Na treninzima je stalno govorio "Tako je šefe, yebim im mater svima, najbolji si..."
E sad je li to razlog, saznacemo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FACE TVtm01hzne je napisao/la: ↑31 jan 2020, 19:57Pa već su i počeli, ne producira više BHRT nego neko u FHD. Od naših su tako bile one protiv Veleža i Derbibelosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 19:20Obavijest Bh Telecoma, od 1. marta prenos utakmica BH Telecom premijer lige u HD-u .. nadam se..![]()
Njegova(Refikova) "moja" je bila poznata po dvije stvari, svi i protivnički i naši igrači se sklanjaju(čuvaju glavu) i ode u go nako.bordopoeta je napisao/la: ↑31 jan 2020, 19:21Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:41
R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LP![]()
Pike Mujkic mu dao takav gol . Dobili mi 2:1 . Vahidin i M. Fazlagic dali za nas . Fazlagic sa vrha 16-ca , sa koljena na koljeno i lobovao Ciku Radovica .
Bio je veliki golman i ljdina rahmetli Muftija . Sjeca ga se sigurno @roberkosar po velikoj tragediji i lomu noge Robertu Kosaru velikom talentu FKS .
A kad ste kod golmana ima ona :"Imala maka dva sina , jedan pametan , a drugi g**man .
Da, da, sjećam se dobro tog gola. Dao ga Pike na gol na južnoj strani, inače na toj utakmici Pike bio prosto neuhvatljiv. Ali osim pomenutog, čini mi se da je primio na drugim utakmicama par sličnih golova, kada je "cijenio" loptu![]()
![]()
Jadnimi je napisao/la: ↑31 jan 2020, 20:52Njegova(Refikova) "moja" je bila poznata po dvije stvari, svi i protivnički i naši igrači se sklanjaju(čuvaju glavu) i ode u go nako.bordopoeta je napisao/la: ↑31 jan 2020, 19:21Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:41
R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LP![]()
Pike Mujkic mu dao takav gol . Dobili mi 2:1 . Vahidin i M. Fazlagic dali za nas . Fazlagic sa vrha 16-ca , sa koljena na koljeno i lobovao Ciku Radovica .
Bio je veliki golman i ljdina rahmetli Muftija . Sjeca ga se sigurno @roberkosar po velikoj tragediji i lomu noge Robertu Kosaru velikom talentu FKS .
A kad ste kod golmana ima ona :"Imala maka dva sina , jedan pametan , a drugi g**man .
Da, da, sjećam se dobro tog gola. Dao ga Pike na gol na južnoj strani, inače na toj utakmici Pike bio prosto neuhvatljiv. Ali osim pomenutog, čini mi se da je primio na drugim utakmicama par sličnih golova, kada je "cijenio" loptu![]()
![]()
A za gore navedenu izreku Čobo je bio živi dokaz(treba se sjetiti njegovih parada na beton u FIS-u)
Ti sad hoces da kazes da je Stanoja dok je vodio navijanje osjetio tu ljubav prema sefu, da bi ga do te mjere hvalio i podrzavao?
Ma nemam pojma ,bas isao po gradu da sta cujem i sve sto upratih je ovo sto sam objavio...
I meni je drag, dobar je igrac, imam cak i njegov dres natopljen znojem u utakmici sa TC. Medjutim on poslije povrede, nije isti igrac. Zelio je da ide dalje i bolje je da ide ako vec nece produziti ugovor. Sretno mu bilo.simidobar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:01I opet smo prevarili Turke...![]()
![]()
Jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u pohodu na dk.. motor ekipe, motivator, neko ko privlaci publiku..
Al doktori su procijenili da je kraj za njega, 25 godina, nikad nece bit onaj stari... i ode ludim Turcima radi nepoznatih razloga..
Samo lud covjek moze pustit olako Milosa.. To je sve sto se moze rec o ovom potezu..
Od prve duple krune, strasnih partija na terenu, onog spustanja seljanima.. mnogo je toga dobrog za spomenut... cinio Nas je ponosnim na NAS klub...
Hvala Milose, bilo je ludo i nezaboravno.. nek mu je sa srecom.. crnjak pravi sto ode..
Kakvo je tvoje misljenje o Huseinbasicu?Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:07Ma nemam pojma ,bas isao po gradu da sta cujem i sve sto upratih je ovo sto sam objavio...
E sad koliko ima istine...
Bumo vidjeli...![]()
Jahhh, rekose 'nakav Miletic, vrijedi vise od cijele nase prve postave ,kažu živa istina...
Ma igrac tipa Sisica,a posto im Amaw krade igrace, mo'š misliti Miletica im klepn'o, mi necemo to raditi...Zip je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:17Kakvo je tvoje misljenje o Huseinbasicu?
Vidim da je standardan u Celiku, a i njihov jedan o boljih igraca.. posto se Celik gasi, nebi bilo lose uzwti ga prije konkurencije ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.