba gledat finale sloboda-olimpic...jedino vi iz tz da dodjete... :mrgreen: moraju i oni nesto zaradit,a to mogu samo kad igraju sarajevo i zeljo..logicno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 19:42

@ sarajlija89

Istina je da ce Sarajevo - Zeljeznicar privuci vise gledalaca,ali nije fer ako bolja ekipa ne prodje,zbog toga sto organizatori moraju zaradit.Kod nas ni Bajramski turnir nije legalan :mrgreen: ko je otvorio turnir,mislim govor drzao,reis Ceric ili hafiz Bugari :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 nov 2010, 19:43

harry_90 je napisao/la:@ sarajlija89

Istina je da ce Sarajevo - Zeljeznicar privuci vise gledalaca,ali nije fer ako bolja ekipa ne prodje,zbog toga sto organizatori moraju zaradit.Kod nas ni Bajramski turnir nije legalan :mrgreen: ko je otvorio turnir,mislim govor drzao,reis Ceric ili hafiz Bugari :lol:

hahah :lol: :lol: ma dobro je ba i 3 mjesto .... na da bi volio da budemo u finalu jer imamo jaku ekipu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 19:46

Braco i Timur Numic otvorili turnir :mrgreen:

U ovom slucaju,Sarajevo i zeljo su najbolje ekipe na turniru, tako da ce svakako finale igrat jer zasluzuju..mozda olimpic umjesto zelje al sumnjam...al samo kazem kako to ide u principu...u ovom slucaju sve je cisto,sarajevo je dobilo slobodu u prvom kolu i to je to....

Vama je dobro ako budete za 3. mjesto igrali..ipak je vrbanjusa domacin a braco organizator :mrgreen:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 23 nov 2010, 19:49

harry_90 je napisao/la:Znal ko kakve su nagrade ovdje,jel se dijeli kurban nakon odigranog meca :mrgreen:

PS : sa kojim sastavom nastupa Sloboda ??

Sarajevski lobi utjece na bajramski turnir,ni za bajram ne mogu posteni biti :P :mrgreen:
Sastav:od pocetka su igrali uz malu izmjenu tj izmjene koliko hocess i kad hoces..
Divkovic Halilovic Mesanovic Efendic Aljukic Bekic Selimovic Drakul

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 19:52

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@ sarajlija89

hahah :lol: :lol: ma dobro je ba i 3 mjesto .... na da bi volio da budemo u finalu jer imamo jaku ekipu
Ma svejedno mi,bili u finalu ili ne,turnir nije legalan :mrgreen: jos mi niko ne odgovori kakve su nagrade u pitanju ?
sarajlija89 je napisao/la:Braco i Timur Numic otvorili turnir :mrgreen:

U ovom slucaju,Sarajevo i zeljo su najbolje ekipe na turniru, tako da ce svakako finale igrat jer zasluzuju..mozda olimpic umjesto zelje al sumnjam...al samo kazem kako to ide u principu...u ovom slucaju sve je cisto,sarajevo je dobilo slobodu u prvom kolu i to je to....

Vama je dobro ako budete za 3. mjesto igrali..ipak je vrbanjusa domacin a braco organizator :mrgreen:
Ja sam cuo da su igraci Slobode pustili ekipu Sarajeva da pobjedi,meso se dijeli nakon meca,a nasi momci pustili gladne igrace Sarajeva da dobiju,da im se popuni frizider :mrgreen: salaa.. Ma haj kako god zavrsi,nama bajramski turnir nije bitan,tu dodjemo da pokazemo svoju dominaciju i caoo..Organizatora turnira dobijemo 3:0,sutra laganice odradit posao sa Slavijom,i kucii..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 19:58

:mrgreen: :mrgreen:

pa dobre su nagrade..pobjednik mozda 10 milja da dobije..ne znam tacno al sasvim solidan nagradni fond...
Ja sam cuo da su igraci Slobode pustili ekipu Sarajeva da pobjedi,meso se dijeli nakon meca,a nasi momci pustili gladne igrace Sarajeva da dobiju,da im se popuni frizider :mrgreen: salaa..
pa moze bit,ne zovu vas dzaba mesari :mrgreen: ..ko ce ih nahranit ako ne mesari..pa jel :lol: ;)

Ma vrbanjusu bi moja mahala dobila vjeruj...sve neki veterani igraju,ne mogu hodat...bolje da su djecu stavili...

ma jbo ba turnir..ko da je to bitno,tek toliko radi nekog prestiza je fino pobjedit :mrgreen: 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 20:00

@sarajlija89

Nemoj sta zamjerit,malo se zezam.. odo sad..a ti postavi kakvu dobru pjesmu na temu muzika,imas dobar izbor muzike :D pa cemo kasnije preslusat,ako bude valjalo..

Sretno nasim momcima sutra protiv Slavije.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 nov 2010, 23:15

[youtube][/youtube]

Fukare Tuzla [ VRIJEME JE ZA POVRATAK ]

Nadam se da ce vam se svidjeti ovaj novi klip. 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 23:43

Bajramski turnir: Sloboda sa Slavijom za polufinale

U Sarajevu je jučer počeo 19. tradicionalni Bajramski malonogometni turnir, na kojem nakon jedne godine pauze učestvuje i mlađa postava tuzlanske Slobode.

Prvog dana turnira, "crveno-crni" su tijesno i uz malu pomoć sudija poraženi od Sarajeva sa 2:3, dok su u drugoj utakmici dana lagano savladali domaćina Vrbanjušu sa 3:0.

Drugi dan turnira, Tuzlake očekuje treći duel u okviru grupe, gdje će odmjeriti nage sa Slavijom, koja kao i Sloboda ima tri boda. Njihov međusobni duel će odrediti drugog putnika u polufinale, s obzirom da je Sarajevo sa dvije pobjede već obezbjedilo plasman u drugi dio takmičenja.

Sloboda ima bolju gol razliku, tako da će joj u današnjem susretu odgovarati i neriješen ishod.

U grupi B nakon dva kola vodeći je Željezničar, a za polufinale pored n jih se bore Čelik, Olimpic i Travnik.

Utakmice trećeg kola se igraju u prijepodnevnim satima, dok će se finalna utakmica i utakmica za treće mjesto igrati poslijepodne uz direktan prijenos na TV Hayat od 17 sati.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 nov 2010, 23:47

Sta onda onaj sarajlija govori da nema polufinala ? mislim stvarno mi nije jasno :lol: :lol:

ona kaze da prvoplasirani idu u finale a drugoplasirani igraju za 3 mjesto,,,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 23:48

fukara87 je napisao/la:Sta onda onaj sarajlija govori da nema polufinala ? mislim stvarno mi nije jasno :lol: :lol:

Ma dobro nezz bas covjek sva pravila,sutra sa Slavijom za polufinale,tu nam i nerijeseno odgovora,al ostaje da vidimo,ako prodjemo koga cemo dobit u polufinalu :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 nov 2010, 23:49

fukara87 je napisao/la:Sta onda onaj sarajlija govori da nema polufinala ? mislim stvarno mi nije jasno :lol: :lol:

Nema polufinala,neko je fulio u tekstu ko god da je zezno se,prvi sa prvim u finalu,drugi sa drugim za trece mjesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2010, 23:55

miky_hz je napisao/la:

Nema polufinala,neko je fulio u tekstu ko god da je zezno se,prvi sa prvim u finalu,drugi sa drugim za trece mjesto
Ok,mada je glupo sto nema polufinala,al haj.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 nov 2010, 06:49

Sarajevo - Željezničar finale

Sloboda - Čelik za 3 mjesto 8-)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2010, 13:04

Denis Sadikovic izjavio da ce trenirat do 1 decembra.U ponedjeljak Sloboda igra prijateljski mec sa reprezentacijom TK,a nakon te utakmice fudbaleri ce dobiti individualni plan i program.Potom ce uslijedit boravak na Zlaci,a onda odlazak u Medjugorje ili Dubrovnik.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.